Teknisk servicemedarbejder til Assens Kommunes Ejendomsservice

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Assens

Er du uddannet ejendomsservicetekniker og har du dokumenteret erfaring på området, eller har du en solid håndværksmæssig baggrund og teknisk flair? Og ønsker du et job, der byder på en spændende og travl hverdag med mange forskelligartede opgaver? Så er det lige dig, vi mangler i vores team!Assens Ejendomsservice søger pr. 1. november 2023 - og gerne før - en ny medarbejder til Teknisk Service i Assens-området.

Arbejdstiden er på 37 timer ugentligt med flekstid, så arbejde og privatliv kan hænge sammen.

Hvem er du
Vi er på udkig efter en medarbejder, der har en fagligt relevant uddannelse og dokumenteret erfaring på området – gerne uddannet ejendomsservicetekniker.

Som person er du loyal og bidrager naturligt til fællesskabet og teamet. Samtidig arbejder du selvstændigt og er proaktiv. Du er serviceminded og sætter en ære i at sikre en effektiv drift og et højt kvalitetsniveau.

Du er klar til at indgå i et team af kolleger i Assens Kommunes Ejendomsservice, hvor vi hjælper hinanden på tværs af distriktet, når der er behov for det.

Desuden forventer vi, at du:

  • Kan se dig selv som tovholder for udvalgte bygninger og trives i en omskiftelig hverdag med mange opgaver
  • Kan arbejde tæt sammen med ledelsen på de udvalgte bygninger, samt personale, fritidsbrugere, håndværkere og områdets distriktsleder
  • Trives i en hverdag med praktiske opgaver, mindre småreparationer, klargøring af lokaler, fordeling af inventar, vedligeholdelse af områdets inden- og udendørsarealer, nøgleudlevering og meget andet
  • Er klar på, i nødvendigt omfang, at løse opgaver på tværs af distrikterne
  • Har et godt overblik, er omstillingsparat og mødestabil
  • Har flair for IT og et gyldigt kørekort – Kategori B
  • Har kendskab til at arbejde med varmejustering via CTS, energistyring og adgangskontrol. Hvis ikke, vil en grundig oplæring finde sted.

Om jobbet
Assens Ejendomsservice tilbyder dig et spændende og alsidigt fuldtidsjob med gode løn-, arbejds- og personaleforhold, hvor der er mulighed for personlig udvikling og efteruddannelse.

Vores kerneopgave er indvendig og udvendig bygningsvedligeholdelse samt at servicere interne og eksterne brugere af kommunens bygninger.

Vi påtager os et socialt ansvar, har tanke på arbejdsmiljøet og arbejder med det gode kollegaskab.

Vi er et team, og bagved dig står et team på to samarbejdende distrikter med hver deres distriktsleder samt Rengøring og planlagt Bygningsvedligeholdelse. Samlet passer vi en bygningsmasse på 180000 m2, og vi beskæftiger ca. 130 personer.

Du er den primære bygningsansvarlige på en eller flere bygninger og har stor indflydelse på tilrettelæggelse og prioritering af din egen hverdag. Sagt med andre ord, det din indsats og tilgang til opgaven, der gør den store forskel.

Løn og ansættelsesforhold
Løn og ansættelsesforhold er i henhold til gældende overenskomst og ud fra principperne om lokal løndannelse.

Vi gør opmærksom på, at du selv skal indhente straffeattest ved ansættelse.

Vil du vide mere
Hvis du har spørgsmål til stillingen eller behov for yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte distriktsleder i Distrikt Syd Lars Eilsø på tlf. 20 21 21 92.

Lyder arbejdet som noget for dig, og har du lyst til at gøre en forskel, så send os din ansøgning senest den 20. september 2023.

Vi afholder løbende samtaler og forventer, at rekrutteringsprocessen er færdig i uge 39, 2023.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=aa77c229)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Assens.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Assens
  • Onsdag den 20. september 2023

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i Kerteminde

    Kan du ikke finde et ledigt job, der matcher din profil, hører vi gerne fra dig alligevel. Send os din motiverede ansøgning samt CV via ansøgningslinket, hvor du også vil blive bedt om at udfylde e..
    • Administrativ medarbejder
    • Kerteminde
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder (elev) i Langeskov

    Vil du sætte gang i karrieren og blive en del af et dynamisk internationalt salgsmiljø? Drømmer du om en uddannelse i en stor og sund virksomhed, hvor du f..
    • Administrativ medarbejder
    • Langeskov
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder på Fyn

    Munkebo skole søger ny skolesekretærPå Munkebo Skole mellem nor og fjord søger vi en dedikeret skolesekretær med hjerne og hjerte på rette sted.En af vores dygtige skolesekretærer har søgt .
    • Administrativ medarbejder
    • Fyn
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Odense C

    FynBus Flextrafik søger ny engageret kollega til vores callcenter.Om callcentretVi er ansigtet udadtil. Vi betjener borgere, sundhedsfagligt personale, leverandører og chauffører.I callcentre..
    • Administrativ medarbejder
    • Odense C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Assens

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Assens over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1