Rekrutteringsfirma

Administrationschef

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

Har du lyst til at arbejde i krydsfeltet mellem administration, økonomi, HR og IT? Så har du nu mulighed for at blive en del af SA-AL Køleteknik, én af Danmarks førende virksomheder i sin branche. Du får en central rolle som administrationschef og bliver højre hånd til den administrerende direktør. Læs mere om den spændende jobmulighed her!

Ekspertise, sikkerhed og kvalitet


SA-AL Køleteknik leverer og installerer køleanlæg i store dele af Danmark med øje for kvalitet, sikkerhed og ordholdenhed. Kunderne tæller blandt andet en række af de største supermarkedskæder samt virksomheder i mange forskellige brancher.

I lyset af de seneste års vækst – og en vel overstået fusion – søges nu en administrationschef, som får det overordnede ansvar for økonomi, HR og IT. Som en del af ledelsesgruppen bliver en vigtig del af din dagligdag at understøtte de løbende ledelsesmæssige beslutninger med økonomiske nøgletal, rapporter og business analyser. Du får desuden ledelsesansvar for et team af medarbejdere inden for området.

Du kan bl.a. se frem til følgende arbejdsopgaver og ansvarsområder:


  • Etablere og ensrette forretningsgange og procedure i afdelingen, herunder udarbejdelse af årshjul
  • En generel professionalisering af de nævnte områder i virksomheden
  • Sparring med ejerlederen samt aktiv spiller i ledergruppen
  • Ad hoc analyser til ledelsen, herunder bestyrelsen
  • Ansvar for udarbejdelse af måneds-, kvartals- og årsregnskaber
  • Budgetlægning, investeringsprogrammer samt likviditetsstyring
  • Overordnet kontakt til selskabets relationer på området, bl.a. revisor, bank, forsikringsselskab og myndigheder
  • Overordnet ansvarlig for vedligeholdelse og udvikling af koncernens ISO-certificeringer samt for forsikringer og jura iht. kontrakter og aftaler

Du kommer – udover din base på selskabets domicil i Aarhus – til at arbejde i alle afdelinger, herunder Aalborg og Kolding. Du kommer til at referere til medindehaver/direktør Rune Høyer.

Du bliver virksomhedens daglige samlingspunkt


Som administrationschef hos SA-AL Køleteknik bliver du virksomhedens krumtap, der får hverdagen til at glide let og effektivt. For at lykkes med dette er det vigtigt, at du har bredspektrede kompetencer inden for ansvarsområderne administration, økonomi, HR, IT og generel ledelse – samt at du generelt har en positiv tilgang til opgaverne i kombination med et stort drive.

Som person er du hurtig til at opbygge gode relationer og har et solidt netværk, som du kan trække på. Derudover trives du med en hands-on tilgang, men ved samtidig, hvornår du skal uddelegere. Derfor når du altid i mål med opgaverne.

Du kan dokumentere gode resultater og solid erfaring inden for de skitserede arbejdsområder. Din formelle uddannelse er givetvis en uddannelse som eksempelvis HD eller cand.merc. Hvis du har kendskab til platformene Uniconta og REEFT, er det en ekstra fordel. Det er det også, hvis du kommer fra en servicevirksomhed, byggebranchen eller en produktionsvirksomhed, hvorfra du har erfaring med igangværende opgaver. Det er desuden vigtigt, at du – udover dit modersmål – kommunikerer ubesværet på engelsk i såvel skrift som tale.

Service 24/7 - året rundt


SA-AL Køleteknik beskæftiger ca. 50 kompetente medarbejdere og har afdelinger i Aarhus, Kolding og Aalborg. Virksomheden er certificeret i henhold til ISO 9001.

I de velindrettede værksteder opbygges køleanlæggene fra bunden, helt efter kundens ønsker og behov. Derudover har kølefirmaet 40 rullende værksteder på landevejene, som sørger for at servicere kunder i hele Danmark 365 dage om året, 24 timer i døgnet.

Læs mere om virksomheden på virksomhedens hjemmeside og LinkedIn.

Interesseret?


Er du interesseret i at vide mere om denne udfordring forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte nedenstående konsulent. HumanTrust A/S arbejder målrettet med at gennemføre rekrutteringsprocessen til dette job hurtigst muligt. Vi arbejder derfor ikke med ansøgningsfrist.

Bemærk at jobannoncen løbende genindrykkes på diverse jobportaler. Dette er udelukkende udtryk for, at rekrutteringsprocessen ikke er afsluttet, og ikke at den er startet forfra.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Århus C

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder (elev) i Århus

    En rigtig god start på et 2-årigt forløb Du opnår en helhedsforståelse af logistik og proces, fra kundens behov til varelevering og betaling. Sammen udarbejder vi en uddannelsesplan med fokus p..
    • Administrativ medarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Århus C

    Er du klar til at indtage en central rolle og levere enestående support? Har du erfaring med ordrebehandling, og trives du med mangeartede opgaver? Og har du samtidig erfaring med SAP? Så er det må..
    • Administrativ medarbejder
    • Århus C
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Tilst

    Trives du med en travl hverdag med mange forskellige administrative opgaver inden for fakturering, løn og sagsadministration? Som kontorassistent i [xxxxx] kommer du ind i en af Danmarks..
    • Administrativ medarbejder
    • Tilst
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Århus C

    Er du nyuddannet og ivrig efter at starte din karriere inden for planning and order management og supply chain? Er du klar til at tage ansvar i en dynamisk rolle, hvor hver dag byder på nye udfordr..
    • Administrativ medarbejder
    • Århus C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
15. juni 2024 14
14. juni 2024 13
13. juni 2024 12
12. juni 2024 12
11. juni 2024 11
10. juni 2024 11
9. juni 2024 11
8. juni 2024 11
7. juni 2024 11
6. juni 2024 12
5. juni 2024 11
4. juni 2024 10
3. juni 2024 9
2. juni 2024 10
1. juni 2024 10
31. maj 2024 10
30. maj 2024 10
29. maj 2024 8
28. maj 2024 8
27. maj 2024 7
26. maj 2024 8
25. maj 2024 8
24. maj 2024 8
23. maj 2024 7
22. maj 2024 8
21. maj 2024 8
20. maj 2024 7
19. maj 2024 7
18. maj 2024 7
17. maj 2024 8
16. maj 2024 8