Administrativ medarbejder og vært til klinik i Aalborg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg SØ

Brænder du for det gode værtskab, stærke kunderelationer og at have styr på de administrative opgaver? Så er det dig, vi har brug for på Ortos’ klinik i Aalborg.

Ortos er en landsdækkende bandagistvirksomhed, som fremstiller kropsbårne hjælpemidler, der giver hver enkelt af vores kunder de optimale betingelser for bevægelse.

Til vores klinik i Aalborg søger vi en ny kollega, der kan bidrage til at give kunder den bedste oplevelse, når de har behov for hjælpemidler og kommer på vores klinik. Det lykkes vi med, når vi har stærke relationer til vores kunder og eksterne samarbejdspartnere, og når vi indgår i et tæt samarbejde internt bandagister, teknikere og administrative medarbejdere iblandt.

På klinikken i Aalborg kommer du til at arbejde i et lille team, men bliver samtidig en del af Ortos, hvor der samarbejdes på tværs af otte klinikker rundt om i Danmark. Ortos er ejet af den islandske virksomhed Össur, og vi forfølger sammen visionen om at "skabe de optimale betingelser for bevægelse, for vores kunder".

Som vores nye kollega skal du varetage de daglige administrative opgaver, og du skal fungere som vært i klinikken med fokus på kundepleje og relationsdannelse med eksterne samarbejdspartnere.

Du kommer til at arbejde med:

  • telefonpasning, booking af aftaler og modtagelse af kunder i klinikken
  • modtage og scanne bevillinger, sende prisoverslag og ansøgninger, oprette ordrer og produktioner samt sikre fakturering
  • opsøgende og opfølgende telefonisk arbejde med tanke for kundens situation og behov, og for at skabe relationer til samarbejdspartnere
  • værtskab når kunder og samarbejdspartner besøger klinikken, så de føler sig velkommen
  • nytænkning og udvikling af den administrative rolle i Orto

Opgaverne af administrativ karakter kræver, at du trives med at følge faste arbejdsgange og arbejde systematisk, samt at du har sans for detaljen og er grundig og omhyggelig.

Værtskabet og de relationelle opgaver kræver, at du er opsøgende og nærværende, så du lykkes med at skabe en god kontakt til kunder og samarbejdspartnere, og derved bidrager til at de oplever sig hørt, set og respektfuldt behandlet. Med den tilgang tror vi på, at vi kan give en professionel og personlig oplevelse, der gør at kunder og samarbejdspartnere kommer igen og anbefaler os til andre.

Til det daglige samarbejde på klinikken ønsker vi os en ny kollega

  • der er nysgerrig, entusiastisk og lyttende samt har en proaktiv og positiv tilgang til arbejdsfællesskabet. Og som kommer på banen med sine ideer, holdninger og erfaringer, så vi sammen finder nye veje til at overgå kundens forventninger
  • der har erfaring med administrativt arbejde, god flair for IT og interesse i at sætte sig ind i nye systemer, så de administrative opgaver løses i høj kvalitet
  • der har lysten og nysgerrigheden på at sætte sig grundigt ind i branchen, og de ydelser vi sælger, så vi sammen bidrager til øget bevægelsesfrihed for vores kunder
  • der evt. har arbejdet med salg el. salgsindsatser

Hvis du genkender dig selv i profilen, så registrer din ansøgning og CV senest onsdag d. 15. november 2023 via knappen "Ansøg dette job". Vi forventer at gennemføre samtaler i uge 47 og 48. For en dialog om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Kasper Nielsen på 44145792.

Ortos blev etableret i 2007 med hovedsæde i Odense, og i dag tæller vi yderligere fem afdelinger og to filialer. På landsplan er vi mere end 65 ansatte. Vi har positioneret os blandt branchens største aktører ved at holde fokus på individuelle løsninger og på løbende uddannelse af vores medarbejdere. Med vores indtræden i Össur Clinics er vores position i markedet yderligere cementeret.

Össur is an Equal Opportunity/Affirmative Action employer. All qualified applicants will receive consideration for employment without regard to race, color, religion, sex including sexual orientation and gender identity, national origin, disability, protected Veteran Status, or any other characteristic protected by applicable federal, state, or local law.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=4e981c99)

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg SØ.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Aalborg SØ
  • Torsdag den 16. november 2023

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i Aalborg

    Administrativ medarbejder søges til organisation/virksomhed i 9000 Aalborg
    • Administrativ medarbejder
    • Aalborg
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder (elev) i Aalborg

    Ahlsell er for alle dem, der fremstiller, installerer, bygger, reparerer og vedligeholder i industrien og byggeriet. Som kundernes faglige allierede tager vi ansvar for at hjælpe vores kunder i e..
    • Administrativ medarbejder
    • Aalborg
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Aalborg

    Kunne du tænke dig at styrke din faglighed indenfor værdiansættelse af ejendomme og være med til at sikre et stærkt fagligt fundament for de nye ejendomsvurderinger? Så læs med her.Det er ikke .
    • Administrativ medarbejder
    • Aalborg
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Aalborg Øst

    Kunne du tænke dig at være en del af et engageret myndighedsteam, der er med til at sikre god fremkommelighed og trafiksikkerhed på statsvejene? Kender du til vejforvaltning eller er du skarp til a..
    • Administrativ medarbejder
    • Aalborg Øst
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Aalborg SØ

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Aalborg SØ over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0