Sagsbehandler søges til Hjemrejsestyrelsen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Birkerød

Er du struktureret og målrettet, og har du interesse for udlændingeområdet? Hjemrejsestyrelsen søger en sagsbehandler til arbejdet med at håndtere udsendelse og frivillig hjemrejse for udlændinge uden lovligt ophold i Danmark.

Lidt om alt det vi tilbyder
Hjemrejsestyrelsen er en styrelse under Udlændinge- og Integrationsministeriet med ansvaret for udsendelse af udlændinge uden lovligt ophold i Danmark. Styrelsen har fokus på en nytænkende og proaktiv tilgang til udsendelsesområdet, der indebærer at vi følger udlændingene fra de får afslag på opholdstilladelse, og til de udrejser af Danmark.

Du skal arbejde i 2. Hjemrejsekontor, som bl.a. behandler sager vedrørende udsendelse af afviste asylansøgere og udlændinge, der er administrativt udvist af Danmark. Vi forestår de fysiske udsendelser, vi rådgiver om udrejse i Flygtningenævnet, og vi deltager i møder med udenlandske repræsentationer. Vi har desuden ansvaret for håndteringen af de støttemuligheder, der tilbydes udlændinge i forbindelse med deres udrejse.

Din primære opgave bliver at foretage den konkrete sagsbehandling i forbindelse med hjemrejsearbejdet – primært fra vores hovedsæde i Birkerød. Du skal blandt andet stå for at:

  • behandle sager om udlændinges udrejse – fra afgørelse om udrejse og til udsendelsen gennemføres
  • holde samtaler, skrive referater og træffe forvaltningsretlige afgørelser
  • følge udlændingene til flyet og registrere, at de er udrejst som planlagt
  • håndtere de praktiske opgaver, der er forbundet med udsendelsen
  • besvare henvendelser fra udlændinge, advokater og NGO’er

Afhængigt af omfanget af hjemrejseopgaver vil stillingen også kunne indeholde andet administrativt arbejde, herunder dialog med andre myndigheder – nationale som internationale, og håndtering af indkommende henvendelser og vagttelefonen. Efter nærmere aftale med din chef vil du også kunne komme i betragtning til at forestå ledsagede udsendelser til tredjelande.

Du vil blive en del af en gruppe engagerede og fagligt dygtige medarbejdere med forskellige erfaringer, uddannelser, perspektiver og opgaver. Vi har en uformel omgangstone og lægger vægt på inddragelse og vidensdeling. Du kan læse mere om Hjemrejsestyrelsen her.

Vores forventninger til dig
Du er kontoruddannet, og vi ser gerne, at du har erfaring på udlændingeområdet eller anden erfaring med konkret sagsbehandling, men også nyuddannede er velkomne til at søge.

Du bliver en del af et fagligt miljø, hvor du også udfordres personligt, og vi forventer, at du:

  • er nysgerrig, initiativrig og handlekraftig
  • er ansvarlig og udviser modenhed og professionalisme
  • arbejder struktureret og effektivt - både selvstændigt og i samarbejde med andre
  • er robust og i stand til at håndtere pressede situationer
  • er fleksibel – da udsendelser kan ligge på skæve tider af døgnet og ugen

Yderligere information
Du ansættes i Udlændinge- og Integrationsministeriets koncern efter OAO-S-Fællesoverenskomsten og HK-overenskomsten. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer.

Hjemrejsestyrelsens primære lokation er i Birkerød. Der er endvidere andre mindre lokationer i landet, hvor styrelsen er til stede.

Politiets Efterretningstjeneste vil gennemføre en registermæssig undersøgelse af din person, så vi i Udlændinge- og Integrationsministeriet kan vurdere, om du er egnet til at varetage stillingen. Du skal løbende kunne bestå en registermæssig undersøgelse under hele din ansættelse. Du kan læse om, hvordan vi behandler dine persondata her.

Har du spørgsmål i øvrigt, er du velkommen til at kontakte kontorchef Teresa McNair på telefonnummer 30 65 76 90 eller på e-mail [email protected] eller souschef Michael Christian Hansen på telefonnummer 30 65 77 04 eller på e-mail [email protected].

Søg stillingen
Klik på knappen i højre side og upload din ansøgning, eksamensbevis mv. senest onsdag den 1. marts 2023.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 10.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Lige Adgang.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Birkerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Birkerød
  • Onsdag den 01. marts 2023

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i Humlebæk

    Administrativ medarbejder søges til organisation/virksomhed i 3050 Humlebæk
    • Administrativ medarbejder
    • Humlebæk
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Birkerød

    Hos Novafos har vi ambitioner om at være et forsyningsselskab helt i front, når det gælder udvikling af grønne, stabile og innovative løsninger, der leverer rent og sundt drikkevand, laver vigtig k..
    • Administrativ medarbejder
    • Birkerød
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Allerød

    Kan du arbejde effektivt og målrettet? I [xxxxx] har vi løbende behov for ekstra hænder, der kan arbejde med telefonbetjening, løse administrative opgaver samt sagsbehandling. Vi er på udkig .
    • Administrativ medarbejder
    • Allerød
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Hillerød

    Would you like to lead a department/unit of engaged people who do their best to deliver excellent business support? Are you an inspiring and empowering Leader who take pride in seeing your team suc..
    • Administrativ medarbejder
    • Hillerød
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Birkerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Birkerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
4. maj 2024 3
3. maj 2024 3
2. maj 2024 3
1. maj 2024 3
30. april 2024 3
29. april 2024 3
28. april 2024 2
27. april 2024 3
26. april 2024 3
25. april 2024 4
24. april 2024 4
23. april 2024 4
22. april 2024 4
21. april 2024 4
20. april 2024 4
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 2
14. april 2024 2
13. april 2024 2
12. april 2024 2
11. april 2024 2
10. april 2024 2
9. april 2024 2
8. april 2024 2
7. april 2024 2
6. april 2024 2
5. april 2024 2
4. april 2024 2