[xxxxx] søger medarbejder til kundeservice/ kursistadministration, genopslag

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Esbjerg Ø

Vi er en uddannelsesinstitution, der udbyder en bred vifte af kurser og uddannelser inden for en række forskellige brancher. Vi søger en person, der kan indgå i kundeserviceteamet og tage del i administrationen af vore kurser.

OM STILLINGEN

Opgaverne er alsidige, og hverdagen byder på masser af udfordringer, hvor kundeserviceteamet bidrager til at få planlægning af kurser og kundeønsker til at gå op i en højere enhed. Teamet sørger for, at kurser og uddannelser bliver markedsført og at kunderne får den viden, de har behov for – for at vælge os som deres leverandør af uddannelse.

Kundeserviceteamet arbejder sammen med konsulenter og faglige teams og har stor indflydelse på, hvordan tingene lykkes positivt i hverdagen. Det er derfor vigtigt, at du er god til tværfagligt samarbejde. Du vil blive nøgleperson for et eller flere brancheområder, f.eks. stilladsområdet.

JOBBET INDEBÆRER PRIMÆRT

  • Varetage processen med oprettelse af hold, håndtere kundernes tilmeldinger, administrative opgaver i forbindelse med beviser, vejlede om løntabsgodtgørelse, foretage fakturering m.v.
  • Vejledning af virksomheder og enkeltpersoner, herunder bidrage til uddannelsesplanlægning
  • Dialog med virksomheder om uddannelsesbehov og ønsker, herunder service og salg
  • Personlig og telefonisk betjening af kursister, jobcentre, a-kasser, virksomheder m.fl.

OM DIG

  • Som kundeserviceassistent drives du af at opfylde kundernes behov, og du vil gerne kendes på god service. Du er omhyggelig, især i kunderelationer, hvor det er vigtigt at intet ”falder mellem to stole."
  • Du har en administrativ uddannelse f.eks. kontorassistent
  • Du er hurtigt opfattende, parat til at tilegne dig specialviden, og har administrativ erfaring – gerne med kendskab til AMU-kurser, efteruddannelse samt nogle af de systemer, vi anvender (LUDUS, Navision m.fl.)
  • Du har måske kendskab til nogle af de brancher, vi uddanner til
  • Har du erfaring fra beskæftigelsesområdet, er det også en fordel

ANSØGNING OG ANSÆTTELSE

Stillingen er på 37 timer ugentlig med mulighed for flekstid. Ansættelse sker i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og HK-Stat. Ansøgning og cv sendes til [email protected], mærket ”kundeservice”. Samtaler tages løbende og vi venter gerne på den helt rigtige person. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte teamleder Henriette Pedersen på 7914 0315 eller Eva Lundgren på 7914 0309.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Esbjerg Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Esbjerg Ø
  • Mandag den 25. marts 2024

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Esbjerg Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Esbjerg Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
1. juni 2024 1
31. maj 2024 1
30. maj 2024 1
29. maj 2024 1
28. maj 2024 1
27. maj 2024 1
26. maj 2024 1
25. maj 2024 1
24. maj 2024 1
23. maj 2024 1
22. maj 2024 2
21. maj 2024 2
20. maj 2024 3
19. maj 2024 3
18. maj 2024 3
17. maj 2024 3