Administrativ medarbejder til Brøndby Ungdoms & Musikskole

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brøndby

Intro:

Er du vores nye administrative medarbejder med flair for økonomi, budgetstyring, overblik og let til smil?

Brøndby Ungdoms- & Musikskole søger pr. 1. maj 2023 en samarbejdsorienteret administrativ medarbejder, der skal indgå i vores administrative team, der samtidig også er Ungdoms- og Musikskolens imødekommende frontmedarbejdere. Afdelingen er en nyere sammenlagt organisation som består af Musikskole, Ungdomsskole, Ungdomsklubber og kommunens skoletjenester og friluftstilbud i Brøndby Kommune. Vi er i gang med en stor og spændende organisationsudvikling, hvor du som ny medarbejder får mulighed for at præge udviklingen i et fællessekretariat for denne organisering.

Om stillingen
Du bliver en del af kommunens decentrale enhed, der varetager driftsadministration for ungdoms-, og musikskole, ungeklubmiljø, skoletjenester og friluftstilbud. Vores kerneydelse er at give børn og unge i alderen 0-18 år gode kultur, fritids- og skoletilbud. Som administration har vi fokus på at yde alle, der henvender sig en kvalificeret og rettidig service.

Dine nærmeste kolleger bliver to kompetente og hjælpsomme administrative medarbejdere, og du kommer også til at samarbejde med afdelingens fem ledere, og deres engagerede medarbejdere, som hver dag bidrager til at gøre en forskel for vores mange musikskoleelever, ungdomsskoleelever, klubmedlemmer, skoleelever, lærere og pædagoger. Du kommer til at bidrage med ambitiøse og målrettede løsninger på vores mange opgaver i et uformelt miljø med højt til loftet og humor i hverdage, der aldrig ligner hinanden.

Dine primære opgaver vil være økonomistyring, fakturering, budget og betalinger i kommunens økonomisystem Prisme, men der er også rig mulighed for andre opgaver i samarbejde med de øvrige medarbejdere. Som driftsadministration for forskellige områder med mange forskellige aktiviteter, vil du få afvekslende opgaver, så der er mulighed for at prøve dig selv af på flere områder.

Om dig:
Vi søger dig, som meget gerne har uddannelse eller erfaring fra lignende stilling, hvor du bl.a. har kendskab eller interesse for budget og økonomistyring samt evt. offentlig administration via systemer som fx SD, PRISME og NOVA. Du møder andre, hvor de er, kan arbejde selvstændigt og søger aktivt fleksible løsninger, også når vi har travlt. Du er god til at bevare overblikket i forskellige opgaver og du er tydelig og sikker i din kommunikation både mundtligt og skriftligt. Du vægter, ligesom os, fællesskabet højt og tror på, at vi som medarbejdere udvikler vores faglighed bedst i rammer, hvor sparring og tillid er nøgleord, der går hånd i hånd med frihed under ansvar og selvstændighed i opgaveløsningen.

Vi sørger naturligvis for at du bliver sat grundigt ind i opgaverne og systemerne, og der er også mulighed for opkvalificeringskurser hvis nødvendigt.

Vil du vide mere:

Vil du vide mere om jobbet eller kunne du have lyst til at besøge Ungdoms & Musikskolen, er du velkommen til at kontakte Ungdoms & Musikskoleleder Troels Wassard Lund på tlf. 60630275/43282910

Løn og ansættelsesvilkår:

Stillingen er en fast stilling på 33 timer/uge. Der er tale om en stilling på løntimer, svarende til en arbejdsuge på 37 timer i 40 skoleuger gerne snarest muligt eller med opstart 1. maj 2023.
Arbejdstiden er som udgangspunkt i dagtimerne, men fleksibilitet med fokus på årets løbende aktiviteter og opgaver, kan være nødvendigt.
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og aftale om lokal løndannelse

Ansøgningsfrist:

Ansøgningsfrist er mandag d 27 marts kl 12. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 13. 2023.

Søg stillingen via 'ansøg'-knappen. Her kan du uploade din ansøgning og CV samt evt. relevant dokumentation.

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

I Brøndby Kommune er der en generel politik om, at nyansatte skal forevise straffeattest. Ved beskæftigelse og direkte kontakt med børn under 15 år, indhentes der også en børneattest.

Brøndby Kommune har røgfri arbejdstid.

Brøndby er en centralt beliggende hovedstadskommune med cirka 35.500 indbyggere. Byens puls er præget af fællesskab, mangfoldighed og en stærk idrætskultur. Vi er en kommune med kant og spændende kontraster med bolig- og erhvervsområder, skove, grønne områder og Strandparken med havet og indsøerne.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Brøndby
  • Mandag den 27. marts 2023

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Elskede du at arbejde i Excel i gymnasiet? Drømmer du om at kickstarte en karriere inden for mediebranchen? Er du god til at tænke fremad og hele tiden være et skridt foran? Så er det måske lige dig, vi søger!
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder (elev) i Brøndby

    Vi søger elever til Nørrebro, Amager & Brøndby! Vil du uddannes til salg uden de lange åbningstider?Drømmer du om en alsidig hverdag, hvor du bliver en del af et stærkt og dynamisk salgsteam so..
    • Administrativ medarbejder
    • Brøndby
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Hos [xxxxx] varetager vi rekrutteringsprocesser, og udsender vikarer og nye medarbejdere til mange forskellige virksomheder. Vi er et team af engagerede medarbejdere, der hver dag går d..
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Bagsværd

    Are you a proactive and detail-oriented person, thriving in a fast-paced environment? Do you enjoy organising, coordinating, and managing a wide range of tasks in close collaboration with the CVP a..
    • Administrativ medarbejder
    • Bagsværd
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Brøndby

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Brøndby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
4. maj 2024 5
3. maj 2024 6
2. maj 2024 6
1. maj 2024 6
30. april 2024 7
29. april 2024 7
28. april 2024 6
27. april 2024 6
26. april 2024 6
25. april 2024 4
24. april 2024 3
23. april 2024 4
22. april 2024 5
21. april 2024 5
20. april 2024 5
19. april 2024 5
18. april 2024 5
17. april 2024 4
16. april 2024 4
15. april 2024 3
14. april 2024 2
13. april 2024 2
12. april 2024 3
11. april 2024 3
10. april 2024 3
9. april 2024 3
8. april 2024 4
7. april 2024 4
6. april 2024 4
5. april 2024 3
4. april 2024 2