Maskinmester/funktionsleder til Sjællands Universitetshospital, Køge, Driftsafdelingen, Teknisk afsnit

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Køge

Teknisk afsnit søger en maskinmester/funktionsleder til det bygningstekniske område på hospitalet samt personaleledelse af tilknyttede medarbejdere i afsnittet.

Om afsnittet

Teknisk afsnit på Sjællands Universitetshospital, Køge varetager drift og vedligehold af bygninger, energiforsyninger og tekniske installationer. Afsnittet udgør sammen med teknisk afsnit i Roskilde, den tekniske del af den samlede Driftsafdeling, som ud over teknisk drift også varetager hospitalernes serviceområder indenfor logistik og service.

Vi lægger stor vægt på at omgås hinanden på en udadvendt, hjælpsom og humoristisk facon. I afsnittet arbejder vi med kulturmål som tillid, ejerskab, samarbejde og åbenhed og vi forventer at du deltager aktivt i det fortsatte arbejde med udviklingen af afsnittet.

Om jobbet

Som funktionsleder er du synlig, målrettet og omstillingsparat, med et klart blik på de tværgående opgaver der skal løses som et team af hele teknisk afsnit. Du arbejder struktureret, følger op og rapporterer om fremdrift på målene og kommunikerer klart om afsnittets drift.

Du har gode samarbejdsevner og stor respekt for menneskers forskellighed og lægger vægt på at give og få konstruktiv feedback i forhold til både medarbejdere og lederkolleger. Det er afgørende at du ser dig selv som holdspiller i ledelsesteamet som i dag består af 3 funktionsledere i Køge samt 2 kolleger i teknisk afsnit Roskilde. Du vil sammen med dine funktionslederkollegaer referere til Vicedriftschefen for teknik Sjællands Universitetshospital.

Dine opgaver vil blandt andet bestå af personaleledelse, vedligeholdelse af hospitalets produktionsanlæg og i samarbejde med medarbejdere, ledelseskollegaer og Afdelingsledelsen, at sikre udvikling af teknisk afsnit så vi kan honorere hospitalets fremtidige servicekrav og profil. Det vil i høj grad sætte dine personaleledelsesmæssige kompetencer i spil.

Dine opgaver bliver sammen med din funktionslederkollegaer og Vicedriftschef at:

  • Optimere arbejdsprocesser, skabe effektive og attraktive rammer for samarbejde, deling af viden og sikring af kvalitet i opgaveløsningen
  • Levere drifts- og personaleledelse samt sparring til medarbejdere og tovholdere
  • Løfte tværgående udviklings- og driftsopgaver
  • Udarbejde kvalitetssikring i relation til ansvarsområde
  • sammen med vores projektledere for det ny universitetshospital, at bidrage ind i Cx-processen og sikre en god overdragelse af projekterne til drift
  • Du skal deltage i den daglige drift, hvor dine opgaver bliver alsidige

Teknisk afsnit er en spændende arbejdsplads, hvor vi lægger vægt på uddelegering af ansvar, og hvor din indsats og dine kompetence er et vigtigt bidrag for hospitalets drift. Du vil have daglig kontakt med mange forskellige mennesker både kolleger og patienter og må forvente en travl hverdag i et hospitalsmiljø under konstant udvikling.

Din profil

Du har erfaring med personale- og driftsledelse og evner at motivere dine medarbejdere i en travl hverdag efter fælles aftalte principper i teknisk afsnit. Vi søger dig som er driftsperson med baggrund som, maskinmester, installatør eller tilsvarende, evt. elektriker med relevant erfaring og efteruddannelse, at du er er udadvendt, engageret, fleksibel og løsningsorienteret og med et stort servicegen kan og vil gøre en forskel for vores kolleger på hospitalet.

Løn- og ansættelsesvilkår

Efter gældende overenskomst

Faglig udvikling

I teknisk afsnit arbejder vi med faglige kompetencer ud fra hospitalets servicebehov og dine faglige interesseområder. Du vil være forpligtet til at ajourføre og videreudvikle dine personlige og faglige kompetencer samt deltage aktivt i relevante udviklingstiltag.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskintekniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Køge.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskintekniker
  • Køge
  • Søndag den 19. februar 2023

Lignende jobs

  • Maskintekniker i Mørkøv

    Maskintekniker søges til organisation/virksomhed i 4440 Mørkøv
    • Maskintekniker
    • Mørkøv
    Få mere info
  • Maskintekniker på Midt-og Vestsjælland

    Erfaren maskinfører til grusgrav.Vi søger en engageret og erfaren maskinfører til tiltrædelse hurtigst muligt. Du være ansvarlig for drift af forskellige maskiner, herunder en 30 tons maskine, dump..
    • Maskintekniker
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Maskintekniker på Midt-og Vestsjælland

    Vi søger en maskinfører der ikke er bange for at tage fat!LUBI Job søger på vegne af en kunde en erfaren maskinfører til fjernvarmeprojekt, der både byder på opgaver man kender som maskinfører og h..
    • Maskintekniker
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Maskintekniker i Kalundborg

    Om jobbet I forbindelse med en omstrukturering af færgedriften og etablering af et rederi søger Sejerøbugtens færger løbende besætning til at deltage i dette spændende arbejde. kendetegnet ved ar..
    • Maskintekniker
    • Kalundborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som maskinteknikere i Køge

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskintekniker i Køge over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskinteknikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskinteknikere over tid

Dato Alle jobs som maskinteknikere
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 2
14. april 2024 2
13. april 2024 2
12. april 2024 2
11. april 2024 2
10. april 2024 2
9. april 2024 2
8. april 2024 2
7. april 2024 2
6. april 2024 2
5. april 2024 2
4. april 2024 2
3. april 2024 2
2. april 2024 3
1. april 2024 3
31. marts 2024 3
30. marts 2024 3
29. marts 2024 3
28. marts 2024 3
27. marts 2024 3
26. marts 2024 3