Udvalgssekretær til Jura og Politisk Sekretariat, Albertslund Kommune (genopslag)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Albertslund

Vil du understøtte lokalpolitikerne i deres arbejde i den bæredygtige by for børnene, det grønne og fællesskaber? Er du detaljeorienteret og systematisk? Vil du arbejde i en kommune ,hvor tempoet er højt, ambitionerne er mange, og samarbejdsglæden er stor? Så kig her!
Albertslund er en mindre kommune med store ambitioner. Vi har respekt for og er stolte af vores kommune, vores opgave og vores indsats for borgerne, foreninger og virksomheder. Vi er én kommune og én organisation. Vi har engagerede og dygtige medarbejdere samt en samarbejdskultur, der går på tværs af områder og niveauer. Vi søger en imødekommende udvalgssekretær til Jura & Politisk Sekretariat som bidrager til at sikre en god proces for afviklingen af vores politiske møder og mødeforberedelse.

Dine opgaver
Som udvalgssekretær i Albertslund Kommune vil din primære opgave være at sikre mødedagsorden, gennemgå godkendelsesprocessen samt publiceringer til vores politiske udvalg. Du vil komme til at arbejde med følgende udvalg:

  • Kultur- og Fritidsudvalget
  • §17, 4 Byudvikling
  • §17, 4 Plejebolig
  • Erhvervs-, Beskæftigelses-, og Uddannelsesinsitutionsudvalget
  • Handicaprådet

Du bliver en del af et hold af erfarne og dygtige udvalgssekretærer, og du vil arbejde tæt sammen med de øvrige udvalgssekretærer samt chefer, direktører og Kommunalbestyrelsen for at koordinere dette arbejde og sikre en vellykket proces. Derudover vil du have ansvaret for praktiske opgaver såsom mødebooking, bestilling af forplejning, udsendelse af dagsordener og bistå med afvikling af arrangementer i forbindelse med udvalgsmøder. Dine opgaver kan også omfatte lettere sagsbehandling og koordinering af besvarelser. Du vil være ansvarlig for referatskrivning og betjening af udvalgene under deres møder. Du vil derfor skulle påregne aftenmøder til dette.

Dine kompetencer
Vi forestiller os at du er HK’er, professionsbachelor eller AC’er fra fx Jura eller Statskundskab – og vigtigst af alt, at du er interesseret i at arbejde tæt med de politiske processer og med de politiske beslutninger. Derudover er det vigtigt for os at;

  • Du er detaljeorienteret og struktureret i din tilgang til de opgaver, du har ansvaret for.
  • Du trives med perioder, hvor tempoet er højt, men kan også køre selvstændigt, når der er ro på kontoret.
  • Du er udadvendt og serviceminded som person og finder det nemt at danne gode relationer til andre mennesker – og så har du en god portion tålmodighed.
  • Du har gode formidlingsevner – både mundtligt og skriftligt, og formulerer dig fejlfrit på skrift.
  • Du kan skrive referat fra politiske udvalgsmøder samt evt. følge op på beslutninger.
  • Du har politisk tæft og forståelse af politiske termer, såsom "ændringsforslag", "undlod at stemme" og "begæring af sagen til behandling i kommunalbestyrelsen".
  • Og så er det en fordel, hvis du har kendskab til IT-systemerne SBSYS og First Agenda – men det er ikke et krav.

Din nye hverdag
Stillingen er placeret i enheden Organisation & Politik på Rådhuset i Albertslund. Organisation & Politik er en nyoprettet enhed, sammenslået af to tidligere enheder. Den består af fire teams. Enheden har ansvaret for løn, HR, understøttelse af direktion og kommunalbestyrelse, juridisk rådgivning, kommunikation, borgerinddragelse og større tværgående organisationsudviklingsprojekter.

Kom til Albertslund Kommune
I Albertslund Kommune har vi et fælles medarbejder- og ledelsesgrundlag, som giver os et fælles sprog og konkretiserer den adfærd, der kan understøtte os i at blive aktive medspillere i én samlet organisation til gavn for borgerne i Albertslund Kommune. Som medarbejder i Albertslund bliver du derfor en del af en kommune med en stærk politisk vision om den bæredygtige by for børnene, det grønne og fællesskabet. I denne stilling er du tæt på det politiske niveau og bliver en del af et team, hvor vi understøtter og udfordrer hinanden, og hvor to dage aldrig er ens, men hvor der er frihed under ansvar, og et stort fællesskab med plads til forskellighed og til at have det sjovt.

Du kommer ind i en organisation, hvor vi har samme tilgang til vores opgave, som vi selv ville ønske at opleve som borgere. Vi ved, at vi er afhængige af hinanden på tværs af organisationen for at lykkes med vores opgaver, og vi investerer tid og kræfter på at danne relationer, fordi vi ved, at de er vigtige, både i mødet med borgeren og i samarbejdet med kollegaerne.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er på 37 timer og følger overenskomstvilkår. Lønindplacering sker efter forhandling mellem kommunen og den forhandlingsberettigede organisation.

Det er en del af Albertslund Kommunes ansættelsespolitik at fremme mangfoldighed og ligestilling.

Det er en forudsætning for din ansættelse i Albertslund Kommune, at du har en gyldig arbejds- og opholdstilladelse.

Albertslund Kommune har røgfri arbejdstid.

Arbejdsstedet er Albertslund Rådhus, Nordmarks Alle, 2620 Albertslund

Lønindplacering sker efter forhandling mellem kommunen og den forhandlingsberettigede organisation.

Ansøgningsfristen er 7. januar 2024 kl. 23.59. Der afholdes samtaler fra ultimo uge 2 til medio uge 5.

Vil du vide mere?
Du kan blive klogere på Albertslund som by og arbejdsplads på www.albertslund.dk. og http://medarbejdersiden.albertslund.dk/

Du er velkommen til at kontakte leder af Organisation & Politik, Marie-Louise Lunderød på 27245310 hvis du har spørgsmål til stillingen.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=c976f460)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Albertslund.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Albertslund
  • Søndag den 07. januar 2024

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Elskede du at arbejde i Excel i gymnasiet? Drømmer du om at kickstarte en karriere inden for mediebranchen? Er du god til at tænke fremad og hele tiden være et skridt foran? Så er det måske lige dig, vi søger!
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Greve

    Fri kontakt
    Om Jobbet. Du vil have fokus på behandling af de større og mere komplicerede sager. Alle i teamet håndterer de forskellige typer af boligbyggerier, lovliggørelsessager, forespørgsler, klager m.v., hvilket også vil indgå blandt dine fremtidige opgaver.
    • Administrativ medarbejder
    • Greve
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Bliv praktikant i et af Skandinaviens førende rekrutterings- og vikarbureauer:Vi søger en praktikant til et af vores rekrutteringsteams i København, som har blik for detaljen og kan holde hovedet..
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Søborg

    Are you looking for an exciting opportunity within a product development organisation, where you will work at a strategic level, supporting our Corporate Vice Presidents (CVP), and Vice Presidents .
    • Administrativ medarbejder
    • Søborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Albertslund

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Albertslund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1
1. juni 2024 1
31. maj 2024 1
30. maj 2024 2
29. maj 2024 2
28. maj 2024 2
27. maj 2024 2
26. maj 2024 2
25. maj 2024 2
24. maj 2024 2
23. maj 2024 2
22. maj 2024 2
21. maj 2024 3
20. maj 2024 3
19. maj 2024 3
18. maj 2024 3
17. maj 2024 3
16. maj 2024 3
15. maj 2024 2
14. maj 2024 3
13. maj 2024 3