Fuldmægtige eller kontorfunktionærer søges til Hjemrejsestyrelsen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Birkerød

Brænder du for at kunne gøre en forskel og vil bidrage til et meningsfuldt arbejde med stor værdi for Danmark? Så er det måske dig, vi har brug for i arbejdet enten med at understøtte kontrollen med udlændinge, som er afvist eller udvist af Danmark, eller med at kunne udsende domsudviste udlændinge, der ikke længere har et lovligt ophold i Danmark.

Dit nye arbejde
Som en af de to nye medarbejdere i 1. Hjemrejsekontor vil du enten blive tilknyttet kontorets team for kontrolforpligtelser (opholds-, underretnings- og meldepligt) eller i arrestant-teamet (udsendelse). Der er tale om en ledig stilling i hvert team:

Kontrol-teamets kerneopgave er bl.a. at sikre, at udlændinge, der ikke har længere har lovligt ophold i Danmark, og skal bo på et udrejsecenter, pålægges pligter med henblik på at kunne effektuere en udsendelse. Teamet skal derudover bl.a. løbende vurdere, om disse pligter bliver overholdt og anmelde for overtrædelser eller træffe afgørelse efter ansøgning, om der er grundlag for fritagelse for pligter.

Du vil indgå i et team, hvor I har mange sager og opgaver, der skal løses hurtigt, og hvor alle derfor skal bidrage til at få opgaverne løst.

Dine primære arbejdsopgaver i kontrolteamet vil bl.a. være at:

  • behandle sager og træffe afgørelse om en udlænding skal pålægges opholds-, melde- og underretningspligt og forkynde disse afgørelser
  • træffe afgørelse i sager om fritagelse eller dispensation fra pligter
  • skrive politianmeldelse for overtrædelse af pligter og være i dialog med politi og anklagemyndighed om konkrete sager
  • foretage partshøringer vedrørende grundlag for nedsættelse eller fratagelse af kontante ydelser
  • udføre anden sagsbehandling, herunder besvare f.eks. henvendelser fra udlændinge, advokater, arresthuse/fængsler og centeroperatører

Arrestant-teamets kerneopgave er bl.a. at arbejde for, at udlændinge, som er idømt fængselsstraf, og som skal udvises af Danmark efter endt afsoning, kan blive udsendt til deres hjemlande. Det kræver grundig forberedelse og dialog med udlændingen selv og udenlandske myndigheder.

Du indgår i et team, hvor I hjælper hinanden, men får samtidig ansvaret for egne sager og at sikre fremdrift i disse.

Dine primære arbejdsopgaver i arrestantteamet vil bl.a. være at:

  • afholde samtaler med udlændinge, der er pålagt at udrejse af Danmark
  • planlægge konkrete udsendelser, herunder at sikre at de nødvendige rejsepapirer er til stede
  • have kontakt til udenlandske ambassader/repræsentationer
  • samarbejde med politi, anklagemyndighed og kriminalforsorgen omkring udsendelse
  • behandle og fremsende sager, hvor anklagemyndigheden skal anmodes om bistand til fremstilling/fristforlængelse i retten af domsudviste tredjelandsstatsborgere, herunder foretage proportionalitetsvurdering mellem udsendelsesmulighed og behov for varetægtsfængsling

Det gælder for begge stillinger, at du også har mulighed for at få andre eller mere generelle opgaver, herunder deltage i Hjemrejsestyrelsens fælles opgaver eller projekter. Det kan også være at påse udsendelser fra Kastrup Lufthavn eller deltage i ledsagede udsendelser.

Lidt om det vi tilbyder
I vores moderne domicil med direkte adgang til skov, vil du blive taget godt imod af kontorets ca. 35 medarbejdere, som er en god blanding af akademikere og kontorfunktionærer. Du får derfor en gruppe engagerede og fagligt dygtige kollegaer med forskellige erfaringer og et godt sammenhold. Vi er uformelle og lægger vægt på godt kollegaskab, inddragelse og vidensdeling.

Hjemrejsestyrelsen har generelt fokus på at sikre gode rammer for trivsel og work-life balancen ved bl.a. fleksible arbejdstider, mulighed for hjemmearbejde, massageordning og motionsrum. Vi sikrer dig selvsagt også en god oplæring i dine nye arbejdsopgaver.

Vores forventninger til dig
Du har en relevant kandidatuddannelse, f.eks. cand.jur., eller en anden relevant uddannelsesmæssig baggrund og erfaring. Du har gerne erfaring fra udlændingeområdet, politiet eller med konkret sagsbehandling fra anden offentlig myndighed, men du er også velkommen til at søge stillingen, hvis du er nyuddannet.

Du bliver en del af et spændende og fagligt stærkt miljø, hvor tempoet kan være højt. Vi forventer, at du:

  • er fagligt dygtig, proaktiv og ansvarsfuld i din opgaveløsning
  • kan bevare overblikket, selv med mange bolde i luften, og fortsat være en god kollega
  • har en god forståelse for juridiske aspekter, herunder forvaltningsret
  • har menneskelig indsigt og gode samarbejdsevner, herunder kunne arbejde på tværs og med andre myndigheder

Yderligere information
Du ansættes i Udlændinge- og Integrationsministeriets koncern enten efter OAO-S-Fællesoverenskomsten og relevant organisation eller overenskomsten for akademikere i staten og relevant organisation. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer.

Politiets Efterretningstjeneste vil gennemføre et sikkerhedstjek af din person, så vi i Udlændinge- og Integrationsministeriet kan vurdere, om du er egnet til at varetage stillingen. Du skal løbende kunne bestå et sikkerhedstjek under hele din ansættelse. Du kan læse om, hvordan vi behandler dine persondata her

Har du spørgsmål i øvrigt, er du velkommen til at kontakte souschef Dorte Grona på telefonnummer 30 65 77 57 eller på e-mail: [email protected]

Søg stillingen
Klik på knappen i højre side og upload din ansøgning, eksamensbevis mv. senest mandag den 14. august 2023. Angiv venligsti din ansøgning, hvilket team du søger til, eller om begge søges.

Vi forventer at holde samtaler i uge 33. Forventet ansættelsesstart er 1. oktober 2023.

Der vil være en skriftlig test i forbindelse med samtalen, hvor vi tester dine skriftlige danskkundskaber. Testen tager cirka et kvarter og skal løses uden hjælpemidler.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Lige Adgang.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Birkerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Birkerød
  • Mandag den 14. august 2023

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i Humlebæk

    Administrativ medarbejder søges til organisation/virksomhed i 3050 Humlebæk
    • Administrativ medarbejder
    • Humlebæk
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Birkerød

    Hos Novafos har vi ambitioner om at være et forsyningsselskab helt i front, når det gælder udvikling af grønne, stabile og innovative løsninger, der leverer rent og sundt drikkevand, laver vigtig k..
    • Administrativ medarbejder
    • Birkerød
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Allerød

    Kan du arbejde effektivt og målrettet? I [xxxxx] har vi løbende behov for ekstra hænder, der kan arbejde med telefonbetjening, løse administrative opgaver samt sagsbehandling. Vi er på udkig .
    • Administrativ medarbejder
    • Allerød
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Hillerød

    Would you like to lead a department/unit of engaged people who do their best to deliver excellent business support? Are you an inspiring and empowering Leader who take pride in seeing your team suc..
    • Administrativ medarbejder
    • Hillerød
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Birkerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Birkerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
4. maj 2024 3
3. maj 2024 3
2. maj 2024 3
1. maj 2024 3
30. april 2024 3
29. april 2024 3
28. april 2024 2
27. april 2024 3
26. april 2024 3
25. april 2024 4
24. april 2024 4
23. april 2024 4
22. april 2024 4
21. april 2024 4
20. april 2024 4
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 2
14. april 2024 2
13. april 2024 2
12. april 2024 2
11. april 2024 2
10. april 2024 2
9. april 2024 2
8. april 2024 2
7. april 2024 2
6. april 2024 2
5. april 2024 2
4. april 2024 2