Lunge- og infektionsmedicinsk afdeling søger sygeplejerske med lyst til læring

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Roskilde

Lunge- og infektionsmedicinsk afdeling søger sygeplejerske med lyst til læring

Vi vil gerne udvide vores lunge- og infektionsmedicinske personalegruppe og ønsker derfor en sygeplejerske i en fast stilling på 32-37 timer i blandede vagter og arbejdsweekend hver 2. eller 3. uge efter ønske. Ønsker man fast to-holdsskift i dag-nat, er dette også en mulighed.

Om afdelingen:
Vi er en lunge- og infektionsmedicinsk sengeafdeling med 20 pladser og en vekslende hverdag med patienter i alle aldre, både korte og akutte indlæggelser samt længere og komplekse. Vi prioriterer udvikling, undervisning og vi vægter faglighed og tværfaglighed højt og har derfor stor fokus på samarbejdet og arbejdstilrettelæggelsen imellem os selv og andre faggrupper. Vi har eksempelvis fysioterapeuter og farmakonomer direkte ansat i afsnittet for at sikre de bedste vilkår for både afsnittets personale og patientens indlæggelse. Desuden har vi også en udskrivningskoordinator som understøtter vores udskrivelser.
Vi har regionsfunktion, hvilket betyder, at vi er den eneste afdeling i regionen, som varetager de højtspecialiserede lunge- og infektionsmedicinske diagnoser. Det er f.eks. tropesygdomme, empyem, HIV/AIDS, NIV, meningitis, lunge infektioner med pseudomonas, spondylodiscitis og flere spændende sygdomme. Vi har kompleks IVAB behandling, instrumentel sygepleje, fokus på en stærk sygeplejefaglighed og mange forskellige diagnoser, og har derfor masser af muligheder for undervisning og udvikling i specialet. Der undervises typisk mellem 1-4 gange om måneden mono- og tværfagligt ud fra vores årshjul. Udover det er vi i fuld gang med udviklingsprojekter såsom kompetenceprogrammer, udvikling af drænplejen, den gode udskrivelse og udskrivningskoordinatorfunktionen samt det tværsektorielle samarbejde og mange flere projekter. Vi har for nyligt udgivet vores strategi for sygeplejen som vi arbejder med at implementere i vores daglige praksis.

Vi har en personalegruppe som spænder bredt ift. alder og erfaring og vi vægter vores arbejdsmiljø og et godt kollegaskab meget højt. Som personalegruppe kendetegner vi os ved hjælpsomhed, positivitet og humor. Vi ønsker at udvikle os og lære sammen, for at kunne udnytte vores potentiale bedst muligt.

Tag et kig på vores instagramprofiler, som giver et lille indblik i vores hverdag og vores personalegruppe. Vores profil hedder @infektionsmedicinskroskilde og @lungemedicinsksuh

Vi forventer:

  • At du er en holdspiller som vil være med til at styrke både vores monofaglige og tværfaglige samarbejde.
  • At du har lyst til at være med til at udvikle sygeplejen så vi sammen kan skabe de bedste patientforløb.
  • At du vil være en del af vores gode arbejdsmiljø.
  • At du er indstillet på at deltage i undervisning og har appetit på læring.

Det vil være en fordel, hvis du har:

  • Erfaring fra tidligere arbejde eller studie på en medicinsk afdeling, men det er ikke et krav.
  • Kendskab til at have studerende med dig i hverdagen, da vi er et universitetshospital.

Organisering:
Vi er organisatorisk forankret i Medicinsk Afdeling og har et tæt samarbejde med vores nefrologiske sengeafsnit. I medicinsk afdeling er der fokus på sygeplejen og dens udvikling. Vi har høje ambitioner for vores virke og er for nuværende i gang med en større omstrukturering/organisering af sygeplejen.

Vi vil gerne være førende inden for nytænkning og videreudvikling af sygeplejen og har i den forbindelse sammensat en trekløver, som skal stå i spidsen for dette arbejde. Trekløveren består af afdelingssygeplejersken, den kliniske sygeplejespecialist samt vores sygeplejerske med specialistfunktion.

Sammen skal vi skabe et stærkt sygeplejefagligt miljø, hvor vi kan være førende inden for vores tre specialer. Vores mål er, at patienterne oplever en sygepleje af høj kvalitet.

Dit introprogram varer 4-6 uger alt efter din erfaring, hvor du ikke indgår i normeringen og oplæres i samarbejde med en mentor. Oplæring til ansvarshavende sker typisk efter 6-12 måneders ansættelse alt efter erfaring. Du indgår også i SUH’s faglige netværk for nyansatte som mødes 2-4 gange i løbet af året, med forskellige spændende emner på dagsordenen. Vores nyansatte opstarter med udgangspunkt i onboarding konceptet, hvor du selv, din tætteste leder og sygeplejerske med klinisk specialistfunktion har månedlige møder for at tage temperaturen på din intro og trivsel, helt indtil din 9 måneders ansættelse.

Vi arbejder derudover med ønskeplan, som betyder at du ønsker din egen vagtplan i et 12 ugers rul.

Vores afdeling er organiseret med tvillingeledelse, hvilket vil sige at vi har to oversygeplejersker som arbejder tæt sammen om at lede afsnittet.

Har annoncen vagt din interesse og ønsker at høre mere? Skriv eller ring til oversygeplejerske Kristina Dollerup på 93 56 87 49 eller [email protected] eller oversygeplejerske Sarah Latini Fjord-Larsen på 93 56 85 48 eller [email protected]. Du er også velkommen til at komme forbi og se afdelingen.

Send os en ansøgning via denne annonce.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Ansættelsessamtaler afholdes løbende.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Roskilde
  • Søndag den 19. februar 2023

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Slagelse

    ”Den enkelte har aldrig med et andet menneske at gøre, uden at han holder noget af dets liv i sin hånd” Sådan skrev K. E. Løgstrup i 1956, og det gælder stadig den dag i dag. At arbejde i retspsyk..
    • Sygeplejerske
    • Slagelse
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Roskilde

    Sygeplejerske til Afsnit Ø1 st, Psykiatrien Øst i Roskilde Hvem er vi? På Ø1 stuen, mangler vi lige netop dig! Vi søger en der vil være med på vores fantastiske team. Vi kan tilby..
    • Sygeplejerske
    • Roskilde
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Slagelse

    Vil du være med til at udvikle, forbedre og styrke den neurologiske sygepleje … så har vi lige stillingen til dig her på Afsnit for hjerne- og nervesygdomme i Slagelse Som udviklingssygeplejers..
    • Sygeplejerske
    • Slagelse
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Roskilde

    Hæmatologisk Klinisk Forskningsenhed har fået en opnormering, så vi søger hermed 6 projektsygeplejersker til fastansættelse hurtigst muligt. Vi søger 4 projektsygeplejersker i brobyggerfunktio..
    • Sygeplejerske
    • Roskilde
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Roskilde

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Roskilde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
27. april 2024 14
26. april 2024 16
25. april 2024 17
24. april 2024 14
23. april 2024 13
22. april 2024 15
21. april 2024 15
20. april 2024 15
19. april 2024 18
18. april 2024 20
17. april 2024 19
16. april 2024 19
15. april 2024 21
14. april 2024 21
13. april 2024 21
12. april 2024 19
11. april 2024 19
10. april 2024 19
9. april 2024 21
8. april 2024 20
7. april 2024 21
6. april 2024 22
5. april 2024 22
4. april 2024 22
3. april 2024 20
2. april 2024 18
1. april 2024 18
31. marts 2024 18
30. marts 2024 18
29. marts 2024 18
28. marts 2024 17