[xxxxx] søger civil medarbejder til efterforskning af økonomisk kriminalitet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

Aarhus

Vil du være med til at sørge for, at gerningsmænd bag økonomisk kriminalitet bliver draget til ansvar og at fremtidens kriminalitetsform bremses? Er du typen, der kan knække koden, skabe overblik og se sammenhænge i et ofte kompliceret materiale vedr. økonomiske problemstillinger?

Så er det måske lige dig, vi søger hos Østjyllands Politi.

Arbejdet foregår i et tværfagligt og dynamisk miljø i Afd. for Økonomisk Kriminalitet hos Østjyllands Politi. Du vil også komme til at samarbejde med andre sektioner i politiet og anklagemyndighed samt eksterne samarbejdspartnere som f.eks. Skattestyrelsen. Hos Østjyllands Politi bliver du en del af et team af dygtige og engagerede efterforskere og konsulenter med fokus på faglighed og kvalitet. Vi lægger vægt på at have et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø.

Sektionen for Økonomisk Kriminalitet arbejder med meget forskelligartede sagstyper – lige fra mindre sager om bedrageri til store komplekse efterforskninger af stor samfundsmæssig betydning. Det kan være sager vedrørende skat og moms, skyldnersvig, hvidvask og andre kriminalitetsformer, der retter sig mod både samfund og borgere.

Som en del af ansættelsen skal du være villig til at tage politiets interne uddannelse som civil efterforsker, samt andre relevante kurser. Du vil blive oplært i politiets sagsbehandlingssystemer, hvorefter du selvstændigt eller som en del af et team er ansvarlig for opklaringen af en given sag.

Opgaver
Dine vigtigste opgaver bliver:
• Understøtte efterforskningen af sager om økonomisk kriminalitet inden for dine kompetencer.
• Bidrage med analyser af regnskaber, selskabs- og skatteforhold mv.
• Udarbejde rapporter til dokumentation af de efterforskningsskridt du og dine kollegaer foretager.
• Bidrage til planlægningen af taktiske og operative efterforskningsskridt
• Bidrage til indsamlingen af beviser, samt deltage i afhøringer af vidner og mistænke i straffesager
• Pengestrømsanalyse
• Sparring med kollegaer i både politi og den lokale anklagemyndighed inden for dine kompetencer.
Stillingen refererer til en politikommissærerne i Afd. for Økonomisk Kriminalitet i Østjyllands Politis Efterforskningscenter.

Dig
Du har en relevant akademisk baggrund eller eksempelvis kontoruddannelse med kendskab til regnskab, revision, IT, skat eller jura. Det er en styrke, men ikke et krav, at du har praktisk erfaring fra den finansielle sektor, økonomi-/regnskabsafdelinger, myndigheder eller lignende.

Det er en fordel, hvis du fortrolig med at anvende excel samt forskellige typer af IT-understøttelse, ligesom det på længere sigt vil være en fordel, at du har interesse for eller kompetencer inden for drift- og projektstyring.

Herudover lægger vi vægt på, at du er:
- naturlig nysgerrig med interesse for efterforskning.
- detaljeorienteret, selvom du har mange opgaver i gang på samme tid.
- omstillingsparat og lyst til tæt samarbejde på tværs af faggrænser.
- udpræget og positiv teamplayer
- dygtig til at formulere dig mundtligt og skriftligt
- god til at formidle kompliceret stof

Løn- og ansættelsesvilkår

Har du en akademisk baggrund, bliver du ansat på overenskomstvilkår i henhold til den til enhver tid gældende aftale mellem Finansministeriet og akademikere i staten.

Har du en anden uddannelsesmæssig baggrund, bliver du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til den til enhver tid gældende organisationsaftale for kontorfunktionærer i staten mellem Finansministeriet og HK/STAT samt OAO-S-fællesoverenskomst. Alternativt bliver du ansat på anden relevant overenskomst.

Der er tale om en fuldtidsstilling (37 timer) i Efterforskningscenteret i Østjyllands Politi. Evt. mindre end 37 timer kan også være muligt. Dit arbejdssted bliver som udgangspunkt på Hovedpolitistation i Aarhus, Ridderstræde 1, 8000 Aarhus C., men det må tillige forventes, at der periodevis vil skulle udføres arbejde på Randers Politistation, Dragonvej, 8900 Randers

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.

Tiltrædelse i stillingen vil være efter nærmere aftale.

Kontakt og ansøgning

Du kan læse mere om os på https://politi.dk/oestjyllands-politi/om-oestjyllands-politi. Du er velkommen til at kontakte politikommissær Anders Blak Nybroe, tlf. 5125 0576 eller politikommissær, fg. Michael Jørgensen tlf. 5185 8709, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Når du søger en stilling i politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere stillinger i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt stilling. Du skal derfor ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at du kan slette dokumenterne knyttet dertil. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger. Du skal uploade alle dokumenter i pdf-format.

Vi opfordrer alle interesserede til at søge uanset køn, alder, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Ansøgningsfrist: 18. februar 2024

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Århus C
  • Søndag den 18. februar 2024

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder (elev) i Århus

    En rigtig god start på et 2-årigt forløb Du opnår en helhedsforståelse af logistik og proces, fra kundens behov til varelevering og betaling. Sammen udarbejder vi en uddannelsesplan med fokus p..
    • Administrativ medarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Århus C

    Er du klar til at indtage en central rolle og levere enestående support? Har du erfaring med ordrebehandling, og trives du med mangeartede opgaver? Og har du samtidig erfaring med SAP? Så er det må..
    • Administrativ medarbejder
    • Århus C
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Højbjerg

    Motiveres du af at gøre en forskel og yde en god service og har du erfaring med sagsbehandling gerne inden for den kommunale verden?Så kan du gøre en forskel hos Midttrafik, da vi søger en sagsbe..
    • Administrativ medarbejder
    • Højbjerg
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Århus C

    Sætter du en ære i at levere en unik oplevelse, hvor service er på et højt niveau? Er du løsningsorienteret og imødekommende, og trives du med kontakt til mange forskellige mennesker hver dag? Så e..
    • Administrativ medarbejder
    • Århus C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
31. maj 2024 10
30. maj 2024 10
29. maj 2024 8
28. maj 2024 8
27. maj 2024 7
26. maj 2024 8
25. maj 2024 8
24. maj 2024 8
23. maj 2024 7
22. maj 2024 8
21. maj 2024 8
20. maj 2024 7
19. maj 2024 7
18. maj 2024 7
17. maj 2024 8
16. maj 2024 8
15. maj 2024 9
14. maj 2024 9
13. maj 2024 8
12. maj 2024 8
11. maj 2024 8
10. maj 2024 8
9. maj 2024 9
8. maj 2024 9
7. maj 2024 9
6. maj 2024 9
5. maj 2024 10
4. maj 2024 10
3. maj 2024 10
2. maj 2024 9
1. maj 2024 9