Studieadministrativ medarbejder til fleksjob

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Esbjerg Ø

Har du talent for at koordinere, strukturere og tænke i processer? Kan du holde hovedet koldt og har du lyst til at bidrage med sammenhængskraft og teamsamarbejde – så er du måske vores nye kollega i Team Skema på Campus Esbjerg?

Vi søger en fleksjobber i en fast stilling på 15 timer ugentligt, og du skal derfor allerede være visiteret til fleksjob.

Om jobbet
Dine opgaver:
Som studieadministrativ medarbejder i Team Skema bliver din opgave at medvirke til både den daglige drift og udviklingen af teamets og de samlede opgaver i Studieservice. Du er fagligt stærk, serviceorienteret, har øje for udvikling af egne opgaver og ønsker at indgå i et samarbejde med dine kolleger, hvor hjælpsomhed præger hverdagen.

Arbejdsopgaverne i Studieservice Team Skema består blandt andet af:

  • Administrative opgaver i forbindelse med skemalægning og lokalebooking, herunder et tæt samarbejde med koordinatorerne på uddannelserne
  • Procesunderstøttende arbejde i form af både selvstændige og teambaserede opgaver med udarbejdelse af procesbeskrivelser, workflows og lignende
  • Projektsamarbejde med studieadministrative kolleger og kolleger fra andre dele af organisationen i forbindelse med tværgående projekter og opgaver med snitflade til skemalægning.

Når du starter, vil vi sammen sørge for at arbejdsporteføljen tilpasses dine kompetencer.

Din profil og baggrund
Du kan have flere forskellige indgange til stillingen, men vi ser gerne at du har en kontoruddannelse eller erfaring med kontorarbejde. Vi kigger både på uddannelsesmæssig baggrund samt erfaring fra tidligere jobs i jagten på den rigtige profil til stillingen og vi ser samspillet mellem flere forskellige baggrunde, erfaringer og kompetencer i teamet som en styrke for vores arbejdsplads og vores opgaveløsning.

Vi forventer desuden, at

  • Du er selvledende og tager selvstændigt ansvar for din opgaveløsning, samtidig med at det falder dig naturligt at samarbejde – både inden for afdelingen og på tværs i organisationen
  • du har gode kommunikationsevner - både skriftligt og mundtligt
  • du har nemt ved at forstå og anvende IT-systemer
  • du har nemt ved at spotte muligheder for, hvornår og hvordan opgaverne kan løses mere effektivt
  • du kan indgå i forskellige tværgående projekter omkring udviklingen af opgaveløsning i Studieservice.
  • Du forstår, at arbejdsopgaver er foranderlige, og du er dermed i stand til konstruktivt at arbejde ind i nye løsningsmodeller

Som person trives du i en energisk hverdag med mange og samtidige opgaver. Du har en naturlig imødekommenhed, er positiv og udadvendt og bevarer roen og overblikket i travle omskiftelige situationer.

Om afdelingen
Du bliver en del af afdelingen Studieservice og tilknyttet det studieadministrative Team Skema hvor vi er 6 medarbejdere. Den samlede afdeling består af 70 medarbejdere fordelt på campusser i Aabenraa, Haderslev, Kolding og Esbjerg.

Som vores nye kollega, vil du blive en del af en velfungerende og uhøjtidelig administration på campus Esbjerg, som sætter godt kollegialt samvær i højsædet. Vi arbejder i teams, hvor den enkelte medarbejder har ansvar for egne opgaver, og medansvar for de samlede opgaver i Studieservice.

Vi tilbyder
Et fleksjob på 15 timer ugentlig med tiltrædelse snarest muligt.

Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende overenskomst.

Information
Har du spørgsmål til arbejdsopgaver og indhold, er du velkommen til at kontakte studieadministrativ koordinator Pernille Mikkelsen på telefon 72 66 22 77 eller [email protected].
Du er også velkommen til at kontakte studiechef Tine Hvass på telefon 72 66 22 58 eller [email protected].

Ansøgningsfrist:
Ansøgning indsendes senest den 29. februar 2024 via linket eller via ucsyd.dk/stillinger.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 5. marts 2024.

UC SYD ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede uanset alder, køn, etnisk tilhørsforhold, religion, handicap eller seksuel orientering til at søge ledige stillinger hos os.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Esbjerg Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Esbjerg Ø
  • Torsdag den 29. februar 2024

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i Esbjerg

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 14. juni 2024 Esbjerg On-site. Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Front Office Manager på Scandic Olympic Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Administrativ medarbejder
    • Esbjerg
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Kolding

    Er du drevet af at arbejde med en kombination af ledelse, økonomi forståelse og en bred vifte af administrationsopgaver? Og trives du i en hverdag hvor driften er præget af højt tempo, og hvor humø..
    • Administrativ medarbejder
    • Kolding
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Vejle

    Administrativ medarbejder søges til organisation/virksomhed i 7100 Vejle
    • Administrativ medarbejder
    • Vejle
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Kolding

    Faglig sagsbehandler til HK Kommunal og HK Stat Sydjylland Har du lyst til et spændende job, hvor du har mulighed for at gøre en positiv forskel for vores medlemmer? Du vil blive en del af et tea..
    • Administrativ medarbejder
    • Kolding
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Esbjerg Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Esbjerg Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
31. maj 2024 1
30. maj 2024 1
29. maj 2024 1
28. maj 2024 1
27. maj 2024 1
26. maj 2024 1
25. maj 2024 1
24. maj 2024 1
23. maj 2024 1
22. maj 2024 2
21. maj 2024 2
20. maj 2024 3
19. maj 2024 3
18. maj 2024 3
17. maj 2024 3
16. maj 2024 3
15. maj 2024 3
14. maj 2024 2
13. maj 2024 2
12. maj 2024 2
11. maj 2024 2
10. maj 2024 2
9. maj 2024 2
8. maj 2024 2
7. maj 2024 2
6. maj 2024 2
5. maj 2024 2
4. maj 2024 2
3. maj 2024 2
2. maj 2024 2
1. maj 2024 2