kontorassistent til vores afdeling for personskadeerstatning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

HjulmandKaptain søger en kontorassistent på nedsat tid til vores afdeling for personskadeerstatning
Er du organiseret til fingerspidserne, og har du det store overblik? Er du struktureret og kan holde flere bolde i luften? Så er det dig, vi står og mangler. Vi søger en kontorassistent på nedsat tid (15-20 timer) til vores kontor i Aarhus med tiltrædelse snarest muligt.
Er du serviceminded, og trives du med kundekontakt? Du får en spændende hverdag, hvor du som en del af vores afdeling for personskadeerstatning og regres kommer til at beskæftige dig med alsidige opgaver af såvel administrativ, kommunikativ og koordinerende karakter både i forhold til vores kunder og dine kollegaer. Du bliver en del af et team, hvor alle har stor erfaring inden for personskadeerstatning og sygedagpengeregres, og som altid står klar til at hjælpe dig godt på vej.

Dine arbejdsopgaver vil primært bestå i at være tovholderen i forhold til den praktiske håndtering af sagerne i vores sygedagpengeregres-team, herunder:

  • oprettelse af sager og holde overblik over de processer, der er forbundet med sagerne
  • opfølgning og håndtering af frister og fremnotering
  • direkte kundekontakt pr. telefon og mail med sygemeldte borgere,forsikringsselskaber og andre parter
  • beregning af regreskrav

Stillingen er en deltidsstilling på 15-20 timer, og der vil være mulighed for hjemmearbejde efter nærmere aftale.

Hvem er du?

Vi har brug for dig, som er imødekommende og formår at drive dine sager selvstændigt. Det er en fordel, hvis du har erfaring fra en lignende stilling – gerne i et advokatfirma – men det er ikke et krav.

Derudover forventer vi, at du:

  • er yderst struktureret og leverer høj kvalitet
  • er selvstændig og arbejder fokuseret med dine opgaver
  • trives med at tage den direkte kundekontakt både pr. telefon og mail
  • har forståelse for vores kunder og kan efterleve vores kundeløfter
  • har et stort overblik og kan tænke forud - også når det går stærkt
  • hurtigt kan fange, hvad en opgave kræver
  • mestrer retskrivning samt har flair for tal og IT

Alle vores sager behandles digitalt. Derfor forventer vi, at du har datadisciplin og er dygtig til IT - særligt Microsoft Office. Det vil være en fordel, at du har kendskab til Unik Advosys, som er vores sagsbehandlingssystem.

Hvorfor blive en del af HjulmandKaptain? Ud over et spændende job med masser af muligheder kan vi tilbyde dig:

  • Fleksibilitet: Vores kontor i Aarhus vil være din primære arbejdsplads, men der vil være rig mulighed for at arbejde hjemmefra op til to dage om ugen.

  • Sundhed: Vi ønsker, at du skal være dit bedste jeg, så på hvert kontor arrangerer vi aktiviteter, hvor vi er sammen om at styrke vores fysiske og mentale sundhed. Derudover er der hver måned mulighed for massage, som HjulmandKaptain betaler for. Du har betalt fri til læge og tandlægebesøg, hvis det ikke er muligt at placere fraværet udenfor arbejdstiden. Dette gælder også for hjemmeboende børn.
  • Tryghed: Din tryghed og fremtid er vigtig for os, og derfor bliver du en del af vores obligatoriske pensionsordning, som indbefatter en livsforsikring og tab af erhvervsevne samt vores sundhedsforsikring. Har du børn, er de automatisk også dækket af din sundhedsforsikring, og ønsker du din ægtefælle/samlever forsikret, er der mulighed for det.
  • Udvikling: Vi tilbyder løbende uddannelse og kurser, da vi tror på, at vi får de gladeste og mest kompetente medarbejdere, når vi understøtter den personlige og faglige udvikling.


Om HjulmandKaptain Hos HjulmandKaptain får du mere end 150 engagerede og dygtige kollegaer fordelt på vores fire kontorer i Aalborg, Aarhus, Frederikshavn og Hjørring. Vi lægger stor vægt på faglig og personlig udvikling af vores medarbejdere, og hos os er kunden og medarbejdertilfredshed altid i centrum.

Vi arbejder kontinuerligt med at optimere vores forretning for at være en attraktiv sparringspartner over for vores kunder. Vi har en uformel omgangstone, og vi lægger stor vægt på, at du som en del af HjulmandKaptain trives, og at du så vidt muligt kan arbejde med de opgaver, du brænder for.

Du kan læse mere om os her

Send din ansøgning Har stillingen som kontorassistent hos os fanget din interesse, så send din ansøgning og relevante bilag hurtigst muligt ved at trykke på ’søg stillingen’ via vores rekrutteringssystem.

Ansættelse snarest muligt. Der afholdes samtaler løbende.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte advokat Janne Juul Wandahl på telefon +45 7015 1000.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Du kan læse mere om vores behandling af dine personoplysninger i forbindelse med din jobansøgning her

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Århus C
  • Søndag den 11. december 2022

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder (elev) i Århus

    En rigtig god start på et 2-årigt forløb Du opnår en helhedsforståelse af logistik og proces, fra kundens behov til varelevering og betaling. Sammen udarbejder vi en uddannelsesplan med fokus p..
    • Administrativ medarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Århus C

    Er du klar til at indtage en central rolle og levere enestående support? Har du erfaring med ordrebehandling, og trives du med mangeartede opgaver? Og har du samtidig erfaring med SAP? Så er det må..
    • Administrativ medarbejder
    • Århus C
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Viby J

    Har du let til smil og en passion for at levere uovertruffen service til vores kunder, samarbejdspartnere og kolleger i huset? Så er du måske den administrative medarbejder til receptionen, vi lede..
    • Administrativ medarbejder
    • Viby J
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Tilst

    Trives du med en travl hverdag med mange forskellige administrative opgaver inden for fakturering, løn og sagsadministration? Som kontorassistent i [xxxxx] kommer du ind i en af Danmarks..
    • Administrativ medarbejder
    • Tilst
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
10. juni 2024 11
9. juni 2024 11
8. juni 2024 11
7. juni 2024 11
6. juni 2024 12
5. juni 2024 11
4. juni 2024 10
3. juni 2024 9
2. juni 2024 10
1. juni 2024 10
31. maj 2024 10
30. maj 2024 10
29. maj 2024 8
28. maj 2024 8
27. maj 2024 7
26. maj 2024 8
25. maj 2024 8
24. maj 2024 8
23. maj 2024 7
22. maj 2024 8
21. maj 2024 8
20. maj 2024 7
19. maj 2024 7
18. maj 2024 7
17. maj 2024 8
16. maj 2024 8
15. maj 2024 9
14. maj 2024 9
13. maj 2024 8
12. maj 2024 8
11. maj 2024 8