Administrationskoordinator til Fyns største Energikoncern

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense SV

Bliver du motiveret af at have styr på detaljerne, og hjælpe dine kollegaer med at få det praktiske til at gå op i en højere enhed? Får du energi af at samarbejde med mange forskellige mennesker, og har du erfaring med administrative opgaver? Så er du måske vores nye administrationskoordinator.

Energi Fyn er Fyns største energiselskab, og vi sikrer elforsyningen til 215.000 fynboer. Vi er 100% ejet af fynboer, og det er vores mål og opgave at bidrage til udviklingen på Fyn. En del af denne udvikling handler om at sikre vores processer og systemer passer til forretningens behov, så vi kan imødekomme kundernes ønsker.

Vigtigt bindeled mellem salg og resten af organisationen Som administrationskoordinator bliver du en del af vores team, der supporterer og understøtter salgs-teamet med administrative opgaver i forhold til pris- og kontrakthåndtering af bl.a. el, gas, serviceaftaler og ladestandere.

Med reference til Chefen for Administration får du ansvaret for at supportere og understøtte Salgs-teamet i forhold til pris- og kontrakthåndtering og kontroller heraf. Du får en tværgående rolle, hvor du er bindeled mellem Salgs-teamet og interne afdelinger som fx Kundecentret, Afregning og Marketing. Dine primære arbejdsopgaver bliver:

  • Håndtere og registrere slutaftaler med primært private kunder
  • Identificere og rette fejlregistreringer

Derudover vil du skulle fungere som backup i forhold til understøtte udarbejdelse af kampagnematerialer (adresselister), og yde salgssupport i forbindelse med erhvervskunder.

Du skaber succes i jobbet gennem din forståelse for afdelingens opgaver, og hurtigt kan identificere, hvor du kan bidrage og understøtte. Du formår at opbygge gode samarbejdsrelationer, og på længere sigt bidrager du til systemudvikling med fokus på automatisering og effektivisering.

Relationsskabende og detaljeorienteret Du har evt. en kontoruddannelse, og et par års erfaring med administrative opgaver og B2B-kundekontakt - gerne fra en tilsvarende koordinerende rolle eller back-officefunktion. Har du kendskab til forsyningsbranchen er det en fordel, men ikke et krav. Du trives med tempoet i en salgsafdeling, ligesom du kommunikerer dine budskaber klart og tydeligt med forståelse for den kommercielle kultur.
Som menneske er du udadvendt og henter din energi i samarbejdet med mange forskellige mennesker. Du skaber nemt overblik, har sans for detaljen og arbejder struktureret. Du behersker Excel på brugerniveau, og gerne kendskab til SonWin.

En dynamisk og udviklende afdeling Du får en moderne og velkonsolideret energikoncern i ryggen og kan se frem til en spændende hverdag i en dynamisk afdeling, hvor dine arbejdsopgaver og ansvarsområder spænder vidt, og hvor du har mulighed for at sætte mange kompetencer i spil. Vores afdeling består af 10 kollegaer, som primært er specialister og superbrugere. Vi vægter et godt arbejdsmiljø, og vores afdeling er kendetegnet ved et godt kollegialt fællesskab med en uformel tone.

Med udgangspunkt i en helhedsorienteret, værdiskabende og lønsom tilgang prioriterer vi et godt samarbejde og den enkeltes faglige og personlige udvikling. Derfor søger vi en Administrationskoordinator, der både fagligt og menneskeligt passer til vores værdier: Ansvarlig, Engageret og Udvikling

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Odense SV
  • Onsdag den 15. marts 2023

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i Odense C

    Kunne du tænke dig at være en del af vores vagtplanlæggerteam og stå for planlægning og styring af det daglige fremmøde for en tværfaglig gruppe af social-og sundhedsassistenter, sygeplejersker og .
    • Administrativ medarbejder
    • Odense C
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Odense C

    Medarbejder til team Controlling i Regnskab og Økonomistyring i Økonomi, Planlægning og Data på OUH.Er du en teamplayer, der elsker fælles opgaver og har den helt store interesse for budget og re..
    • Administrativ medarbejder
    • Odense C
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Odense

    Er du vores nye kollega til BBR, Adresse og Udstykning?Er du vild med registreringsarbejde? Kan du lide at have kontakt med mange mennesker? Har du lyst til gode kolleger? Hvis du kan svare ja, s..
    • Administrativ medarbejder
    • Odense
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Odense

    Vil du være vores nye kollega på Fyns bedste IT-arbejdsplads? Vi er så heldige, at vi kan tilbyde store udfordringer, fantastiske kollegaer og et at Fyns største IT-miljøerStillingen er placere..
    • Administrativ medarbejder
    • Odense
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Odense SV

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Odense SV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0