Chef for Søværnets Center for Sømilitær Teknologi

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Kunne du tænke dig at være chef i et dynamisk uddannelsesmiljø, hvor der er både civilt og militært ansatte. Trives du med kompleksitet og daglige udfordringer i et foranderligt miljø? Er du en visionær, dynamisk, erfaren og ansvarsfuld officer? Har du erfaring med ledelse af - og samarbejde med højt specialiserede medarbejdere? Tænker du i helheder, og har du mod på at arbejde med teknologi i en uddannelsesramme? Så er det måske dig, vi leder efter.

Om os

Center for Sømilitær Teknologi (CST) er et Uddannelses- og Kompetencecenter under Søværnskommandoen. CST er geografisk placeret på Nyholm i København med en mindre afdeling ved Flådestation Korsør.

Store dele af vores kursus- og træningsproduktion sker ved de to flådestationer og om bord på Søværnets skibe.

Vores opgave på CST er at undervise og træne søværnets tekniske personel, med det formål at tilvejebringe den viden, de færdigheder og de kompetencer inden for sømilitær teknologi, som efterspørges af søværnets enheder.

Som arbejdsplads lægger vi vægt på en konstruktiv og behagelig omgangsform, hvor der er plads til meningsudveksling.

Om stillingen

Du bliver chef for et center med mange specialer og et bredt spektrum af opgaver inden for teknisk uddannelse og træning af Søværnets operative enheder.

Du skal sammen med din ledelsesgruppe sikre, at centret når fastsatte mål.
Din primære opgave vil være at sikre sammenhæng mellem centrets produktionsmål og de rammer for uddannelse, som CST er underlagt. Du skal derfor kunne navigere i spændingsfeltet mellem overordnede politiske målsætninger og de aktuelle muligheder og begrænsninger, som organisationen er underlagt.

Som chef vil du få ansvaret for et ambitiøst tjenestested, hvis produktion har stor betydning for søværnets opgaveløsning. Udover at sikre, at CST medarbejdere producerer de rette produkter, vil du have en afgørende rolle i forhold til at omsætte Søværnets operative behov i en uddannelses- og uddannelsesteknologisk udvikling, herunder følge udviklingen inden for det civile uddannelsesudbud inden for relevante fagområder.

Du vil blive medlem af Forsvarets Skibshavarikommission. Kommissionens to fastansatte officerer har kontor på CST, og forventningen er, at du i det daglige rådgiver og vejleder dem i deres arbejde.

Du er tillige Garnisonskommandant (GK) på Nyholm. GK Nyholm er i denne funktion underlagt Chefen for Søværnskommandoen. GK er i garnisonsmæssige forhold overordnet for de enheder og enkeltpersoner, der permanent og midlertidigt er garnisoneret i garnisonen.

Om dig

Du er en erfaren officer med Videreuddannelsestrin II eller tilsvarende. Ideelt set har du en teknisk baggrund som enten maskin- eller våbenteknisk officer. Det afgørende er dog, at du har interesse for det militærteknologiske fagområde og har interesse og evne for at sætte dig ind i nye områder med kort varsel.

Som person er du engageret, kreativ og målrettet. Du har solid erfaring som leder og kan vise vejen gennem personligt eksempel, skabe korpsånd, og du går forrest i opgaven med at skabe et godt samarbejdsklima.

Du er analytisk skarp og kan koble helheder og detaljer. Du evner at forstå forretningens vilkår og formår at samtænke centrets udvikling og drift med Søværnets operative behov for teknisk uddannelse og træning.

Du trives med at arbejde i et hurtigt tempo og forstår at udnytte de muligheder, der opstår. Du formår at træffe beslutninger, også på et ikke fuldt oplyst grundlag, når det er nødvendigt.

Kendskab til uddannelses- og træningsområdet er en klar fordel, men ikke et ubetinget krav. Ligeledes vil kendskab for Søværnets træningsprincipper (DANSARC/FOST) være en fordel.

Der vil blive lagt vægt på, at du vurderes bredt anvendelig til andre chefstillinger inden for Forsvarsministeriets myndighedsområde.

Ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår forhandles efter rammeaftalen om kontraktansættelse af chefer i staten. Den endelige lønpakke vil afhænge af din baggrund og dine kvalifikationer, men stillingen er indplaceret i løngruppe 1.

Hvis du i forvejen er tjenestemand, er der mulighed for, at ansættelsen kan ske som tjenestemand i lønramme 37 efter en konkret vurdering. Ansøgningen skal stiles til Dronningen, medmindre du allerede er indplaceret i lønramme 37.

Ansættelsesområdet er Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder og institutioner. Stillingen er til besættelse den 1. april eller snarest muligt derefter.

Dit daglige tjenestested er København.

Som ansat i Forsvarsministeriets ministerområde er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsen.

Du skal kunne opnå gyldigt blåt bevis samt opfylde Forsvarets helbredskrav til deltagelse i internationale missioner samt kunne bestå fysiske tests i henhold til Forsvarets krav.

Såfremt du er udpeget til INTOPS skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Forsvaret ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer derfor alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk oprindelse til at søge stillingen.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du er interesseret i at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Chefen for Trænings- og Uddannelsesdivisionen i Søværnskommandoen kommandør Thomas Stig Rasmussen på tlf. 4013 3303 eller nuværende stillingsindehaver kommandørkaptajn Morten Lauridsen på tlf. 5087 7211.

Hvis du har spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse Julie Søgaard Grevsen på tlf. 3266 5670.

Ansøgningsfristen er den 8. februar 2023. Samtaler forventes afholdt snarest efter ansøgningsfristens udløb.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Vi anmoder dig om at søge stillingen via nedenstående link. Det er ikke et krav, men du må gerne vedlægge en kopi af seneste FOKUS. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du meget gerne medbringe disse til en eventuel samtale.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København K
  • Onsdag den 08. februar 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager - Miu Miu, Copenhagen. Miu Miu was born in 1993 from the independent and unconventional spirit of Miuccia Prada. Now Miu Miu open their first store in Denmark.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager, Leather Goods – Prada Flagship Store Copenhagen (full-time - permanent role) Purpose of the role: As part of the team for the Copenhagen Flagship Store to be a Company Brand Ambassador and to be responsible to achieve all the qualitative and quantitative objectives of the product category department assigned.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København V

    Fri kontakt
    Er du klar til at tage styringen og sætte den strategiske retning for DI's Møde- & Eventcenter i hjertet af København? Er du en passioneret leder med en unik evne til at samle og inspirere forskellige teams?
    • Afdelingsleder
    • København V
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Brønshøj

    IntroduktionKan du motivere branchens bedste kolleger og bidrage til, at butikken altid står snorlige og salgsklar? Så er du måske vores nye souschef.Hos [xxxxx] bliver du en del af Europas .
    • Afdelingsleder
    • Brønshøj
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0
28. marts 2024 0
27. marts 2024 0
26. marts 2024 0