Kontorfunktionær søges til sagsbehandling i Udlændingenævnets sekretariat

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Birkerød

Vil du være en del af et team, der arbejder med vigtige personsager på et område med stor politisk interesse og mediebevågenhed? Og vil du være med til at sikre, at det er de rigtige afgørelser, der bliver truffet? Er du samtidig serviceminded, og kan du holde hovedet koldt, når der er mange bolde i luften? Så er du måske den kontorfunktionær, som vi søger til sagsbehandling i Udlændingenævnets sekretariat.

Lidt om alt det vi tilbyder
Som kontorfunktionær i Udlændingenævnets sekretariat er du tilknyttet et af vores 4 faglige teams. Du skal være med til at understøtte, at de sager, som Udlændingenævnet behandler, bliver ekspederet korrekt og hurtigt samt sikre, at vi yder en god borgerservice.

I Udlændingenævnet arbejder vi med klagesager på en lang række felter inden for udlændingeområdet, herunder vedrørende familiesammenføring, visum, erhvervs- og studieordningerne og EU-ophold.

Din primære arbejdsopgave vil bestå af sagsbehandling. Du vil bl.a. skulle foretage den indledende vurdering af, om en klage kan tages under behandling. Du vil også skulle udarbejde udkast til afgørelser i lettere sagstyper, og afhængig af dine hidtidige erfaringer og kompetencer samt arbejdsopgaver i teamet vil du også skulle varetage tungere sagsbehandling. Som led i opgavevaretagelsen vil du også skulle fungere som sekretær på de sager, der afgøres på formandskompetence, hvor du vil have tæt dialog med formanden, som er dommer, ligesom du vil skulle besvare en stor del af teamets post. Du vil endvidere have kontakt med ansøgere og myndigheder og må derudover forvente at skulle deltage i telefonbetjeningen i spidsbelastningsperioder. Dit arbejde vil foregå i tæt samarbejde med de andre personalegrupper i Udlændingenævnets sekretariat.

Du bliver en del af et relativt ungt og uformelt miljø, hvor vi pt. er ca. 70 medarbejdere. Stærkt fællesskab, godt arbejdsmiljø og faglighed er i højsædet. Vi har løbende fokus på kompetenceudvikling som vejen til effektivitet, høj kvalitet og ikke mindst arbejdsglæde. Vi tilbyder en attraktiv fleksordning og opfordrer til brug af hjemmearbejde, så det er nemt at få arbejdet til at harmonere med dit privatliv.

Vi har også fokus på, at alle medarbejderes kompetencer bringes i spil, når vi løser vores opgaver. Du vil derfor blive udfordret og udviklet både personligt og fagligt i løbet af din ansættelse hos os. Under din opstart er der lagt et program til dig, og du vil få tilknyttet en mentor. Sparring med chefer og kolleger er en selvfølge.

”Jeg blev ansat i Udlændingenævnet for knap et år siden og oplever, at der er en god dynamik i forhold til vekslende arbejdsopgaver og udfordringer, samtidig med at det er en arbejdsplads med højt humør og højt til loftet.” - Sarah, kontorfunktionær i Udlændingenævnets sekretariat

Vores forventninger til dig
Du har en relevant baggrund, f.eks. en kontoruddannelse, en professionsbachelor i offentlig administration eller lignende, og du skal være fortrolig med Office-pakken. Herudover lægger vi vægt på, at du har gode engelskkundskaber.

Du bliver en del af en arbejdsplads, hvor der stilles krav til såvel kvaliteten i afgørelserne som til sagsbehandlingstiden, og hvor vi derudover forventer, at du:

  • er fagligt dygtig og evner at strukturere din arbejdsdag, så du når dine opgaver
  • har en proaktiv tilgang til opgaveløsningen og er ansvarsfuld og ordentlig
  • arbejder omhyggeligt – også når der er travlt
  • er god til at formulere dig både skriftligt og mundtligt
  • er omgængelig, samarbejdende og bidrager til en god stemning på arbejdspladsen

Det er en fordel – men ikke en betingelse – hvis du har erfaring med:

  • sagsbehandling fra en anden offentlig myndighed eller anden relevant erfaring fra det private erhvervsliv
  • udlændingeområdet og forvaltningsret
  • telefonbetjening

Yderligere information
Du ansættes i Udlændinge- og Integrationsministeriets koncern efter OAO-S-Fællesoverenskomsten og HK-overenskomsten. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer.

Politiets Efterretningstjeneste vil gennemføre en registermæssig undersøgelse af din person, så vi i Udlændinge- og Integrationsministeriet kan vurdere, om du er egnet til at varetage stillingen. Du skal løbende kunne bestå en registermæssig undersøgelse under hele din ansættelse. Du kan læse om, hvordan vi behandler dine persondata her.

Har du spørgsmål i øvrigt, er du velkommen til at kontakte souschef Susanne Topgaard på telefonnummer 61 98 38 04 eller på e-mail [email protected] eller sekretariatschef Lars Lichtenstein på telefonnummer 61 98 38 60 eller e-mail [email protected].

Søg stillingen
Klik på knappen i højre side og upload din ansøgning, eksamensbevis mv. senest tirsdag den 31. januar 2023.

Vi forventer at holde samtaler i uge 6. Der vil være en skriftlig test i forbindelse med samtalen, hvor vi tester dine skriftlige danskkundskaber. Testen tager cirka et kvarter og skal løses uden hjælpemidler.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Lige Adgang.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Birkerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Birkerød
  • Tirsdag den 31. januar 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Birkerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Birkerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
28. april 2024 2
27. april 2024 3
26. april 2024 3
25. april 2024 4
24. april 2024 4
23. april 2024 4
22. april 2024 4
21. april 2024 4
20. april 2024 4
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 2
14. april 2024 2
13. april 2024 2
12. april 2024 2
11. april 2024 2
10. april 2024 2
9. april 2024 2
8. april 2024 2
7. april 2024 2
6. april 2024 2
5. april 2024 2
4. april 2024 2
3. april 2024 2
2. april 2024 2
1. april 2024 2
31. marts 2024 2
30. marts 2024 2
29. marts 2024 2