Kørelærer kategori B, transport- og logistikuddannelserne

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense C

Har du lyst til en ny rejse i dit arbejdsliv med udgangspunkt i din baggrund som kørelærer?

Så vil vi meget gerne i dialog om muligheden for at blive faglærer på Syddansk Erhvervsskole.

I afdelingen for Transport & Logistik uddanner vi lærlinge på transport- og logistikuddannelserne i tæt samarbejde med virksomheder i branchen. Vi vækster og har bl.a. travlt med at udvikle uddannelsesprojekter med fokus på den grønne omstilling.

Derfor har vi brug for en ny kollega, der har erfaring med køreundervisning kategori B og potentiale til at blive en dygtig faglærer – også inden for andre dele af uddannelserne. Her tænker vi, at du, ud over køreundervisning, kommer til at tage del i undervisning på grundforløbene, hvor eleverne gennemgår de første forløb, der er begyndelsen til at blive faglært chauffør eller logistikoperatør.

Du bliver ikke ladt alene – du kan se frem til faglig og personlig udvikling sammen med kollegaer, hvor du altid kan hente pædagogisk og faglig sparring. Vi er 18 medarbejdere i afdelingen, der arbejder i en teambaseret struktur, hvor vi supplerer hinanden og hjælper på tværs af teams med rig mulighed for at komme på forkant med udviklingen viaefteruddannelse og andre relevante aktiviteter.

Lidt om dig

Det vigtigste er, at du har lyst til at dele din faglige viden og entusiasme med den næste generation af dygtige, faglærte chauffører og logistikoperatører.

Formelt har du kompetencer til at undervise som kørelærer kategori B og mindst 5 års relevant erhvervserfaring fra branchen, gerne suppleret med fortsat eller videregående uddannelse, herunder efteruddannelse.

Om ansættelsen

Stillingen er på fuldtid med løn og ansættelse ifølge Undervisningsministeriets bekendtgørelse i tjenestemandslignende stilling. Hertil kommer pensionsordning på 18%.

Arbejdstiden er 37 timer pr. uge i gennemsnit inkl. pauser, hvor vi lægger vægt på fleksibilitet i planlægning og tilrettelæggelse med baggrund i familievenlig personalepolitik.

Aflønning sker på basisløntrin 1-7. Begyndelsesløn forhandles efter en vurdering af blandt andet tidligere undervisningserfaring.

Hvis du ikke allerede har tilstrækkelige, pædagogiske forudsætninger skal du senest efter 4 års ansættelse have erhvervet diplomuddannelse i erhvervspædagogik eller voksenunderviseruddannelsen efter skolens vurdering. Den pædagogiske diplomuddannelse indgår i ansættelsen og foregår i arbejdstiden. Tiltrædelse efter aftale. Arbejdssted er i Odense.

Alle med relevant ansøgerprofil opfordres til at søge. Send din ansøgning og CV med dokumentation for uddannelser viasde.dk/ledigestillinger så vi har den senest onsdag den 17. januar 2024. Vi gennemfører ansættelsessamtaler i uge 4.

Mere at vide?

Du kan læse mere om Syddansk Erhvervsskole på www.sde.dk og du er meget velkommen til at ringe til afdelingsleder Magnus Frøstrup Nørregaard på telefon 5182 7224 for en snak om stillingen eller aftale tid til en kop kaffe.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Voksenunderviser", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense C.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Voksenunderviser
  • Odense C
  • Onsdag den 17. januar 2024

Lignende jobs

  • Voksenunderviser (freelance) i Hele Danmark

    [xxxxx] leder efter motiverede og passionerede undervisere til at slutte sig til vores hurtigt voksende fællesskab af private undervisere. Vi rekrutterer på tværs af hele Danmark og inden for e..
    • Voksenunderviser
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Voksenunderviser i Odense C

    Odensekoret og Korup Koret søger dirigent. Odensekoret Vores korleder/dirigent gennem mere end 21 år har valgt at stoppe, og vi søger derfor en ny korleder/dirigent fra medio august 2024..
    • Voksenunderviser
    • Odense C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som voksenundervisere i Odense C

Herunder ser du udviklingen i udbudte voksenunderviser i Odense C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal voksenundervisere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte voksenundervisere over tid

Dato Alle jobs som voksenundervisere
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1