Studentermedhjælper til databeskyttelse og informationssikkerhed

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - Ringsted

Er du nysgerrig på GDPR og informationssikkerhed – og har du en skarp pen, masser af gåpåmod og lyst til drive opgaver fremad?

Vi søger en dygtig og engageret studentermedhjælper, der vil være med til at styrke regionens arbejde med databeskyttelse. Du bliver ansat i Informationssikkerhed, som er en del af stabsfunktionen i Koncern IT. Her har vi et skarpt fokus på at hjælpe vores kolleger med at beskytte borgernes oplysninger.

Du bliver en del af et uformelt miljø med gode kolleger, hvor vi løser opgaverne sammen. Vi arbejder på tværs af hele regionen, så du vil deltage i opgaver, hvor du får en stor kontaktflade og møder mange forskellige kolleger og fagligheder. Du skal bl.a. være med til at kvalificere materiale, understøtte styringen af vores svar på henvendelser, og hjælpe med implementeringsopgaver.

Du vil arbejde selvstændigt men tæt sammen med resten af teamet om at løse opgaver som:

  • Indgå databehandleraftaler og fortrolighedserklæringer.
  • Dialog og evt. forhandling med databehandlere og systemansvarlige.
  • Vurdere og dokumentere leverandører, der bruger 3. landsoverførsler.
  • Dokumentere de aftaler, der er indgået.
  • Løse ad hoc opgaver indenfor databeskyttelse og informationssikkerhed, blandt andet implementeringsopgaver.

Din kommende studentermedhjælps-kollega Camilla fortæller: ”Jeg er rigtig glad for jobbet og løser opgaver, som både er varierede, spændende og vigtige for regionens arbejde med informationssikkerhed. Jeg nyder at være en del af teamet og oplever, at både jeg og mit bidrag bliver taget alvorligt”.

Du bliver ansat i Koncern IT’s Informationssikkerhedsteam, som holder til i Ringsted – tæt på station og motorvej, under 1 times transport fra både København og Odense. Vi er et team af studerende og erfarne kollegaer, der tager os af en lang række opgaver indenfor informationssikkerhed og databeskyttelse. Ud over de juridiske opgaver arbejder vi også med tilsyn, risikovurderinger, awareness og rådgivning.

Har du interesse inden for databeskyttelsesret?

Vi forventer, at du:

  • Interesserer dig for databeskyttelsesret og gerne også informationssikkerhed.
  • Kan arbejde selvstændigt og tage ansvar for dine opgaver.
  • Hurtigt kan sætte dig ind i nye ting.
  • Er god til at kommunikere, både i skrift og tale.
  • Er glad for samarbejde - både internt i teamet og med vores kolleger.

Vi forestiller os, at du læser på et samfundsvidenskabeligt studie, for eksempel jura eller samfundsfag. Har du administrativ erfaring, er det en fordel, men det er ikke et krav. Vi tror på, at manglende erfaring kan opvejes af den rette indstilling, stort engagement og gåpåmod.

Lyder det som noget for dig?

Der er ansøgningsfrist den 5. februar 2023. Ansættelse kan ske snarest muligt.

Skulle du have spørgsmål til stillingen eller Koncern IT generelt, er du velkommen til at kontakte kommunikationskonsulent Lise Evald Hansen på tlf. 24 76 58 10 eller teamleder Maja Lindholm på tlf. 93 57 78 37.

Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst (HK/AC) med regionerne. Den gennemsnitlige ugentlige arbejdstid er 15 timer om ugen. Vi er fleksible med tilrettelæggelse af arbejdet herunder i forbindelse med eksaminer. Du bliver ansat af Region Sjælland. Din daglige arbejdsplads vil være i Koncern IT på Ringsted Sygehus, men med mulighed for hjemmearbejdsdage.

Om Koncern IT

Koncern IT er Region Sjællands fælles it-organisation med ca. 430 medarbejdere. Vi leverer digitale løsninger til regionens virksomhedsområder og til regionens sygehuse.

Og vi er med vores supportorganisation placeret på regionens sygehuse tæt på mange af vores 19.000 brugere. Vi har et uformelt og udviklende arbejdsmiljø, og vi holder os ajour med trends og teknologiske fremtidsmuligheder og kombinerer det med løbende kompetenceudvikling.

Vi tilbyder en attraktiv og udviklende stilling, hvor du kan være med til at sætte retning og levere løsninger, som virkelig kan gøre en forskel for mange. Vi kan derfor tilbyde en stilling, hvor der er mulighed for stor personlig og faglig udvikling.

Koncern IT ønsker at være en stærkt serviceorienteret organisation. Vi arbejder efter værdisættet FLER – Forandringsparat, Loyal, Engageret, Respektfuld og forventer, at nye kollegaer konstruktivt vil bidrage til, at vi får FLER gode arbejdsdage.

Vi råder over moderne kontorfaciliteter i tilknytning til vores datacenter i Ringsted, tæt på Ringsted station og motorvejen. Du kan læse mere om Koncern IT på regionens hjemmeside: http://www.regionsjaelland.dk/koncern-it

Vi glæder os til at høre fra dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-sikkerhedsspecialist", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-sikkerhedsspecialist
  • Ringsted
  • Søndag den 05. februar 2023

Lignende jobs

  • It-sikkerhedsspecialist i Ringsted

    Vil du være med til at videreudvikle den stabile og sikker drift af infrastrukturen i [xxxxx]? I Enheden Infrastruktur & Operationel IT sikkerhed er vi ved at opstarte et nyt tiltag .
    • IT-sikkerhedsspecialist
    • Ringsted
    Få mere info
  • It-sikkerhedsspecialist i Hele Danmark

    At a glance At Brüel & Kjær Vibro, we pride ourselves on protecting and monitoring the world's most important machines. From hydrop..
    • IT-sikkerhedsspecialist
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • It-sikkerhedsspecialist i Ringsted

    Har du en stærk evne til at samarbejde på tværs af fagområder og har du erfaring indenfor cyber- og informationssikkerhed? Så har vi rammerne for god faglig udvikling i et arbejde med mening. Vi ti..
    • IT-sikkerhedsspecialist
    • Ringsted
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som it-sikkerhedsspecialister i Ringsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-sikkerhedsspecialist i Ringsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-sikkerhedsspecialister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-sikkerhedsspecialister over tid

Dato Alle jobs som it-sikkerhedsspecialister
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 2
14. april 2024 2
13. april 2024 2
12. april 2024 2
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 2
30. marts 2024 2
29. marts 2024 2
28. marts 2024 1
27. marts 2024 1