Dedikeret og energisk mødebooker til Daka ReFood

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hedensted

Til vores salgsafdeling i Daka ReFood i Hedensted, søger vi en ny kollega til fastansættelse snarest muligt. Kan du lide tanken om at bekæmpe madspild og gøre en forskel for miljøet, så er du måske den, vi mangler?

Vores dygtige mødebooker har fået nye udfordringer i vores kundeserviceafdeling, hvorfor vi leder efter hendes efterfølger. Som mødebooker bliver du en del af salgsteamet ved Daka ReFood og får eget kontor, du kan ringe fra. Afdelingen består i dag af 15 gode kolleger, der alle brænder for at gøre en forskel. Du vil få reference til salgschefen, der er i Hedensted ca. tre dage i ugen.

Hvad kan du forvente dig af jobbet som mødebooker?

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være:

  • Opkald til eksisterende og nye kunder
  • Mødebooking til vores seks konsulenter
  • Ajourføring af kundedata i CRM-system
  • Udsende informationsmateriale pr. mail
  • Diverse ad hoc administrative opgaver i afdelingen.


  • Vi sørger for en grundig opstart, hvor du bliver sat godt ind i virksomheden og vores servicekoncept. Kontakten foregår til BtB markedet, herunder restauranter, hoteller, fødevareforretninger m.fl., hvor din opgave er at booke møder til vores seks konsulenter. Vi tilbyder tilmelding til Daka ReFoods ordning, hvor vi indsamler madaffald og brugt fritureolie, som vi omdanner til grøn energi og biodiesel. Arbejdstiden er som udgangspunkt fra kl. 8-16 og den ugentlige arbejdstid er 37 timer. Ingen dage er ens, men opgaverne er de samme.

    Hvem er du?

    Den rette kandidat trives med kundekontakt og elsker at tale i telefon med mange forskellige slags mennesker. Du er robust med masser af gåpåmod og lader dig ikke påvirke negativt over et afslag eller en afvisning. Du er nysgerrig og har en åben tilgang over for alle, kunder såvel som kolleger. Du har en imødekommende tilgang, hvor du kommunikerer positivt og udviser interesse for andre og deres behov. Du arbejder selvstændigt og tager ansvar for egne arbejdsopgaver. Da du planlægger din egen arbejdsdag, skal du have et højt drive, hvor du selv tager ansvar for at få booket møderne. Og sidst men ikke mindst sikrer du, at dine opgaver færdiggøres og deadlines overholdes.

    Interesseret?

    Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Salgschef, Marianne Darling Andersen, på mobil: 40 15 11 16. Vi ser frem til at modtage din ansøgning og /eller CV, hvori du kort beskriver, hvad der gør dig til en god mødebooker. Vi ser frem til at høre fra dig – senest den 13. august, hvorefter vi indkalder til samtaler. Vi planlægger at afholde 1. samtaler i uge 34. Alle ansøgninger modtages via hjemmesiden og behandles fortroligt.

    Ansøgningsfrist: 13. august 2023


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

    Arbejdsstedet er beliggende i Hedensted.

    Jobbet er oprettet på vores service den 11.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Administrativ medarbejder
    • Hedensted
    • Søndag den 13. august 2023

    Lignende jobs

    Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Hedensted

    Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Hedensted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

    Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
    14. maj 2024 3
    13. maj 2024 3
    12. maj 2024 3
    11. maj 2024 3
    10. maj 2024 3
    9. maj 2024 3
    8. maj 2024 3
    7. maj 2024 3
    6. maj 2024 3
    5. maj 2024 3
    4. maj 2024 3
    3. maj 2024 2
    2. maj 2024 2
    1. maj 2024 1