Vagtplanlægger

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Billund

Kan du få tingene til at gå op i en højere enhed, og vil du udfordres på dine analytiske evner i et spændende job, hvor du understøtter ledelsen og driften?

Så har du nu muligheden, da vi søger en erfaren planlægger til Løn og Planlægning i Billund Lufthavn. Afdelingen er i HR, og du bliver en del af et team på otte kolleger.

Om jobbet
Din vigtigste opgave er at udarbejde vagtplaner for lufthavnens medarbejdere ud fra drift, bemandingsbehov og de overordnede lokalaftaler. Du bidrager aktivt til at evaluere og tilpasse bemandingen samt sikre hensigtsmæssig administration af lokalaftaler, overenskomster og love. Du deltager også i klargøringen af timeregistreringerne til lønafregning.

Du fungerer ligeledes som sparringspartner mellem vagtplanlægning og områdernes ledelse i forhold til optimal bemanding.

Erfaren og selvstændig planlægger
Du har erfaring med planlægning fra en større organisation inden for eksempelvis vagt- og ressourceplanlægning eller produktionsplanlægning. Du har desuden erfaring med rollen som bindeled mellem ledelsen og driften. Det er derfor vigtigt, at du er serviceminded og udadvendt samtidig med, at du sikrer, at ledelsens mål for forretningen imødekommes.

Med din systematiske og analytiske tilgang kan du ubesværet håndtere komplekse planlægningsdata, og du er i stand til at se optimeringsmuligheder. Du er struktureret og forstår at tilrettelægge dine arbejdsopgaver og overholde deadlines på trods af de ændringer og afbrydelser, der kan opstå i en travl hverdag.

Din profil
Vi søger en profil, der:
  • er ansvarsbevidst, samarbejdsorienteret og evner at kommunikere på flere niveauer
  • har et stort personligt drive og lysten til at bidrage til optimering af vagtplanlægningen
  • kan se muligheder fremfor begrænsninger inden for rammerne for planlægningen
  • er positiv , imødekommende og teamorienteret
  • har gode IT kundskaber og erfaring med planlægningssystemer

Det er en fordel, hvis du har erfaring med at udarbejde vagtplaner efter gældende love og overenskomster - og et plus, hvis det har været i systemet LESSOR.

Ugentlig arbejdstid
Stillingen er en fuldtidsansættelse - 37 timer ugentligt.

Vil du vide mere om jobbet?
Kunne jobbet være noget for dig, og har du lyst til at høre mere? Så er du velkommen til at kontakte afdelingschef Lau Sunde på [email protected].

Søg stilling ved at klikke på "Ansøg" herunder. Vi ser frem til at modtage din ansøgning og CV.

Du kan læse mere om Billund Lufthavn på www.bll.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Billund.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Billund

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Billund

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Billund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1