Kundeservicekonsulent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus N

Har du lyst til at arbejde med kundeservice i en IT-virksomhed med fart på, og er du en struktureret og empatisk teamplayer? Så er du vores nye kollega.

Vi er virksomhedens ansigt udadtil

Hos BoligPortal hjælper vi udlejere og boligsøgende med at finde hinanden. Kundeservice er et vigtigt parameter i den værdi, vi leverer til vores brugere. Teamet er ansigtet udadtil i den daglige support til boligsøgende, private og professionelle udlejere. Samtidig leverer vi vigtig vide og indsigter videre til vores kolleger i produkt-, udviklings- og marketingafdelingerne, ligesom vi har et tæt samarbejde med salgsteamet vedrørende vores kunder blandt Danmarks største udlejningsvirksomheder.

Mere end "bare" kundeservice

Kundeservice er omdrejningspunktet i dit arbejde, og din hovedopgave er at hjælpe vores kunder med de spørgsmål og problemstillinger, der løbende dukker op. Da vores kundebase består af både boligsøgende og udlejere, kan det være alt fra gode råd til ansøgninger og udlejningsannoncer til tekniske udfordringer og afmelding af abonnementer.

Som del af vores rådgivning arbejder vi desuden proaktivt med opsalg på udlejernes annoncer samt produktsupport på vores supplerende services til udlejer og boligsøgende, herunder lejekontrakter og flytterapporter.

En vigtig garant for kvaliteten i det annoncerede indhold på www.boligportal.dk er desuden, at du og dine kolleger manuelt validerer alle annoncer samt onboarder nye udlejere i vores services, så de er klædt godt på til at varetage deres udlejning.

Stærk teamånd og individuelt ansvar

Som kollega i vores kundeserviceteam kan du forvente en afvekslende arbejdsdag med både mundtlig og skriftlig kundekontakt, administrative opgaver som del af vores kvalitetssikring af indholdet på BoligPortal og inddragelse i virksomhedens igangværende projekter.

Som studerende indgår du på lige fod med dine øvrige kolleger i teamet. Du bliver repræsentant for virksomheden, og du får et stærkt mandat til at finde den bedste løsning for kunden indenfor virksomhedens retningslinjer.

Vi er et ungt og dedikeret team med stort sammenhold, som består af både fuldtidsmedarbejdere og studerende. Arbejdstiden vil dels være sammen med dine kolleger i dagstimerne, dels selvstændigt på hverdagsaftener og i weekender.

Hvad søger vi hos dig?

Vores kernekundeserviceteam bestående pt. af 14 studerende. Vores nye kollega kan være dig der enten:

  • Har min. 1½ år tilbage af en videregående uddannelse, og som ønsker at arbejde minimum 15 timer om ugen (vagter på 4-8 timers varighed fordelt på dags-, aften- og weekendvagter). Det er derfor et krav, at du har minimum én undervisningsfri dag om ugen.
  • Er imellem to uddannelser og ønsker at arbejde deltid eller fuldtid i en periode.
  • Er sportsudøver, der ønsker at være tilknyttet til arbejdsmarkedet ved siden af sporten. Da vi har fleksible arbejdstider vil dagligdagen fint kunne hænge sammen med træninger og konkurrencer.
  • Noget helt fjerde.

Dine kolleger kan alle sige ja til nedenstående:

  • Kan lide at arbejde og møder ind med god energi
  • Er empatisk og - når det kræves - også tålmodig
  • Kan tilpasse stærke kommunikative evner til kundens behov
  • Trives med ansvar og arbejder struktureret
  • Er initiativrig og formår at tilpasse generelle retningslinjer til målrettede løsninger
  • Arbejder godt i teams, tager ansvar for kolleger og de generelle mål i afdelingen såvel som virksomheden
  • Er fleksibel i forhold til vagter

Udvikling og trivsel

Vi ser det, uanset din baggrund, som vores fornemmeste opgave at klæde dig på til dialogen med vores kunder, så kundeservice kan blive en naturlig kompetence, som du kan bruge både i jobbet hos os og i din fremtidige karriere. Din trivsel er vigtig for os, hvilket vi har fokus på ved 1-1 samtaler og faglig udviklingsplan.

Citat fra Emilie Steffensen, Kundeservicekonsulent

"I kundeservice-teamet er der højt til loftet og plads til alle – uanset erfaring eller ej. Døren er åben for mange forskellige kompetencer og personligheder og det gør os til et mangfoldigt team, hvor forskelligheder værdsættes."

Er du vores nye kollega?

Er du vores nye kollega, så send din motiverede ansøgning, CV og evt. referencer/udtalelser via linket. Vi indkalder løbende til samtaler, så tøv ikke med at få sendt din ansøgning afsted. Forventet opstart i maj/juni. Ansøgningsfristen er den 7. maj. 2023.

Ved spørgsmål til jobbet er du velkommen til at ringe eller skrive til Kundeservicechef Anders Andersen på tlf. 9389 1978 eller [email protected].

Se mere på vores ansøgersite: https://boligportal.ofir.com

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=6c1bfe60)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus N.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Århus N
  • Mandag den 08. maj 2023

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i Viby J

    Er du en passioneret mødebooker-profil med stærke evner inden for salg og leadgenerering? Har du erfaring med B2B-salg og ønsker at være en afgørende spiller i vores strategiske forretningsområde i..
    • Administrativ medarbejder
    • Viby J
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder (elev) i Århus

    En rigtig god start på et 2-årigt forløb Du opnår en helhedsforståelse af logistik og proces, fra kundens behov til varelevering og betaling. Sammen udarbejder vi en uddannelsesplan med fokus p..
    • Administrativ medarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder (elev) i Århus

    Vi søger elever til Nørrebro, Amager & Brøndby! Vil du uddannes til salg uden de lange åbningstider?Drømmer du om en alsidig hverdag, hvor du bliver en del af et stærkt og dynamisk salgsteam so..
    • Administrativ medarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Århus

    Om jobbet:Vil du være med til at udvikle byens elite & talentmiljøer inden for sport?Er du en dygtig administrator? Dygtig til at kommunikere med mange aktører? Er du vedholdende? Motiveres du af..
    • Administrativ medarbejder
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Århus N

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Århus N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
27. april 2024 3
26. april 2024 3
25. april 2024 4
24. april 2024 5
23. april 2024 4
22. april 2024 4
21. april 2024 4
20. april 2024 5
19. april 2024 5
18. april 2024 6
17. april 2024 7
16. april 2024 7
15. april 2024 8
14. april 2024 8
13. april 2024 8
12. april 2024 9
11. april 2024 9
10. april 2024 8
9. april 2024 7
8. april 2024 7
7. april 2024 8
6. april 2024 8
5. april 2024 8
4. april 2024 7
3. april 2024 6
2. april 2024 5
1. april 2024 5
31. marts 2024 4
30. marts 2024 4
29. marts 2024 4
28. marts 2024 4