Coach- og kundeservicemedarbejdere til Kundeservice i Taastrup og Aarhus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus

Vores ambitioner for fremtiden er tårnhøje. Lige nu søger vi 2 coach- og kundeservicemedarbejdere i henholdsvis Taastrup og Aarhus, som er smilende, positive af natur og har lysten og evnerne til at levere den bedste kundeservice til vores kunder.

Hvem er vi?
Der er stor sandsynlighed for, at du allerede kender os. Det er os med de blå lastbiler.
Danske Fragtmænd er stolte af at være én af Danmarks førende logistikkoncerner med 3.000 medarbejdere, 1.600 lastbiler og omkring 40.000 erhvervskunder.
Du vil blive en del af en lang og stolt fragtmandshistorie, og vi har en helt særlig ånd, der hersker i Danske Fragtmænd. Vi kalder det at være True Blue, som kommer til udtryk dagligt i form af stor dedikation og engagement til opgaverne med samarbejde, kvalitet og service som omdrejningspunkt.

Vores nye coach- og kundeservicemedarbejder
Din primære opgave vil være at sikre, at dine kolleger i Kundeservice har en go-to person, når de har behov for sparring i hverdagen. Du skal i samarbejde med andre i forretningen sørge for at vores onboarding-programmer og -materiale er knivskarpt og køreklart til, når nye medarbejdere træder ind ad døren hos os. Ligeledes forventer vi, at du kan bidrage med undervisning på interne kurser for at vedligeholde dine egne og dine kollegers gode kompetencer i kundeservice.

Du vil dagligt komme til at arbejde aktivt med analyseprogrammer i træningsøjemed. Og andre spændende opgaver både som kundeservicemedarbejder og coach i vores kundeafdeling.

Du vil også indgå som en del af driften, når det er nødvendigt, hvor du skal være på forkant i håndteringen af vores kunder og skal være med til at sikre, at vores kunder får en fantastisk kundeoplevelse hver gang, at de er i kontakt med os. Du skal være dygtig til at afslutte opkald på en ordentlig måde og gøre dit bedste for at vende en måske lidt træls kundeoplevelse til en positiv situation.

Du vil referere til den lokale afdelingsleder i Kundeservice og have et tæt samarbejde med Kundechefen.

Vi forstiller os, at du:

  • Har flere års erfaring i en kundeservicefunktion og trives godt i det.
  • Evner og motiveres af at overføre dine store kundeservicekompetencer til andre og kan skabe gode relationer.
  • Udøver en verdensklasses kundeservice på skrift og tale.
  • Kan kommunikere på dansk og engelsk på skrift og tale.
  • Er analytisk og kan lide at nørde med data og materiale.
  • Har høj grad af empati, er troværdig og ansvarsbevidst.
  • Bidrager med god energi og er en god kollega.

Vi tilbyder:
Et spændende alsidigt job i en afdeling med gode muligheder for at sætte præg på hverdagen. Vi har gode og engagerede kollegaer, som vil hjælpe dig godt i gang. Vi har en dynamisk arbejdsplads med en flad organisationsstruktur og en uformel omgangstone med fokus på ordentlighed og respekt.

Vi hjælper hinanden og personaleforeningen sørger for, at vi også af og til ses udenfor de arbejdsmæssige rammer. Pensionsordning og sundhedsforsikring samt mulighed for tilvalg tandforsikring.

Arbejdstid:
Arbejdstiden er 37 timer om ugen og ligger i tidsrummet kl. 07.00-17.00 alle hverdage på nær fredag, hvor kontoret lukker kl. 16.00. Vi forventer, at vores nye kollega er fleksibel mht. arbejdstider indenfor dette tidsrum og selvfølgelig også deltager i afløsning i afdelingen ved sygdom, ferie osv.

Arbejdssted:
Logistikparken 5
8220 Brabrand

Letland Allé 3
2630 Taastrup

Hvis du vil vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Afdelingsleder for Kundeservice i Taastrup, Anette Lagerstorf på tlf. 30 16 97 70, Afdelingsleder for Kundeservice i Aarhus, Julie Lauritsen på tlf. 24 98 01 17 eller Kundechefen, Majbritt Vestergaard på tlf. 41 55 52 55.

Vi glæder os meget til at høre fra dig!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus

Jobbet er oprettet på vores service den 18.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Århus

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder (elev) i Århus

    En rigtig god start på et 2-årigt forløb Du opnår en helhedsforståelse af logistik og proces, fra kundens behov til varelevering og betaling. Sammen udarbejder vi en uddannelsesplan med fokus p..
    • Administrativ medarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Århus C

    Er du en fagligt engageret, motiverende og empatisk leder, der brænder for at drive og udvikle uddannelse? Så er du måske den ene af vores 2 nye pædagogisk-administrative ledere på Administrationsb..
    • Administrativ medarbejder
    • Århus C
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Brabrand

    Faglig sagsbehandler Faglig sagsbehandler til HK Privat Østjylland Vil du være en del af et stærkt team med fokus på overenskomster, organisering og rådgivning af tillidsvalgte, så er denne s..
    • Administrativ medarbejder
    • Brabrand
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Risskov

    Administrativ medarbejder søges til organisation/virksomhed i 8240 Risskov
    • Administrativ medarbejder
    • Risskov
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Århus

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Århus over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere i Århus.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Århus over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
12. maj 2024 49
11. maj 2024 48
10. maj 2024 48
9. maj 2024 47
8. maj 2024 47
7. maj 2024 45
6. maj 2024 45
5. maj 2024 47
4. maj 2024 45
3. maj 2024 50
2. maj 2024 50
1. maj 2024 52
30. april 2024 51
29. april 2024 28
28. april 2024 32
27. april 2024 28
26. april 2024 32
25. april 2024 34
24. april 2024 39
23. april 2024 38
22. april 2024 41
21. april 2024 43
20. april 2024 45
19. april 2024 45
18. april 2024 46
17. april 2024 46
16. april 2024 46
15. april 2024 50
14. april 2024 51
13. april 2024 50
12. april 2024 53

Værd at vide når du søger job som administrativ medarbejder i Århus

Drømmer du om at lande drømmejobbet i Danmarks næststørste by? Så er du kommet til det rette sted! Jobmarkedet i Århus bugner af spændende muligheder, lige fra innovative startups til traditionsrige virksomheder. Men at navigere i et ukendt jobmarked kan virke uoverskueligt. Bare rolig, vi er her for at hjælpe!

Aarhus summer af dynamik og diversitet, hvilket også afspejles i byens erhvervsliv. Mens servicesektoren generelt dominerer i Danmark, finder du i Århus flere prominente aktører inden for en række spændende brancher. Så hvor skal du kigge, hvis du drømmer om et spændende job i Danmarks næststørste by?

At komme rundt i Århus er både bekvemt og effektivt takket være et veludviklet netværk af offentlige transportmidler og cykelinfrastruktur. Uanset din destination og rejseplan, har du flere attraktive muligheder til rådighed:

Drømmer du om et spændende job i Smilets By? Fantastisk! Men før du pakker flyttekasserne, giver vi dig et overblik over, hvad du skal være opmærksom på, når du flytter til Århus for et job.

Bydele i Århus 

Aarhus består af et væld af unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Når du søger job i Smilets By, kan det derfor være fordelagtigt at undersøge de forskellige områder for at finde en god pasform mellem dine boligønsker, karrieremål og livsstil.

Indre By: Pulsende centrum med internationalt miljø. Perfekt til den ambitiøse, der drømmer om karriere inden for handel, finans, kultur og service. Du finder store virksomheder, startups og et bredt udvalg af butikker og restauranter. Boligpriserne er dog højere sammenlignet med andre områder.

Latinerkvarteret: Historisk hjørne med hyggelige gader og smukke bygninger. Populært blandt unge professionelle og kreative sjæle. Her finder du mindre virksomheder, designstudier og kunstneriske initiativer. Boligudbuddet er begrænset, men stemningen er unik.

Frederiksbjerg: Trendy område med et mix af moderne og historisk arkitektur. Tiltrækker familier og professionelle med ambitioner inden for kreative industrier, IT og medier. Gode transportforbindelser, men boligpriserne kan være høje.

Marselisborg: Roligt villakvarter med grønne områder og havudsigt. Ideelt for familier og personer, der prioriterer ro og natur. Mulighederne for beskæftigelse er primært inden for offentlige institutioner og små virksomheder. Boligpriserne er generelt højere.

Trøjborg: Dynamisk kvarter med studerende og kreative miljøer. Populært blandt unge og iværksættere. Boligudbuddet består primært af lejeboliger. God adgang til Aarhus Universitet og flere IT-virksomheder.

Lisbjerg: Industriområde i transformation med fokus på bæredygtighed og innovation. Attraktivt for personer med grønne ambitioner og teknisk baggrund. Flere innovative virksomheder har base her, og boligudbuddet er stigende.

Viby og Brabrand: Forstadskommuner med gode familievenlige boliger og et bredt udvalg af erhvervsområder. Her finder du store virksomheder inden for energi, logistik og teknologi. Boligpriserne er lavere end i centrum, men transporttiden kan være længere.

Mere information om Århus 

Hvis du er på udkig efter et job i Århus, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Århus, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Århus i denne guide: Din guide til jobjagt i Smilets By: Sådan lander du drømmejobbet i Århus.