Vagtplanlægger til Den Præhospitale Virksomhed

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg

Den Præhospitale Virksomhed i Region Nordjylland har driftsansvaret for ca. 60 % den nordjyske ambulancetjeneste og liggende patienttransport samt det fulde driftsansvar for regionens øvrige præhospitale enheder såsom akutlægebiler og paramedicinerbiler. Det betyder, at der skal udarbejdes vagtplaner for ca. 250 operativt ansatte i Den Præhospitale Virksomhed. Parallelt med den regionale drift varetager regionens eksterne leverandør PreMed A/S de resterende 40 % af ambulancetjenesten og liggende patienttransport.

For at løse den regionale opgave med vagtplanlægning og for nuværende i et mindre omfang varetage driftsvagten for ambulancetjeneste og liggende patienttransport har vi et velfungerende og erfarent vagtplanlægningsteam bestående af 4 vagtplanlæggere, til at varetage denne vigtige opgave. Som følge af administrative omrokeringer har vi behov for et nyt ansigt til teamet med tiltrædelse den 1. maj 2023 da en af de nuværende vagtplanlæggere skal varetage andre opgaver i Den Præhospitale Virksomhed.

Om jobbet
Du skal varetage vagtplanlægning for Den Præhospitale Virksomheds operative tjeneste, det vil sige ambulancetjeneste, liggende patienttransport og de øvrige præhospitale enheder i et tæt samarbejde med de 3 øvrige i teamet. Herudover kan der være behov for at du i en periode af din indledende ansættelsesperiode vil skulle varetage driftsvagtsopgaver i et mindre omfang.

Vagtplanlægning består bl.a. af:
  • Udarbejde vagtplaner for personale ansat i ambulancetjenesten, liggende patienttransport og regionens øvrige præhospitale enheder.
  • Daglig kontakt med personalet om vagtplanerne
  • Registrering i vagtplans systemet Optima
  • Samarbejde med regionens lønkonsulenter
  • Indarbejde uddannelse, ferie og andet fravær i vagtplanerne
  • Vejledning i overenskomstforhold og arbejdstidsregler
  • Sikre sig at det nødvendige mandskab er til stede
  • Håndtering af syge- og raskmeldinger
  • Tilkald af afløsermandskab ved sygdom
  • Tilkald af ekstra mandskab ved behov for ekstra ambulanceberedskaber

For nuværende varetager teamet vagtplanlægning og driftsvagt opgaver alle dage således også i weekender og på helligdage. Det kræver pt., at weekend skal dækkes fra 6-12 og kan løses som hjemmearbejde. For at løse opgaven skal den enkelte vagtplanlægger have vagt hver 3. eller 4. weekend.

Om dig
Der er ingen krav om en bestemt uddannelse men det vil være en fordel at kunne sige ja til nogle af disse punkter:
  • Erfaring med vagtplanlægning og fordelagtigt med kendskab til Optima vagtplanlægningssystem
  • Erfaring med arbejde med overenskomster og arbejdstidsregler
  • Erfaring med lønarbejde
  • Besiddelse af generelle IT-færdigheder

Din person
Du arbejder systematisk, og leverer en ajourført vagtplan hver dag.
Du kan bevare roen og det systematiske arbejde, også når det bliver svært at finde løsninger.
Du er tillidsvækkende og lyttende og i stand til at udarbejde vagtplaner, der tager hensyn til både driftens behov og medarbejdernes ønsker ud fra mantraet, at vi behandler alle lige, ikke ens.
Du ser dig selv i regionens ITOP værdier når du udfører dit arbejde.
Du kan arbejde i et team og har en forståelse for dette
Du har de nødvendige formidlingsevner i både skrift og tale.

Vi tilbyder
  • En afvekslende og spændende stilling med stort ansvar
  • Fleksibilitet og indflydelse på arbejdets tilrettelæggelse
  • Sparring ift. opgaver og udfordringer ved dine teammedlemmer og ledelse
  • En arbejdsplads med gode arbejdsvilkår, hvor trivsel og godt kollegaskab vægtes højt

Hvem er vi?
Den Præhospitale Virksomhed er en del af Region Nordjylland, og er ansvarlig for det præhospitale område i regionen. Det vil sige, at vi står for ambulancedrift, akutlægebiler, akutbiler, akutlægehelikopter, sundhedsfaglig visitation via 1-1-2 opkald og sundhedsberedskabet i tilfælde af større ulykker og hændelser. Vi arbejder ud fra kerneværdierne: kvalitet, ordentlighed og professionalisme. Vores mål er at redde liv, yde omsorg og skabe tryghed samt at afkorte det samlede sygdomsforløb og forbedre helbredsudsigterne for patienterne.

Vi skaber effektive og sammenhængende patientforløb uden unødig ventetid for borgere og patienter. Borgerne kan forvente professionel sundhedsfaglig bistand og et præhospitalt tilbud tilpasset den konkrete situation.

Den Præhospitale Virksomhed tæller tilsammen godt 350 ansatte, hvor du vil blive en del af Administrationen, hvor vagtplanlægningsteamet organisatorisk er placeret. Her er der i alt 15 medarbejdere, udover ledelsen. Vi har en blandet faglig baggrund med bl.a. sundhedsfaglige og samfundsvidenskabelige kompetencer. Vi har fokus på at understøtte vores dygtige sundhedsprofessionelle i deres arbejde i helheden og detaljen. Kort sagt er vi her for at redde liv, direkte og indirekte, døgnet rundt, året rundt.

Vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø, hvor vi insisterer på, at holdånd, humor, ordentlighed, professionalisme og stramme deadlines skal gå hånd i hånd. Læs mere om os her: www.dpv.rn.dk

Det praktiske
Den Præhospitale Virksomhed har til huse mange steder rundt omkring i Region Nordjylland eftersom vi har 13 ambulancebaser og en række paramedicinerbils- og akutbilsbaser spredt ud over Region Nordjylland. AMK-vagtcentralen, hvor Den Præhospitale Virksomheds Administration har til huse er sammen med Nordjyllands Beredskab, Aalborg Kommunes Hjemmesygepleje og Falcks Brandvagtcentral i det vi kalder den Fælles Vagtcentral, som er beliggende på Hjulmagervej 20 i Aalborg. Det vil også være her din arbejdsplads er.

Ansøgningsfrist er torsdag den 16. marts 2023 og vi afholder ansættelsessamtaler tirsdag den 21. marts 2023 om formiddagen.

Stillingen er en fuldtidsstilling og løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til overenskomst for administrations- og IT-personale m.fl. (HK). Vi indhenter reference fra nuværende arbejdsgiver på den ansøger, vi ønsker at ansætte. Det sker efter aftale med ansøgeren.

Vil du vide mere
Spørgsmål kan rettes til Kontorchef Søren Aagaard Christiansen på [email protected] eller 21 95 42 49 eller vagtplanlægger Torben Andersen på [email protected] eller 20 30 03 11

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg

Jobbet er oprettet på vores service den 3.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Aalborg
  • Torsdag den 16. marts 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Aalborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Aalborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere i Aalborg.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Aalborg over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
27. april 2024 12
26. april 2024 14
25. april 2024 16
24. april 2024 18
23. april 2024 14
22. april 2024 14
21. april 2024 15
20. april 2024 16
19. april 2024 17
18. april 2024 18
17. april 2024 19
16. april 2024 18
15. april 2024 20
14. april 2024 19
13. april 2024 17
12. april 2024 22
11. april 2024 21
10. april 2024 26
9. april 2024 27
8. april 2024 28
7. april 2024 28
6. april 2024 30
5. april 2024 27
4. april 2024 25
3. april 2024 26
2. april 2024 28
1. april 2024 30
31. marts 2024 29
30. marts 2024 28
29. marts 2024 24
28. marts 2024 29

Værd at vide når du søger job som administrativ medarbejder i Aalborg

Drømmer du om at bo og arbejde i en pulserende by med charme og historie? Så kigger du måske mod Aalborg, også kendt som "Nordens Paris". Med et blomstrende erhvervsliv, en levende kulturscene og en fantastisk beliggenhed ved Limfjorden, er Aalborg et attraktivt sted for jobjagten.

Aalborgs erhvervsliv byder på en spændende blanding af tradition og innovation, hvilket afspejles i de største beskæftigelsessektorer. Mens byens maritime historie stadig spiller en vigtig rolle, er der sket en markant udvikling inden for andre områder. Lad os tage et kig på de største arbejdspladser i "Nordens Paris":

Aalborg byder på en række smarte transportløsninger, der gør det nemt og bekvemt at komme rundt i byen og omegnen, uanset om du er til bus, tog, cykel, bil eller alternative former for mobilitet.

At flytte til et nyt sted på grund af et job kræver forberedelse, og Aalborg er ingen undtagelse.

Bydele i Aalborg 

Aalborg består af en række unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Din boligvalg kan i den grad påvirke din jobjagt, så lad os dykke ned i de forskellige bydele og se, hvordan de kan understøtte dine karrieredrømme:

Centrum: Aalborgs pulserende hjerte med butikker, caféer, restauranter og kulturinstitutioner. Her finder du store virksomheder inden for service, handel, finans og administration. Boligpriserne er højere, men netværksmulighederne er mange.

Øgadekvarteret: Et kreativt og trendy område med små butikker, barer og spillesteder. Tiltrækker unge, kreative erhverv og iværksættere. Lejlighederne er ofte mindre, men stemningen er energisk.

Vestbyen: Boligkvarter med god plads til familier og pendlerafstand til erhvervsområderne i Nørresundby. Her finder du virksomheder inden for industri, logistik og transport. Roligt miljø med gode grønne områder.

Østerbro: Et hyggeligt og historisk kvarter med smukke villaer og lejligheder. Her bor mange akademikere og ansatte på Aalborg Universitet. God balance mellem byliv og ro.

Nørresundby: Aalborgs industrielle nabo med store virksomheder inden for energi, teknologi og vindmølleproduktion. Lavere boligpriser end Aalborg centrum, men god infrastruktur.

Sydbyen: Et upcoming område med renoverede industrilokaler og nye boligbyggerier. Tiltrækker innovative virksomheder og kreative iværksættere. Flot udsigt mod Limfjorden og god adgang til motorvej.

Mere information om Aalborg 

Hvis du er på udkig efter et job i Aalborg, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Aalborg, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Aalborg i denne guide: Din guide til jobjagt i Aalborg: "Nordens Paris" venter på dig!