Sagsbehandler til myndighedsopgaver - Næstved eller Hedehusene

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hedehusene

Vil du være med til at sikre vejen for trafikanter på statsvejnettet? Og har du lyst til at arbejde med sagsbehandling af tilladelser til råden over vejareal og gravetilladelser? Så har vi den rette stilling til dig.

Hos Vejdirektoratet arbejder vi hver dag for at skabe sammenhæng for de mange trafikanter, der benytter de danske statsveje.

Vi udvikler Danmarks vejinfrastruktur med omtanke og fokus på bæredygtighed. Det kræver dygtige medarbejdere der kan balancere bl.a. mobilitet, arbejdsmiljø og trafiksikkerhed. Her spiller afdelingen Myndighed øst & Arbejdsmiljø en vigtig rolle.

Når der skal udføres vejarbejde på statsvejene, har vi fuld fokus på fremkommelighed og trafiksikkerhed for trafikanterne samtidig med at vi skaber rammerne for et sikkert arbejdsmiljø. Alle forhold er vigtige og skal balanceres i vores arbejde med sagsbehandling af ansøgninger om råden over vejareal og gravetilladelser.

Om stillingen
Vi søger en ny kollega med lyst til at arbejde med eksterne og interne samarbejdspartnere i forbindelse med myndighedsbehandling i forhold til råden over vejareal og gravetilladelser med mulighed for tilsyn i marken.

Du vil få ansvar for sagsbehandling af konkrete ansøgninger om råden over vejareal i forbindelse med anlægs- og driftsopgaver, og du skal behandle tilladelser af afmærkninger og vilkår ved vejarbejderne.

I sagsbehandlingen indgår mange oplysninger om vejarbejder, trafik, lokale forhold, naboer mv., som alle skal håndteres. Desuden kan opgaverne indeholde beregning og vurdering af kapacitet samt omløbstider for midlertidige signaler, så trafikken bedst muligt kan passere vejarbejderne.

Du kommer til at referere til Jørgen Sand Kirk og du vil indgå i et tæt og tillidsfuldt samarbejde med dine nærmeste kollegaer.

Din profil - analytisk og samarbejdende
Du er uddannet ingeniør eller har en tilsvarende længerevarende akademisk uddannelse.

Vi ser også gerne, at du:

  • har erfaring med rådigheds- og graveansøgninger ved anlægs- og driftsarbejder og kendskab til Vejman.dk
  • har kendskab til sagsbehandling af myndighedsopgaver, blandt andet i forhold til forvaltnings- og offentlighedslove, og du har erfaring med at besvare og hjælpe med f.eks. borgerhenvendelser
  • har erfaring med tilsyn af afmærkning ved vejarbejder og opfølgning under udførelsen
  • har kendskab til Vejregler og håndbøger primært inden for afmærkning af vejarbejder
  • har taget kurset ”Vejen som arbejdsplads”, trin II
  • har lyst til at bringe din faglighed i spil i opgaveløsningen – og bidrager til udvikling af forretningsgange
  • kan kommunikere tydeligt både i skrift og tale og altid i en respektfuld tone over for alle involverede parter, som både kan være entreprenører, borgere, politi og andre myndigheder
  • har en analytisk og struktureret tilgang til opgaveløsning
  • har flair for IT og digitale værktøjer

Du vil blive en del af et uformelt team, som hjælper hinanden og hvor myndighedsbehandling af høj faglig kvalitet er i fokus. Uanset baggrund vil du få en grundig introduktion til organisationen og arbejdsopgaverne.

Dit primære arbejdsområde vil være på Sjælland.

Om os
Du bliver en del af afdelingen Myndighed øst og arbejdsmiljø, hvor vi har ansvaret for opgaverne på statens veje øst for Storebælt.
Vi sagsbehandler mange forskelligartede opgaver som afmærkning vejarbejder, gravetilladelser, afmærkninger ved arrangementer, tilladelser til kørsel med særtransporter mm. på statens veje.

Vi er 31 engagerede medarbejdere med forskellige baggrunde som bl.a. ingeniører, teknikere og kontorfunktionærer, der lægger stor vægt på både de faglige og de sociale kompetencer.

Vi trives i en uformel atmosfære, hvor vi godt kan have det sjovt, mens vi udfører professionelt arbejde. Du er derfor - ligesom os - meget gerne humørfyldt og positiv i din tilgang til andre mennesker.

Vi er fordelt på vores arbejdspladser i hele landet og har et velfungerende distancesamarbejde med en effektiv brug af virtuelle møder.

Dine løn- og ansættelsesvilkår
Du får løn efter overenskomst med mulighed for forhandling af tillæg afhængig af dine kvalifikationer.

Forventet ansættelsesdato er den 1. marts 2023.

Vejdirektoratet er en styrelse under Transportministeriet. Dit ansættelsesområde vil være Transportministeriet med de til enhver tid tilhørende institutioner.

Dit tjenestested vil være ved Vejdirektoratet i Næstved eller Fløng.
Vejdirektoratet Næstved, Toldbuen 6, Næstved eller Vejdirektoratet Fløng, Guldalderen 12, 2640 Hedehusene

Ansættelsen er betinget af, at du har et gyldigt kørekort (kategori B).

Læs mere
Vejdirektoratet er en styrelse under Transportministeriet. Vi er ca. 900 medarbejdere fordelt på syv lokationer i hele landet. Vi er en projektorganisation og prioriterer derfor samarbejde på tværs af enheder og fagområder og med vores omverden. De bedste løsninger skaber vi i fællesskab.

Vil du vide mere om Vejdirektoratet og om, hvad det vil sige at arbejde hos os, kan du læse mere om vores opgaver og medarbejdere på www.vejdirektoratet.dk.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Jørgen Sand Kirk på telefon 7244 7035, mobiltelefon 2040 4028 eller på mail [email protected]

Er du interesseret?
Send dit CV og evt. en kort ansøgning senest den 10. januar 2024. Vi forventer at afholde samtaler kort efter ansøgningsfristen.

Søg stillingen ved at trykke på linket ”Søg stillingen” eller via vores hjemmeside www.vejdirektoratet.dk. Vedhæft ansøgning, cv og andre relevante dokumenter.

Vi tror på, at et inkluderende og mangfoldigt arbejdsmiljø styrker fællesskabet og den måde, vi løser opgaverne på. Vi prioriterer en medarbejdersammensætning, der afspejler samfundet og giver lige muligheder for alle. Derfor opfordrer vi alle kvalificerede til at søge stillinger uanset alder, køn, seksuel orientering, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Hedehusene.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Hedehusene
  • Onsdag den 10. januar 2024

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Elskede du at arbejde i Excel i gymnasiet? Drømmer du om at kickstarte en karriere inden for mediebranchen? Er du god til at tænke fremad og hele tiden være et skridt foran? Så er det måske lige dig, vi søger!
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Greve

    Fri kontakt
    Om Jobbet. Du vil have fokus på behandling af de større og mere komplicerede sager. Alle i teamet håndterer de forskellige typer af boligbyggerier, lovliggørelsessager, forespørgsler, klager m.v., hvilket også vil indgå blandt dine fremtidige opgaver.
    • Administrativ medarbejder
    • Greve
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Bagsværd

    Are you excited by the thought of driving performance across one of the biggest organizations in [xxxxx] with over 9.000 employees? In this role you can expect to be part of setting the dire..
    • Administrativ medarbejder
    • Bagsværd
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Søborg

    Are you a seasoned assistant with a passion for thriving in a department that places a strong emphasis on digitalization and compliance? Are you seeking a multifaceted role that involves supporting..
    • Administrativ medarbejder
    • Søborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Hedehusene

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Hedehusene over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0