Administrativ medarbejder til kundeservice, Affald & Genbrug

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

Affald- og genbrugsområdet i Fredericia Kommune har ambitioner om at være blandt de dygtigste på området. Udadtil ønsker vi at sikre et højt serviceniveau og mest bæredygtighed for pengene, mens vi indadtil ønsker at sikre høj trivsel, et godt arbejdsmiljø samt et meningsfuldt og fleksibelt arbejde.

Til vores afdeling søger vi en engageret og dygtig administrativ medarbejder, der ud over at være en del af vores fantastiske arbejdsplads, skal være med til at binde alle områder i vores afdeling sammen, samtidig med at varetage borgernes og virksomhedernes kommunikative indgang til vores afdeling.

Stillingen er forankret i vores administration, som løser en lang række forskelligartede opgaver for hele afdelingen. Du bliver et vitalt bindeled mellem borgere, renovatører og erhverv samt vores medarbejdere i administration og drift. Du har stærke kompetencer inden for kommunikation og dialogen med mennesker, samt er IT-teknisk i et omfang, hvor du hurtigt kan sætte dig ind i nye systemer.

Vi søger en kollega med et særligt servicegen
Du kan tage hånd om henvendelser og forespørgsler på en respektfuld og anerkendende måde, og samtidig sikre at henvendelserne koordineres og løses i samarbejde med kollegaer fra alle teams i organisationen. Du skal derfor besidde gode samarbejdsevner og brænde for at sikre et meget højt serviceniveau.

At samarbejde, være struktureret og ydmyg, ligger naturligt til dig. Du ved, at vidensdeling og et godt kollegaskab er vigtigt. Du formår via dit engagement og positive attitude at bidrage til at skabe et godt arbejdsmiljø - også når hverdagen er travl og opgaverne mange.

Dine arbejdsopgaver
Dine primære opgaver består i at håndtere kundehenvendelser hovedsageligt via telefon og mail, sagsbehandling i vores affaldssystem, overblik over kundeaftaler samt en række administrative opgaver (bl.a. varebestillinger, lagerhåndtering, forsikringssager samt planlægning og eksekvering af interne og eksterne events).

Vi kan tilbyde

  • Et job i en organisation, hvor bæredygtighed og klima er højt på dagsordenen
  • Ansættelse i en organisation med høj faglighed og højt ambitionsniveau med plads til en uformel og humoristisk omgangstone
  • Et spændende job med faste og varierende opgaver med fokus på udvikling og kvalitet
  • Dygtige og engagerede kollegaer, som altid er klar på samarbejde og sparring
  • Et job hvor arbejdsglæde og trivsel vægtes højt
  • En arbejdsplads, hvor indflydelse, fleksibilitet og frihed i arbejdet er en selvfølge.

Vi forventer, at du som person er

  • struktureret og fokuseret. Du kan bevare ro og overblik selv i spidsbelastningsperioder
  • handlekraftig og omstillingsparat. Du er ærlig og objektiv omkring dine styrker og svagheder, så vi sammen udgør det bedste hold
  • ydmyg og en holdspiller med en indstilling om at spille dig selv bedre, ved at spille dine kollegaer gode
  • har let til smil og bidrager til sammenholdet.

Dine kvalifikationer

  • Du har en uddannelse som kontorassistent, professionsbachelor i offentlig administration eller en lignende relevant uddannelse
  • Gerne erfaring som administrativ medarbejder
  • Flair for servicefaget og økonomisk forståelse
  • God til at formulere dig både på skrift og i tale
  • Stærk i arbejdet med forskellige IT-systemer. Konkret er der tale om arbejde i bl.a. Microsoft Office 365 (Word, Excel mv.), forsyningssystemer og infoskærme samt samarbejde om app og hjemmeside.

Du har kørekort (B) og gerne adgang til bil, da der kan være opgaver ud af huset.

Affald & Genbrug
Affald & Genbrug er en del af Fredericia Kommunes direktørområde Vækst, Teknik og Klima. Afdelingen er ansvarlig for kommunens indsamling af dagrenovation og genanvendeligt affald fra parcelhuse, lejligheder m.fl., drift af kommunens to genbrugspladser, et center for omlastning af affald, en genbrugsbutik og et deponi.

Afdelingen har ca. 80 medarbejdere, heraf ni administrativt ansatte, to daglige ledere og en afdelingsleder. Vi tager socialt ansvar og har i tillæg en mission om at sikre at affaldet afsættes så højt oppe i affaldshierarkiet som muligt, sideløbende med at sikre forsyningssikkerheden, effektiv drift, god service og et godt arbejdsmiljø.

Vækst, Teknik og Klima
Kernen i direktørområdet Vækst, Teknik og Klima er kommunens drifts- myndigheds- og anlægsopgaver indenfor planlægning, teknik og miljø, tilsat et stort fokus på drift, service og udvikling. Klima og vækst - ikke mindst vækst i bosætningen - er blandt de politikområder, der fylder allermest på byrådets dagsorden.

Fredericia Kommune
Fredericia Kommune er i rivende udvikling og midt i en historisk transformation fra industriby til et moderne og grøn bolig-, byudviklings- og erhvervscenter midt i Danmark. Med cirka 4.000 ansatte er Fredericia Kommune den største arbejdsplads i kommunen. Det forpligter os til at gå foran – både socialt, økonomisk og miljømæssigt. Netop derfor har vi særligt fokus på at omstille erhvervet fra tung industri til grøn teknologi. Dette ses blandt flere og flere grønne virksomheder, der har valgt at placere sig i kommunen.

Vil du vide mere
Kontakt leder af Affald & Genbrug Kim Ankjær Nielsen, 2324 8891, [email protected]

Løn- og ansættelsesforhold
I henhold til gældende overenskomst mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation.

Ved ansættelse i Fredericia Kommune vil der blive indhentet referencer og evt. bedt om en straffeattest.

Fredericia Kommune er en tobaksfri arbejdsplads.

Der er tale om en stilling på 37 timer ugentligt.

Arbejdssted:Affald & Genbrug, Nordre Kobbelvej 9, 7000 Fredericia.

Tiltrædelse 1. maj 2024.

Ansættelsessamtaler
Vi forventer at afholde samtaler 20. marts 2024.

Ansøgningsfrist
10. marts 2024.

Send ansøgning online – benyt browseren Chrome
Fredericia Kommune benytter et elektronisk rekrutteringssystem, hvor du sender din ansøgning, CV, eksamensbevis og andre relevante erfaringsbilag online.
Læs mere om onlineansøgning på www.fredericia.dk



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Fredericia

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i Esbjerg

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 14. juni 2024 Esbjerg On-site. Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Front Office Manager på Scandic Olympic Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Administrativ medarbejder
    • Esbjerg
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Kolding

    Er du drevet af at arbejde med en kombination af ledelse, økonomi forståelse og en bred vifte af administrationsopgaver? Og trives du i en hverdag hvor driften er præget af højt tempo, og hvor humø..
    • Administrativ medarbejder
    • Kolding
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Vejle

    Administrativ medarbejder søges til organisation/virksomhed i 7100 Vejle
    • Administrativ medarbejder
    • Vejle
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Kolding

    Faglig sagsbehandler til HK Kommunal og HK Stat Sydjylland Har du lyst til et spændende job, hvor du har mulighed for at gøre en positiv forskel for vores medlemmer? Du vil blive en del af et tea..
    • Administrativ medarbejder
    • Kolding
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Fredericia

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
1. juni 2024 4
31. maj 2024 4
30. maj 2024 4
29. maj 2024 4
28. maj 2024 4
27. maj 2024 4
26. maj 2024 4
25. maj 2024 4
24. maj 2024 4
23. maj 2024 4
22. maj 2024 4
21. maj 2024 4
20. maj 2024 4
19. maj 2024 5
18. maj 2024 5
17. maj 2024 5
16. maj 2024 4
15. maj 2024 4
14. maj 2024 4
13. maj 2024 3
12. maj 2024 3
11. maj 2024 3
10. maj 2024 3
9. maj 2024 3
8. maj 2024 3
7. maj 2024 3
6. maj 2024 3
5. maj 2024 3
4. maj 2024 3
3. maj 2024 3
2. maj 2024 3