Sektionschef til Center For Militær Fysisk Koordinationssektion

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brabrand

Er du skarp inden for trænings- og/eller humanfysiologi og kan du bringe ”best practice” fra felten i spil? Evner du at få eksperter til at producere og levere fagligt funderede produkter inden for Militær Fysisk Træning og Militær Idræt – hvor soldaten/enheden er aftagerne? Har du i den forbindelse stærke ledelsesmæssige evner? Så er du den vi søger til stillingen som sektionschef for Militær Fysisk Koordinationssektion ved Center for Militær Fysisk Træning!

Om os

Center for Militær Fysisk Træning er Forsvarets kompetencecenter inden for det træningsfysiologiske område, som omfatter den militære fysiske støtte og uddannelse der sikrer at soldaten har den nødvendige operative fysiske parathed til at varetage sin funktion.

Vi er et værnfælles center organiseret med en chef, en næstkommanderende, en centerbefalingsmand og to sektioner – en Militær Fysisk Støtte- og Uddannelsessektion samt en Koordinationssektion. Centret huser i alt 37 medarbejdere – civile som militære med en bred vifte af kompetencer inden for fysisk træning, fysioterapi og uddannelse.

Den militære fysiske støtte omfatter uddannelse af enkeltmand og enheder i forebyggelse, restitution, belastningsstyring samt korrekt anvendelse af soldatens beskyttelses- og oppakningssystemer. Den støtte gennemføres af fysioterapeuter og træningsvejledere, vedligeholdes af enhedernes militære fysiske trænere og kan udbygges med Militære Fysiske Støtte Teams. Ligeledes omfatter støtten systematisk screening og afprøvning af soldaterne, som efterfølgende visiteres til trænings- eller behandlings-intervention. Enhederne støttes heri af enhedernes militære fysiske trænere.

Den Militære Koordinationssektion varetager alle øvrige opgaver inden for det træningsfysiologiske felt herunder, den militære fysiske træning på Forsvarets fire officersskoler, studie- og udviklingsvirksomhed, konceptudvikling, den militære idræt i Forsvaret, Invictus Games, projekter, logistik m.m.

Om stillingen

Du er sektionschef og samtaleleder for fagligt kompetente medarbejdere med vidt forskellige baggrunde.

Du er deslige den faglige leder af hele det træningsfysiologiske område og har det overordnede ansvar for studie- og udviklingen af militær fysisk træning og den militære idræt i Forsvaret.

• Du vil forestå koordination af centrets samlede faglige opgaver inden for militær fysisk træning.
• Du vil forestå organiseringen og driften af centrets faggrupper såsom styrketræning, udholdenhedstræning, mobilitetstræning m.v. som hver især har til opgave at bidrage ind i konceptet for militær fysisk træning.
• Du vil i regi af NATO, CISM, NORDEFCO m. m. koordinere centrets deltagelse i nationale og internationale videnskabelige kongresser, symposier, møder m.v. m.h.p. viden indhentning og -deling i relation til det militære træningsfysiologiske fagområde.
• Du vil koordinere centrets videnskabelige produkter med Forsvarets Sanitetskommandos Studie- og udviklingsdivision.
• Du vil varetage sagsbehandling, forvaltning, lærervirksomhed og didaktiske analyser for centeret uddannelses- og læringsportefølje generelt.
• Du vil forestå koordinationen af centrets faglige indhold med den ansvarlige medarbejder for centrets uddannelsesdokumentation.
• Du vil varetage og behandle alle henvendelser vedrørende militær fysisk træning og beslægtede områder fra eksterne interessenter, herunder enkeltpersoner, civile myndigheder og institutioner samt styrelser i relation til sektionens faglige ansvar.

Om dig

Vi ser meget gerne, at du har en akademisk baggrund som cand. scient. i Idrætsvidenskab, Humanfysiologi og/eller tilsvarende. Det er tillige et krav at du har erhvervet dig ledelsesmæssige kompetencer svarende til Diplom i Ledelse eller tilsvarende og har erfaring i at lede eksperter inden for centrets fagområde.

Det forventes at:
• Du har erfaring med samarbejde af medarbejdere med vidt forskellige baggrunde, fra veteraner over militært personel til akademikere, hvor ledelse med nærvær er en naturlig del af din ledelsesstil.
• Du har et helhedssyn med henblik på at balancere og prioritere sektionens opgaver og opgaveløsning i forhold til centrets kerneopgave og hovedopgaver, samtidig med at du er indstillet på skulle trække det tunge læs i studie-og udviklingsprojekter samt mere kompliceret sagsbehandling.
• Du har motivation for at skabe de bedste produkter, afstemt mellem evidens og ”best practice” inden for militær fysisk træning og som i sidste ende kommer til gavn for soldaten og enheden.
• Du er en stærk analytiker, der kan løse komplekse problemstillinger og udfærdige solide oplæg til løsningsforslag.
• Du har stor erfaring med projektarbejde og sagsbehandling i en militær kontekst.
• Du er en tydelig kommunikator, som kan udtrykke sig kort og klart i skrift såvel som i tale.

Vi forventer, at du har en udpræget grad af selvstændighed og ansvarsfølelse, og at du kan samarbejde på tværs af myndigheder og interessenter. En anerkende og ydmyg tilgang til ledelse er en forventet kompetence og du skal besidde en vilje til en del rejsedage, nationalt som internationalt.

Der er fokus på kvaliteten i de beslutninger og analyser, der ligger til grund for sektionens arbejde såvel på kort som på lang sigt.

Det er en fordel, at du har undervisningserfaring og har et solidt kendskab til Forsvaret som helhed.

Ansættelsesvilkår

Du ansættes og aflønnes efter den til enhver tid gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og Akademikere i Staten. Hertil kommer en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning. Alt efter dine kvalifikationer og kompetencer, er der mulighed for forhandling af tillæg.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det betyder bl.a., at du skal kunne sikkerhedsgodkendes, samt at du er forpligtet til at deltage i fredsskabende og fredsbevarende operationer mv.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte major Mikel Soelberg på telefon 2523 9005 eller mail [email protected].

Hvis du har spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-Konsulent Sandra Bengtson Heede, Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 728 19172.

Ansøgningsfristen er den 24.08.2023 og samtaler forventes gennemført umiddelbart herefter.
Ansættelse er den 1. september 2023 eller hurtigst muligt.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via nedenstående link. Du opfordres til at vedhæfte dokumentation for relevant uddannelse. Du har også mulighed for at vedhæfte andre relevante dokumenter eller du kan medbringe disse ved en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Om Forsvarets Sanitetskommando
I Forsvarets Sanitetskommando sikrer vi soldatens helbred. Vi er fagligt ansvarlige for - og varetager sundhedstjenesten i Forsvaret. Vi udvikler og rådgiver om militærmedicinske forhold, om militær fysisk træning og står for driften af infirmerierne og skolerne Center for Militær Fysisk Træning og Center for Sanitets- og Sundhedsuddannelse. Desuden er vi ansvarlige for rekruttering og uddannelse af Forsvarets sundhedsfaglige personel, som tager hånd om danske soldater i nationale og internationale operationer.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Brabrand.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Brabrand
  • Torsdag den 24. august 2023

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder (elev) i Århus

    En rigtig god start på et 2-årigt forløb Du opnår en helhedsforståelse af logistik og proces, fra kundens behov til varelevering og betaling. Sammen udarbejder vi en uddannelsesplan med fokus p..
    • Administrativ medarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Brabrand

    Faglig sagsbehandler Faglig sagsbehandler til HK Privat Østjylland Vil du være en del af et stærkt team med fokus på overenskomster, organisering og rådgivning af tillidsvalgte, så er denne s..
    • Administrativ medarbejder
    • Brabrand
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Århus C

    Er du klar til at indtage en central rolle og levere enestående support? Har du erfaring med ordrebehandling, og trives du med mangeartede opgaver? Og har du samtidig erfaring med SAP? Så er det må..
    • Administrativ medarbejder
    • Århus C
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Højbjerg

    Motiveres du af at gøre en forskel og yde en god service og har du erfaring med sagsbehandling gerne inden for den kommunale verden?Så kan du gøre en forskel hos Midttrafik, da vi søger en sagsbe..
    • Administrativ medarbejder
    • Højbjerg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Brabrand

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Brabrand over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
19. maj 2024 2
18. maj 2024 2
17. maj 2024 2
16. maj 2024 2
15. maj 2024 2
14. maj 2024 2
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1