Konsulent til voksensocialområdet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Greve

Har du et godt kendskab til voksensocialområdet og solid erfaring med udviklingsopgaver, ledelse af projekter og at skrive politiske sager? Og trives du med at have afvekslende opgaver sammen med kompetente kolleger på en arbejdsplads med en uformel omgangstone, og hvor god balance mellem familie og arbejdsliv er en prioritet? Så har vi den helt rigtige stilling til dig her!

Vi oplever flere og flere har behov for hjælp og støtte grundet handicap, sociale eller psykiske udfordringer. Vi er derfor aktuelt i gang med at gennemføre en politisk handleplan for bæredygtig faglig og økonomisk udvikling. Vi har brug for en dygtig konsulent som kan bidrage til det og mange andre spændende opgaver i en meget alsidig stilling.

Om jobbet

Som konsulent kommer du til at arbejde med både små og større ad hoc-opgaver og projekter, og du skal kunne bidrage i et bredt spænd af opgaver fra faglig ledelsesunderstøttelse til beslutningsoplæg til politiske udvalg.

Vi har brug for en kollega, som kan bidrage aktivt og selvstændigt, og hvor opgaverne aktuelt omfatter:

  • Udarbejdelse af handleplan til Social- og Handicappolitikken
  • Projektledelse på indsatser i handleplanen for bæredygtig faglig og økonomisk udvikling på voksensocialområdet
  • Indgå i tværgående projekter– internt i centret og i samarbejde med andre centre
  • Håndtere og lave svarudkast på spørgsmål fra såvel interne som eksterne på det specialiserede voksenområde
  • Sekretariatsfunktion for Handicaprådet
  • Udarbejde sagsfremstillinger til politisk behandling
  • Udarbejde temaoplæg til ledelse og politikere
  • Arrangere og medvirke i evt. borgersamlinger

Om dig

Vi forventer, at du har en faglig viden om voksensocialområdet og velfærdsområderne generelt. Vi forventer også, at du har et stærkt fagligt blik for, hvordan socialområdet og andre lovgivninger helt naturligt hænger sammen, og at du kan tænke det ind i et helhedssyn.

Du har en god forståelse for det at være i en kompleks kommunal organisation, hvor mange hensyn skal tænkes ind og bringes i spil. Du kan projektplanlægge, styre processer og i den forbindelse indtænke det politiske niveau.

Vi lægger vægt på, at du er god til at kommunikere både mundtligt og skriftligt, og at du kan indgå i konstruktive dialoger med både ledere og medarbejdere.

Og at du selvfølgelig har lyst til at være med i et engageret team, hvor vi bruger vores forskelligheder som en styrke.

Du har en relevant akademisk uddannelse eller tilsvarende faglig uddannelse eller erfaring.

Om os

Stillingen er i Center for Job & Socialservice. Her varetager vi opgaver inden for beskæftigelse, integration, ungevejledning, handicap, psykiatri, misbrug og indsatser til socialt udsatte. Du skal arbejde i et mindre sekretariat med i alt 5 konsulenter med opgaver inden for analyse, strategi, udviklingsarbejde, politisk betjening, ledelsesunderstøttelse og personaleadministration. Sekretariatet ledes af centerchefen. I hverdagen vil din tætte samarbejdspartner, udover dine kolleger, primært være socialchefen, men også resten af ledelsen i centret.

Vi er gode til at bruge hinandens styrker og lægger vægt på, at du både kan arbejde selvstændigt, og ved hvornår du skal inddrage andres viden og søge råd.

Og så betyder det meget for os, at vi har det godt med hinanden, at vi har en uformel og respektfuld omgangstone, god kaffe i maskinen, og en god balance mellem familie- og arbejdsliv.

Hos os vil du få:

  • Afvekslende opgaver og faglige udfordringer, der løses i samarbejde med engagerede kolleger
  • Indflydelse på arbejdets tilrettelæggelse og udførelse
  • En arbejdsplads med tværgående indsatser og plads til aktive bidrag i arbejdet
  • Mulighed for hjemmearbejde i op til to dage om ugen, herunder fast om fredagen hvis du ønsker det

Vi sætter pris på socialt sammenhold, og har desuden en aktiv personaleforening på rådhuset, som arrangerer fester og ture.

Hvis du vil vide mere

Vil du høre mere om stillingen, så ring til centerchef Gitte Lind på telefon 2045 9325 eller socialchef Mariann Mikkelsen på telefon 2184 4014. Du kan også læse mere om Greve Kommune og Center for Job & Socialservice på vores hjemmeside www.greve.dk.

Forventet tiltrædelse er den 1. oktober 2023. Vi holder samtaleforløb i to runder. Første samtale finder sted den 24. august, og kandidater der går videre vil blive inviteret til anden samtale den 28. august. Ansøgningsfristen er mandag den 21. august 2023.

Der er tale om en fast fuldtidsstilling med flexordning. Løn- og ansættelsesvilkår aftales med den faglige den faglige organisation.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Greve.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Greve
  • Mandag den 21. august 2023

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Elskede du at arbejde i Excel i gymnasiet? Drømmer du om at kickstarte en karriere inden for mediebranchen? Er du god til at tænke fremad og hele tiden være et skridt foran? Så er det måske lige dig, vi søger!
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder (elev) i Brøndby

    Vi søger elever til Nørrebro, Amager & Brøndby! Vil du uddannes til salg uden de lange åbningstider?Drømmer du om en alsidig hverdag, hvor du bliver en del af et stærkt og dynamisk salgsteam so..
    • Administrativ medarbejder
    • Brøndby
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Bagsværd

    Are you motivated by supporting others and working in a team with great teamwork sprit, where fun is an essential part of the workday? Do you want to be part of our journey to deliver a world class..
    • Administrativ medarbejder
    • Bagsværd
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Bagsværd

    Are you someone who excels in project management and desires to take a pivotal position in overseeing how we manage our growing network of external manufacturing sites? Does the prospect of establi..
    • Administrativ medarbejder
    • Bagsværd
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Greve

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Greve over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
2. maj 2024 2
1. maj 2024 2
30. april 2024 2
29. april 2024 3
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 2
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 2
14. april 2024 2
13. april 2024 2
12. april 2024 2
11. april 2024 2
10. april 2024 2
9. april 2024 2
8. april 2024 2
7. april 2024 2
6. april 2024 2
5. april 2024 2
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1