Administrativ medarbejder til Den Uafhængige Politiklagemyndighed og Det Uafhængige Tilsyn med Bevismidler

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

Stabschef til Den Uafhængige Politiklagemyndighed og Det Uafhængige Tilsyn med Bevismidler

Vil du være med til at løse og sætte retning for vigtige samfundsmæssige opgaver og være leder i et uformelt miljø præget af engagement, høj faglighed og samarbejde på tværs. Så skal du søge stillingen som stabschef i Politiklagemyndigheden og Bevismiddeltilsynet.

Politiklagemyndigheden og Bevismiddeltilsynet er to selvstændige myndigheder i et hus med fælles overordnet ledelse i form af en direktør og Politiklagerådet. Som stabschef har du det daglige og overordnede ansvar for at understøtte Politiklagemyndighedens og Bevismiddeltilsynets kerneopgaver og bidrager til udviklingen af den samlede organisation og opgavevaretagelse. Som stabschef vil dine overordnede ansvarsområder være:

  • Ledelsesstøtte og kommunikation, herunder ledelsesbetjening i forhold til Politiklagerådet og samarbejdsudvalget, besvarelse af folketingsspørgsmål, pressehåndtering mv.
  • Administrativ sagsbehandling
  • HR, herunder personalejura og arbejdsmiljø
  • Udvikling og projekter
  • Reception, indkøb og intern service

Stillingen som stabschef er ny, og du vil i høj grad få indflydelse på udviklingen af stillingen og dens indhold. Der vil endvidere kunne komme nye områder til.

Du refererer til direktøren og indgår i et tæt dagligt samarbejde med direktøren og den øvrige ledergruppe, der består af økonomi- og IT-chefen, den juridiske chef i Politiklagemyndigheden, efterforskningschefen i Politiklagemyndigheden og sekretariatschefen i Bevismiddeltilsynet.

Du får personaleansvar for pt. 13 medarbejdere med forskellig faglig baggrund (administrative medarbejdere, jurister og andre akademikere m.fl.).

Om dig

Vi søger en stabschef (f.eks. cand.jur. eller en tilsvarende samfundsvidenskabelig uddannelse), som

  • er en engageret leder med god analytisk og strategisk sans og stærke samarbejdsevner, og som motiveres af at lede tværfagligt i et godt arbejdsmiljø,
  • har overblik og kan understøtte processer i samarbejde med både medarbejdere og eksterne samarbejdspartnere,
  • er ambitiøs og har høj personlig integritet,
  • finder stor energi i forskelligartede ansvarsområder og i at udvikle både opgaveløsningen og organisationen,
  • er en god kommunikator, der kommunikerer åbent om opgaveløsningen på en tydelig og troværdig måde og gerne har erfaring med ekstern kommunikation, herunder pressehåndtering,
  • har erfaring med personaleledelse og gerne forandringsledelse,
  • er nærværende og inddragende i samarbejdet med andre og har en løsningsorienteret tilgang samtidig med at evne at føre beslutninger ud i livet

Om os

Politiklagemyndigheden og Bevismiddeltilsynet er to selvstændige myndigheder i et hus med fælles overordnet ledelse og består samlet af omkring 50 medarbejdere (administrative medarbejdere, jurister og andre akademikere, analytikere, efterforskere, studentermedhjælpere m.fl.). Vi kan tilbyde et udviklende job på en dynamisk arbejdsplads, hvor vi vægter det tværfaglige samarbejde højt.

Vi er beliggende centralt i Aarhus i nye og moderne lokaler.

Politiklagemyndighedens kerneopgave er i fuld uafhængighed af politi og anklagemyndighed at behandle blandt andet klager over politiets adfærd og efterforske anmeldelser om strafbare forhold begået af politiansatte i tjenesten. Herudover iværksætter Politiklagemyndigheden efterforskning, når en person er afgået ved døden eller er kommet alvorligt til skade som følge af politiets indgriben, eller mens den pågældende var i politiets varetægt.

Politiklagemyndighedens vision er blandt andet at skabe størst mulig tillid både hos offentligheden og politiet til, at sager vedrørende politiansatte behandles korrekt, objektivt og retssikkerhedsmæssigt forsvarligt og at sikre en korrekt og hurtig gennemførelse af sagernes behandling på et objektivt grundlag.

Bevismiddeltilsynets opgave er at føre tilsyn med politiets og anklagemyndighedens behandling af tekniske beviser. Bevismiddeltilsynet er i sit tilsynsarbejde særligt optagede af at styrke tilliden til, at politiet og anklagemyndigheden i deres behandling af tekniske beviser sikrer bevisernes integritet og kvalitet igennem hele straffesagskæden. Bevismiddeltilsynet bidrager med uvildige øjne på myndighedernes håndtering af tekniske beviser og understøtter, at mulige fejl i behandlingen håndteres åbent, grundigt og ordentligt.

Politiklagemyndigheden og Bevismiddeltilsynet har hvert sit fag- og arbejdsområde, men er som uafhængige myndigheder fælles om en række grundlæggende værdier og har som væsentlige prioriteter fokus på høj kvalitet og høj faglighed i opgaveløsningen, åben kommunikation og udvikling i et godt arbejdsmiljø med høj trivsel. Du vil sammen med den øvrige ledergruppe skulle bidrage til at sikre, at vi kommer i mål med disse prioriteter. I ledergruppen vægter vi sparring i et uformelt miljø højt og understøtter hinanden i ledelsesopgaven.

Ansøgning

Stillingen søges elektronisk på www.politiklagemyndigheden.dk under Om os\Ledige stillinger.

Ansøgning skal være modtaget i rekrutteringssystemet senest den 25. januar 2024 kl. 12.00.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i Aarhus fredag den 26. januar 2024. Ansættelsesudvalget vil bestå af medarbejderrepræsentanter og repræsentanter fra ledergruppen.

Vi opfordrer alle kvalificerede uanset personlig baggrund til at søge.

Ansættelsesforhold

Stillingen besættes på overenskomstvilkår i overensstemmelse med rammeaftalen om kontraktansættelse af chefer i staten. Stillingen er placeret i løngruppe 1. Der vil kunne ydes tillæg afhængig af erfaring og kvalifikationer.

Ansættelsesområdet er Justitsministeriet med tilhørende institutioner.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan sikkerhedsgodkendes.

Tiltrædelsestidspunkt er snarest muligt efter nærmere aftale.

Kontakt

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til direktør Charlotte Storgaard, telefon 4178 3515.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Århus C
  • Torsdag den 25. januar 2024

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder (elev) i Århus

    En rigtig god start på et 2-årigt forløb Du opnår en helhedsforståelse af logistik og proces, fra kundens behov til varelevering og betaling. Sammen udarbejder vi en uddannelsesplan med fokus p..
    • Administrativ medarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Brabrand

    Faglig sagsbehandler Faglig sagsbehandler til HK Privat Østjylland Vil du være en del af et stærkt team med fokus på overenskomster, organisering og rådgivning af tillidsvalgte, så er denne s..
    • Administrativ medarbejder
    • Brabrand
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Århus C

    Er du klar til at indtage en central rolle og levere enestående support? Har du erfaring med ordrebehandling, og trives du med mangeartede opgaver? Og har du samtidig erfaring med SAP? Så er det må..
    • Administrativ medarbejder
    • Århus C
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Århus

    Vil du være den første kontakt med vores nye kandidater? Og kan du forestille dig at spille en central rolle i at tilbyde vores kandidater en enestående service og gode løsninger, så de nemt og hur..
    • Administrativ medarbejder
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
22. maj 2024 8
21. maj 2024 8
20. maj 2024 7
19. maj 2024 7
18. maj 2024 7
17. maj 2024 8
16. maj 2024 8
15. maj 2024 9
14. maj 2024 9
13. maj 2024 8
12. maj 2024 8
11. maj 2024 8
10. maj 2024 8
9. maj 2024 9
8. maj 2024 9
7. maj 2024 9
6. maj 2024 9
5. maj 2024 10
4. maj 2024 10
3. maj 2024 10
2. maj 2024 9
1. maj 2024 9
30. april 2024 8
29. april 2024 8
28. april 2024 8
27. april 2024 8
26. april 2024 8
25. april 2024 7
24. april 2024 8
23. april 2024 9
22. april 2024 9