Sekretær til Naturstyrelsen Fyn

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Faaborg

Er du god til regnskab, serviceminded, kan du holde mange bolde i luften, og har du erfaring med eller interesse i at arbejde med friluftsliv? Så er du måske vores nye kollega!

Opgaver og organisering
Du skal sammen med en kollega varetage en række sekretariatsopgaver for Naturstyrelsen Fyn. Dine opgaver vil især være fordelt på tre områder:

Regnskab. Du skal varetage opgaver inden for regnskab, afstemning og abonnementsordninger for en række lejemål. Opgaven løses i tæt samarbejde med kolleger på enheden og på hovedkontoret i Randbøl samt naturligvis vores kunder og leverandører.

Sekretærfunktion. Du får i samarbejde med en kollega ansvar for kontorets drift, bl.a. håndtering af post, kalenderstyring, fordeling af indkomne mails og henvendelser, hjælp til afvikling af møder og arrangementer.

Friluftsliv. Du får ansvar for at styre eksterne firmaer vedr. renovation og rengøring af toiletter samt opgaver med genoptryk af vandretursfolder, udskiftning af skiltning for besøgende m.m.

Du kommer også til at indgå i den daglige drift af Naturstyrelsen Fyn, hvilket betyder, at du får en varieret arbejdsdag med assistance til kolleger, kundebetjening samt forskellige serviceopgaver på kontoret.

Du bliver en del af Naturstyrelsens netværk for sekretærer.

Din profil

  • Du har en kontorfaglig uddannelse med mindst et par års relevant erfaring.
  • Du har praktisk erfaring og solid viden om regnskab.
  • Du har interesse for og gerne kendskab til friluftsliv.
  • Du er rutineret bruger af Office-pakken.
  • Du har et godt IT-kendskab og flair for ny teknologi, telefoni m.m.
  • Du er en holdspiller og har et udpræget servicegen og en positiv indstilling.
  • Du arbejder systematisk, målrettet og effektivt med løsningen af de daglige opgaver.
  • Du er detaljeorienteret og ansvarsfuld.
  • Du er loyal, har godt humør og god til at samarbejde.
  • Erfaring med offentlig forvaltning og administration vil være en fordel.

Vi tilbyder
Som sekretær hos Naturstyrelsen Fyn får du en varieret hverdag med en bred vifte af administrative opgaver. Kan du lide at have en stor kontaktflade og et selvstændigt ansvar, er dette måske lige stillingen for dig.

Hos Naturstyrelsen Fyn har vi et godt arbejdsmiljø med engagerede kollegaer, en uhøjtidelig omgangstone og rig mulighed for personlig og faglig udvikling. Du får en arbejdsplads i smukke omgivelser. Derudover tilbyder vi kaffe- og frugtordning. Stillingen er ledig, da en kollega går på pension.

Naturstyrelsen Fyn er en af de 16 lokale enheder, der sammen med det centrale kontor i Randbøl ved Vejle udgør Naturstyrelsen. Vi har kontor i Sollerup ved Arreskov Sø nord for Faaborg.

Vi er i alt 20 medarbejdere, som primært arbejder med arts- og naturforvaltning, friluftsliv samt skovrejsning og naturprojekter for at sikre et rigt og varieret plante- og dyreliv og samtidig skabe gode muligheder for naturoplevelser og friluftsliv.

Vi har kontormæssigt fællesskab med Miljøstyrelsen Fyn, så der på arbejdspladsen samlet er omkring 60 ansatte.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende fællesoverenskomst mellem Skatteministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer (OAO) - Det Statslige Område samt tilhørende organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK).

Ansættelsesområdet er Miljøministeriet med tilhørende institutioner. Tjenestested er Naturstyrelsen Fyn, Sollerupvej 24, 5600 Faaborg.

Stillingen er på 25 timer ugentligt inklusiv frokostpause.

Forventet ansættelsesdato er den 1. februar 2024.

Yderligere oplysninger
Såfremt du ønsker yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte skovrider Jakob Harrekilde Jensen på tlf. 41 78 20 43 eller sekretær Mie Sindet Lund på tlf. 93 58 82 50.

Sådan søger du stillingen
Du søger stillingen online ved at trykke på ”Søg stillingen” nederst i stillingsopslaget. Dine oplysninger vedlagt ansøgning, CV og uddannelsesbevis skal vi have senest den 3. december 2023.

Der forventes afholdt samtaler den 7. december 2023.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Faaborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Faaborg
  • Søndag den 03. december 2023

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i Kerteminde

    Kan du ikke finde et ledigt job, der matcher din profil, hører vi gerne fra dig alligevel. Send os din motiverede ansøgning samt CV via ansøgningslinket, hvor du også vil blive bedt om at udfylde e..
    • Administrativ medarbejder
    • Kerteminde
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder (elev) i Langeskov

    Vil du sætte gang i karrieren og blive en del af et dynamisk internationalt salgsmiljø? Drømmer du om en uddannelse i en stor og sund virksomhed, hvor du f..
    • Administrativ medarbejder
    • Langeskov
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder på Fyn

    Munkebo skole søger ny skolesekretærPå Munkebo Skole mellem nor og fjord søger vi en dedikeret skolesekretær med hjerne og hjerte på rette sted.En af vores dygtige skolesekretærer har søgt .
    • Administrativ medarbejder
    • Fyn
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Odense C

    FynBus Flextrafik søger ny engageret kollega til vores callcenter.Om callcentretVi er ansigtet udadtil. Vi betjener borgere, sundhedsfagligt personale, leverandører og chauffører.I callcentre..
    • Administrativ medarbejder
    • Odense C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Faaborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Faaborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
19. april 2024 1
18. april 2024 1