Alsidig og rutineret administrativ medarbejder til en midlertidig stilling i Studieadministrationen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

Arkitektskolen Aarhus søger en alsidig og rutineret administrativ medarbejder til en midlertidig stilling i Studieadministrationen. Tiltrædelse snarest muligt.

Vi tilbyder et selvstændigt og udfordrende vikariat på en mindre men faglig stærk uddannelsesinstitution, hvor vi har fokus på at sikre høj kvalitet, relevans og kontinuerlig udvikling af arkitektuddannelsen. Vi er kendetegnet ved en professionel ledelse og engagerede, kompetente medarbejdere, der på alle niveauer samarbejder om at løse skolens opgaver.

ArbejdsopgaverDu vil komme til at arbejde med uddannelsesadministrativ sagsbehandling inden for en bred vifte af arbejdsområder i Studieadministrationen. Dit arbejdsfokus vil dog som udgangspunkt være på den administrative understøttelse af kandidatuddannelsen – herunder:

  • Styring af sagsgange og procedurer i forbindelse af planlægning og afvikling af undervisning og eksamen
  • Information og vejledning om administrative regler og procedurer vedrørende arkitektuddannelsen
  • Individuel rådgivning af studerende og sagsbehandling af henvendelser fra studerende om f.eks. dispensationer, orlov m.v.
  • Drift og udvikling af skolens digitale uddannelsesadministrative værktøjer

Du vil både skulle arbejde selvstændigt og sammen med dine kolleger i Studieadministrationen, ligesom du vil skulle samarbejde med Uddannelseschefen og andre interne samarbejdspartnere på arkitektskolen.

Kvalifikationer og kompetencerI vurderingen af ansøgningen lægger vi vægt på følgende:

  • Du har erfaring fra arbejdet i en uddannelses- eller studieadministration på en videregående uddannelsesinstitution samt med brug af studieadministrative it-systemer
  • Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund, der har givet kompetencer til at arbejde med administrative arbejdsopgaver, f.eks. en kontorfaglig uddannelse eller administrationsbachelor.

Det er en fordel, hvis du har konkret erfaring med brug af et studieadministrativt system.

Derudover forventer vi, at du:

  • vil bidrage positivt og konstruktivt til arbejdet og arbejdsmiljøet i studieadministrationen
  • er struktureret og evner at skabe overblik over komplekse opgaver
  • har gode samarbejdsevner, er ansvarsfuld og handlingsorienteret

Vi lægger også vægt på et godt humør og en uhøjtidelig kollegial omgangstone, der bidrager til et godt arbejdsmiljø.

Stillingen kan efter aftale være enten deltid eller fuldtid.

Vi tilbyder løn, der modsvarer dine kvalifikationer i henhold til gældende overenskomst.

Om osStudieadministrationen på Arkitektskolen Aarhus er en central enhed i skolens administrative virke, og understøtter studerende, undervisere og ledelse med en række forskellige opgaver som fx optagelse af nye studerende, undervisnings- og eksamensadministration, SU/SPS-vejledning, udveksling, studienævnsbetjening, indberetninger til ministeriet, ledelsesinformation og studievejledning.

Arbejdet i Studieadministrationen er præget af systematiske drifts- og planlægningsopgaver samt administrativ koordinering mellem ledelse og undervisere på de enkelte undervisningsprogrammer, men også af mange ad hoc-opgaver og konkrete udviklingsopgaver, hvor den administrative understøttelse effektiveres eller forbedres i takt med ministeriets, skolens eller omgivelsernes behov og krav.

Studieadministrationen består af syv medarbejdere, herunder en teamkoordinator, der fungerer som den daglige sparringspartner på dine opgaver. Som skolens øvrige administrative medarbejdere vil du referere til administrationschefen.

Arkitektskolen Aarhus er en selvstændig institution under Uddannelses- og Forskningsministeriet. Vi leverer undervisning på bachelor-, kandidat– og ph.d.-niveau inden for arkitektur og det arkitektfaglige område.

Derudover udbyder vi en række videreuddannelses- og specialiseringskurser for færdiguddannede arkitekter, designere og lignende. Arkitektskolen har ca. 700 studerende og beskæftiger ca. 130 medarbejdere.

Yderligere oplysningerHvis du ønsker yderligere oplysninger om jobbet, er du velkommen til at kontakte administrationschef Christian Koch Ramsing på telefon 89 36 02 01 eller mail [email protected] eller teamkoordinator Lone Wraa på telefon 89360110 eller mail [email protected].

Alle henvendelser vil naturligvis blive behandlet fortroligt.

AnsættelsesprocedureI forbindelse med samtalen vil der blive indhentet referencer på den kandidat, som vi forventer at tilbyde ansættelsen.
Alle interesserede opfordres til at søge uanset køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Tiltrædelse forventes snarest muligt og ansættelsen løber til og med december 2024.

Vores vision På Arkitektskolen Aarhus mener vi, at arkitektur skal påvirke verden og skabe bæredygtige rammer for de mennesker, der lever i den. Derfor uddanner vi arkitekter, der med nye ideer og relevante løsninger kan skabe værdi for fællesskabet i en foranderlig verden. En verden, der i stigende grad udfordrer os til at tænke kreativt for at eksistere, for at bo og for at trives.

Vi gør det ved at arbejde tæt sammen med andre faggrupper, ved at omfavne nye teknologier, ved at vove eksperimentet og ved konstant at tilegne os nye færdigheder.

Igennem vores kunstneriske tilgang finder vi nye veje. Gennem videnskabelige undersøgelser finder vi nye svar. Og gennem praktisk udførelse bliver vores teoretiske viden til faglig kunnen.

Vores ambition er at være en skandinavisk eliteinstitution for arkitekturudvikling. Vi vil uddanne de bedste arkitekter ved at optage de mest egnede – de mest talentfulde og motiverede studerende.

Vi tager ansvar for og engagerer os i det samfund, vi er en del af.

Engaging through Architecture

Læs mere om skolen på aarch.dk


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Århus C
  • Søndag den 10. marts 2024

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder (elev) i Århus

    En rigtig god start på et 2-årigt forløb Du opnår en helhedsforståelse af logistik og proces, fra kundens behov til varelevering og betaling. Sammen udarbejder vi en uddannelsesplan med fokus p..
    • Administrativ medarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Brabrand

    Faglig sagsbehandler Faglig sagsbehandler til HK Privat Østjylland Vil du være en del af et stærkt team med fokus på overenskomster, organisering og rådgivning af tillidsvalgte, så er denne s..
    • Administrativ medarbejder
    • Brabrand
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Århus C

    Er du klar til at indtage en central rolle og levere enestående support? Har du erfaring med ordrebehandling, og trives du med mangeartede opgaver? Og har du samtidig erfaring med SAP? Så er det må..
    • Administrativ medarbejder
    • Århus C
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Højbjerg

    Motiveres du af at gøre en forskel og yde en god service og har du erfaring med sagsbehandling gerne inden for den kommunale verden?Så kan du gøre en forskel hos Midttrafik, da vi søger en sagsbe..
    • Administrativ medarbejder
    • Højbjerg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
17. maj 2024 8
16. maj 2024 8
15. maj 2024 9
14. maj 2024 9
13. maj 2024 8
12. maj 2024 8
11. maj 2024 8
10. maj 2024 8
9. maj 2024 9
8. maj 2024 9
7. maj 2024 9
6. maj 2024 9
5. maj 2024 10
4. maj 2024 10
3. maj 2024 10
2. maj 2024 9
1. maj 2024 9
30. april 2024 8
29. april 2024 8
28. april 2024 8
27. april 2024 8
26. april 2024 8
25. april 2024 7
24. april 2024 8
23. april 2024 9
22. april 2024 9
21. april 2024 9
20. april 2024 9
19. april 2024 9
18. april 2024 9
17. april 2024 9