Social og sundhedshjælper i aftenvagt

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Greve Kommune, Greve

Jeg mangler lige netop dig, som vil være med til at give vores borgere den bedste pleje om aftenen.

Jeg har rigtig mange fantastiske, dygtige, ressourcestærke og engagerede personaler på mine aftenhold, men jeg mangler dig som er udannet social og sundhedshjælper og som har lyst til at være en del af denne fantastiske aftengruppe.

Som leder er jeg meget stolt af mine medarbejdere, som hver dag gør en markant forskel for vores borgere i Greve Kommune. Jeg har æren af at være leder for en unik gruppe af sosuassistenter og sosuhjælpere, som alle vægter fagligheden og borgerens ve og vel meget højt.

Om jobbet
Du får tildelt faste borgere. Du er ofte den der kender borgeren bedst og ved behov får du god sparring hos enten assistenten eller sygeplejersken. Vi arbejder altid ud fra den rehabiliterende tilgang og har hele paletten af opgaver hos alle slags borgere, lige fra den ældre, den medicinske, den kirurgiske til den psykiatriske borger. Vi har et stort samarbejde med kommunens sygeplejer-sker og akutteam, som kan bruges i akutte situationer, så du er aldrig helt alene. Du kommer til at deltage i daglige triageringsmøder og du bidrager til et stærkt læringsmiljø i hjemmeplejen om aftenen.

Trivsel og fleksibilitet er for mig en grundlæggende byggesten for at skabe og bibeholde det gode arbejdsmiljø, hvorfor jeg også prioriterer nærværende ledelse. Jeg vægter faglig sparring, kvalitet, kontinuitet og udvikling højt. Jeg prioriterer løbende faglige udviklingsmøder og personalemøder. Det er vigtigt for mig, at alle mine medarbejdere er godt klædt på til at varetage opgaverne.

Om dig
Du er uddannet social og sundhedshjælper og brænder for at arbejde i hjemmeplejen. Du ser det som en spændende udfordring, at kompleksiteten i opgaverne i det nære sundhedsvæsen er ste-get. Du arbejder selvstændigt og er god til at planlægge din dag. Du er omhyggelig og præcis i dit daglige arbejde samt i din dokumentation og formår at balancere individualistrollen og teamsam-arbejdet. Du har en anerkendende tilgang, både til kollegaer, samarbejdspartnere og borgere, og du udviser respekt og omsorg for det enkelte menneske.

Jeg tilbyder dig en tryg introduktionsperiode i øjenhøjde
Du får tilknyttet en mentor, som du i starten vil køre ud med. Her bliver du lige så stille gjort klar til at kunne køre selvstændigt, du vil i starten være i tæt samarbejde med din mentor og din leder. Du vil blive introduceret til hjemmeplejen og de samarbejdspartnere du får kontakt med. Jeg hol-der opfølgende samtaler med dig indenfor den første måned og efter 3 måneder

Stillingsoplysninger
Jeg har lige nu følgende ledige stillinger:
- 2 social og sundhedshjælpere i aftenvagt 28 timer 1 på hver hold mandag og tirsdag, med weekend i lige uger, samt onsdag og torsdag med weekend i ulige uger

Øvrige oplysninger
Du bliver ansat i henhold til relevant overenskomst. Det er en del af Greve Kommunes ansættel-sespolitik, at der fremvises straffeattest, samt indhentes børneattest og referencer.
I aftenvagten er der bil til rådighed, hvorfor kørekort er nødvendigt

Tiltrædelse 1 april 2023

Jeg håber, at jeg har vakt din interesse, og du vil være min nye social og sundhedshjælper eller social og sundhedsassistent i hjemmeplejen Nord. Er du i tvivl så giv mig et kald - jeg giver også gerne en kop kaffe og en uforpligtende snak.

Mange hilsener
Områdeleder Hjemmeplejen Nord Linda Christoffersen 20658608

Ansøgningsfrist den 19. februar 2023
Samtaler holdes i uge 8


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-hjælper", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Greve.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Greve Kommune ligger centralt ved Køge Bugt Motorvejen kun 20 kilometer fra Rådhuspladsen i København. Der er tre S-togstationer som sikrer, at du i løbet af 20 minutter kan komme til - og fra hovedstaden. Der er omkring 50.000 indbyggere i kommunen.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-hjælper
  • Greve

Lignende jobs

  • Sosu-hjælper (elev) i Greve

    Fri kontakt
    Vil du arbejde med mennesker? Har du lyst til at arbejde med ældre i hjemmeplejen og på vores plejecentre? Kunne du tænke dig at støtte og hjælpe ældre, i et aktivt og meningsfyldt liv? – så er du måske en af vores Social- og Sundhedshjælperelever!
    • SOSU-hjælper
    • Greve
    Få mere info
  • Sosu-hjælper i Greve

    Fri kontakt
    Dygtige og positive kolleger som glæder sig til at møde dig. Vi er en lille enhed med høj faglighed, kompetencer og ansvar. Hos os kan du gøre en forskel i et påvirkeligt miljø med masser af plads til din undring og lyst til forandring. Ved du hvad den bedste hjemmepleje er?
    • SOSU-hjælper
    • Greve
    Få mere info
  • Sosu-hjælper (vikar) i Brøndby

    Endelig er der ledige stillinger i Brøndbys eftertragtede vikarkorpsDa vi optimerer i Brøndby Vikarkorps, er vi nu er ved at etablere et timelønnet rengøringsteam i vores vikarkorps. Vi mangler d..
    • SOSU-hjælper
    • Brøndby
    Få mere info
  • Sosu-hjælper (elev) i Herlev

    [xxxxx] søger Social- og sundhedshjælperelever med start 29/7-2024ForudsætningDu skal have bestået grundforløb 2 for at kunne starte i praktik. *Du kan læse mere om adgangskraven..
    • SOSU-hjælper
    • Herlev
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sosu-hjælper i Greve

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-hjælper i Greve over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-hjælper.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-hjælper over tid

Dato Alle jobs som sosu-hjælper
25. april 2024 4
24. april 2024 3
23. april 2024 3
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 3
14. april 2024 3
13. april 2024 3
12. april 2024 4
11. april 2024 4
10. april 2024 4
9. april 2024 4
8. april 2024 4
7. april 2024 4
6. april 2024 4
5. april 2024 4
4. april 2024 4
3. april 2024 4
2. april 2024 3
1. april 2024 3
31. marts 2024 3
30. marts 2024 3
29. marts 2024 3
28. marts 2024 3
27. marts 2024 3
26. marts 2024 5