Materielforvaltere til Indkøbscenter Frederikshavn.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederikshavn

Arbejder du struktureret og har du øje for detaljerne? Er du interesseret i et spændende og alsidigt job, med faglige og personlige muligheder?

Så er du måske den Materiel Requirement Planner vi står og mangler i vores team.

Om os

Vi er en del af Forsvarsministeriets Materiel og Indkøbsstyrelses Supply Chain Division, og vi indkøber, leverer og opbevarer alle former for forsyninger til Forsvarets enheder og ansatte.
Vi varetager i samarbejde med depoterne den direkte genforsyning af Forsvarets operative enheder og myndigheder, indsat enten nationalt eller internationalt.

Vi modtager, behandler og ekspederer de behov, der måtte være på varer inden for forretningsområdet Land i hele Forsvaret.

Om stillingen

Som vores nye kollega ved Indkøbscenter Frederikshavn, bliver du en del af et team bestående af 3 andre Materiel Requirement Planlæggere. Du kommer til, at varetage planlægning og koordinering af de materielbehov der måtte komme fra vores kunder. Dette kræver en struktureret tilgang til løsning af opgaven.

Dine primære arbejdsopgaver vil omfatte:
• Frigive krav fra brugerne til indkøb
• Oprette bestillinger ved andre depoter
• Sikre korrekte stamdata i systemet
• Opfølgning på manglende levering fra depoterne
• Optimere sikkerhedsbeholdninger
• Sparring omkring bestilling til vores brugere

Vi har en stor og tæt kontakt til vores brugere, derfor kræver jobbet ligeledes en tilgang, hvor service og det at holde kunden i centrum sættes i højsædet, og hvor der samtidig er forståelse for de gældende regler og bestemmelser der findes på området.

Om dig

Du har en erhvervsfaglig uddannelse som logistikassistent, lager og logistikoperatør eller anden relevant erhvervsfaglig uddannelse.

Vi forestiller os, at du som minimum har gennemført 1 obligatorisk og 1 valgfag i din akademiuddannelse f.eks. Ledelse, økonomi & ressourcestyring, International transport & logistik eller International handel & markedsføring.

Har du ikke gennemført de relevante fag, skal du være indstillet på at gennemføre disse inden for en 3-5 årig periode. Har du erfaring i brug af ERP systemer, vil være en fordel.

Da arbejdsområdet som Materiel Requirement Planlægger er under konstant udvikling kræver jobbet, at du kan agere i et miljø påvirket af forandring. Som person har du sans for detaljer, og du bidrager aktivt til at optimere og udvikle inden for eget område.

Ansættelsesvilkår

Du bliver ansat og aflønnet i henhold til Organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets
Personalestyrelse og CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for civilt ansatte under
Forsvarsministeriets myndighedsområde inden for Centralforeningen for stampersonels
Forhandlingsområde.

Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Afhængigt dine kvalifikationer og kompetencer, er der mulighed for forhandling af tillæg.

Som ansat under Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Har du spørgsmål til arbejdsopgaverne eller vil du gerne vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Forsvarets Supply Chain Division, Center for Drift, Sektionschef Knud Simon Hovmann Andresen på telefon 2555 2742 eller e-mail: [email protected].

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesforhold, kan du kontakte HR-konsulent Lasse Bruhn Bull på mail [email protected].

Ansøgningsfristen er den 9. februar 2024. Samtaler forventes afholdt i forlængelse af ansøgningsfristen.
Stillingerne er til besættelse pr. 1. april 2024, eller 1. maj 2024.

Du bedes søge stillingen via linket. Du bedes ligeledes scanne og vedhæfte relevante dokumenter, som bevis for uddannelse mv. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FORSVARSMINISTERIETS MATERIEL- OG INDKØBSSTYRELSE
Forsvarsministeriets Materiel og Indkøbsstyrelse (FMI) er Forsvarets materielfaglige myndighed. Vi indkøber, vedligeholder og udfaser materiel for alle Forsvarets myndigheder - lige fra kampvogne, skibe, helikoptere og jagerfly til støvler og lommeknive. FMI hører under Forsvarsministeriet, og administrerer ca. en tredjedel af det samlede forsvarsbudget. Pengene bliver brugt til at yde den bedst mulige støtte til især de udsendte styrker og operative enheder. Læs mere om Forsvarsministeriets Materiel og Indkøbsstyrelse på: www.forsvaret.dk/FMI.

Forsvaret er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk oprindelse til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederikshavn.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Frederikshavn
  • Fredag den 09. februar 2024

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i Nordjylland

    Administrativ medarbejder søges til organisation/virksomhed i Nordjylland
    • Administrativ medarbejder
    • Nordjylland
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Hurup Thy

    [xxxxx] søger deltids kontorassistent til kørselsafdelingen (25-30 timer)Vi søger en deltidsmedarbejder til kørselsafdelingen på vores fabrik i Hurup Thy, som trives i en travl hverdag, og kan..
    • Administrativ medarbejder
    • Hurup Thy
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder (elev) i Vrå

    Er du klar til at kickstarte din karriere i en international fødevarevirksomhed, og vil du være med til at sælge marmelade i hele verden? Så læs videre her! Vi søger nemlig en energisk og ambit..
    • Administrativ medarbejder
    • Vrå
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Aalborg

    Du får nu mulighed for at søge en spændende fuldtidsstilling som sekretær med vagtplanlæggerfunktion pr. 1. august 2024 eller efter aftaleVi kan tilbyde: Et job i et skønt team, hvor vi arbej..
    • Administrativ medarbejder
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Frederikshavn

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Frederikshavn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
31. maj 2024 4
30. maj 2024 4
29. maj 2024 4
28. maj 2024 4
27. maj 2024 5
26. maj 2024 5
25. maj 2024 5
24. maj 2024 6
23. maj 2024 6
22. maj 2024 7
21. maj 2024 6
20. maj 2024 6
19. maj 2024 6
18. maj 2024 6
17. maj 2024 6
16. maj 2024 6
15. maj 2024 6
14. maj 2024 6
13. maj 2024 7
12. maj 2024 7
11. maj 2024 7
10. maj 2024 7
9. maj 2024 8
8. maj 2024 6
7. maj 2024 5
6. maj 2024 4
5. maj 2024 5
4. maj 2024 6
3. maj 2024 6
2. maj 2024 6
1. maj 2024 6