Rekrutteringsfirma

Nordic Administration Supporter til Robert Bosch A/S

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Proaktiv Nordic Administration Supporter til fremtidsorienteret virksomhed


Vi slår dit græs, vasker dit tøj og køler mælken til din kaffe. Måske vi allerede har en plads i dit hjem – men nu drømmer vi om også at få foden inden for i dit arbejdsliv. Særligt hvis du er vild i varmen efter at optimere processer og arbejde med vitale systemer. Hvis det lyder som dig, så kunne du meget vel være vores nye Nordic Administration Supporter.


Hos Robert Bosch koncernen leder vi lige nu efter dig, der motiveres af at sætte dig ind i processer og sætte spørgsmålstegn ved, ’jamen sådan har vi altid gjort’. Da du får en central rolle i at spille din kolleger gode og sikre en ensartet brug af vores systemer, vil vi meget gerne høre fra dig, der ved en ting eller to om god datahygiejne. Mærker du desuden den der helt særlige hjertevarme, når du hjælper en kollega – så læs endelig videre.

Du er pumpen, der sender varmen ud i afdelingerne – og til danskerne
Du træder ind i en nyoprettet stilling som Nordic Administration Supporter og her får du en vigtig rolle i at
forstå og håndtere vores interne systemer og procedurer samt implementere forbedrede arbejdsgange til glæde for kollegerne. Stillingen dækker Bosch’s salgsafdelinger for varmeløsninger i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Placering bliver på Bosch’s hovedkontor i Ballerup med mulighed for hjemmearbejde samt 5-10 rejsedage pr. år.

Med din nysgerrighed og stærke forståelse for systemer er det naturligt for dig at tage førertrøjen på, når det kommer til at udvikle og optimere arbejdsgange og processer.

Helt konkret får du en vigtig rolle i at:

  • Være superbruger i vores interne systemer
  • Sikre overholdelse af interne Bosch direktiver
  • Være tovholder på diverse procedurer og forretningsgange
  • Kontrollere økonomiske forhold ift. registrering af salgspriser og kreditnotaer
  • Sikre opfølgning på procedurer ifm. revision
  • Supportere kolleger ift. systemer og registrering
  • Håndtere brugerrettigheder i diverse systemer

I din kommunikation med nogle af Termotekniks centrale enheder – primært i Tyskland – kommer din politiske tæft naturligt til udtryk.

Er det din baggrund, der får os til at se fremad?
Selv har vi forestillet os, at du har en uddannelse på akademiniveau eller lignende, men overrask os endelig med din baggrund. Egentlig er det vigtigste i rollen, at du har relevant erhvervserfaring og er stærk på IT. Måske har du tidligere siddet i en administrationsstilling, hvor du navigerede rundt i diverse systemer.

Læser du stadig med? Dejligt! Vi drømmer om, at du er den strukturerede type, arbejder løsningsorienteret og at du er opsøgende i dit arbejde. Samtidigt ved du også, at ting kan tage tid, så du er altid væbnet med en god portion tålmodighed, når de komplekse opgaver skal realiseres og vedligeholdes. Hos os kan du se frem til en rolle, hvor du kan tænke langsigtet og arbejde hen imod de bedste resultater.

Og når det kommer til både det danske og engelske sprog lader du dig ikke slå ud - du mestrer begge flydende. Måske du endda har kendskab til et andet nordisk sprog.

Tillidsbaseret, varmt og åbent miljø
Du bliver en del af en virksomhed med frihed under ansvar, hvor vi går op i, at vi er ærlige og åbne overfor hinanden. Der er altid hjælp at hente, og vi ønsker at skabe de bedste rammer i hverdagen, så alle møder glade ind på arbejde. Dine kolleger er engagerede, og du vil få en grundig oplæring.

Har vi beskrevet dit drømmejob?
Så klik ind på linket og upload dit motiverede CV. Vi får hjælp af Konsulenthuset ballisager til rekrutteringsprocessen. Har du spørgsmål, der ikke er blevet besvaret, er du velkommen til at kontakte Seniorkonsulent Annette Jacobsen på tlf. 30 63 16 39.

Vi modtager ikke ansøgninger men derimod et motiveret CV fra dig – du kan læse mere om, hvad det indebærer her, inden du søger.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Ballerup

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Elskede du at arbejde i Excel i gymnasiet? Drømmer du om at kickstarte en karriere inden for mediebranchen? Er du god til at tænke fremad og hele tiden være et skridt foran? Så er det måske lige dig, vi søger!
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder (elev) i København N

    Vil du arbejde med salg uden de lange åbningstider?Vi søger ambitiøse elever til vores afdeling i Sønderborg, der vil arbejde med salg baseret på kunderelationer. Så hvis du vil være Solars næs..
    • Administrativ medarbejder
    • København N
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Frederiksberg

    Er du en erfaren ordrebehandler med et skarpt øje for detaljer og stærk i SAP? På vegne af en virksomhed i København leder [xxxxx] efter en dygtig og erfaren ordrebehandler til en tidsbegræn..
    • Administrativ medarbejder
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Bagsværd

    Are you motivated by supporting others and working in a team with great teamwork sprit, where fun is an essential part of the workday? Do you want to be part of our journey to deliver a world class..
    • Administrativ medarbejder
    • Bagsværd
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
28. april 2024 10
27. april 2024 10
26. april 2024 12
25. april 2024 12
24. april 2024 12
23. april 2024 11
22. april 2024 7
21. april 2024 7
20. april 2024 7
19. april 2024 4
18. april 2024 4
17. april 2024 5
16. april 2024 5
15. april 2024 5
14. april 2024 5
13. april 2024 7
12. april 2024 5
11. april 2024 5
10. april 2024 4
9. april 2024 4
8. april 2024 5
7. april 2024 6
6. april 2024 6
5. april 2024 6
4. april 2024 6
3. april 2024 6
2. april 2024 6
1. april 2024 8
31. marts 2024 9
30. marts 2024 9
29. marts 2024 9