Sagsbehandlere til en vigtig samfundsopgave

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hele Sjælland

Internationale ægteskaber er mere end kærlighed - derfor har vi brug for dig!

Vil du være med til at sikre, at de danske ægteskabsbetingelser bliver påset for danske og internationale borgere? Ønsker du et stærkt samarbejde på tværs af faglighed og mulighed for at anvende dine sprogkompetencer i et fagligt aspekt?

Så håber vi på at høre fra dig! Vi leder efter en kollega, der har en kontoruddannelse med speciale i offentlig administration eller en professionsbachelor i samme.

Sagsbehandlere til en vigtig samfundsopgave

Kontoret for Internationale ægteskaber er en specialiseret enhed, der skal sikre, at de danske ægteskabsbetingelser er opfyldt, når et internationalt par ønsker at blive viet i Danmark. Sagsbehandlerne skal sikre, at der ikke sker proformaægteskaber eller dokumentsnyd. En stor del af vores sager er fuldt oplyst ved modtagelsen og får en godkendelse med det samme. Den anden del af sagerne vil kræve yderligere undersøgelser, før afgørelse kan træffes.

Kom godt fra start

En af vores nyere kollega fortæller her om jobbet:

”Jeg har arbejdet i flere forskellige virksomheder, men jeg har ikke tidligere oplevet et så gennemtænkt velkomstforløb som hos IÆ. Du får også en ”boddy”, helt genialt.

Den første måned kommer man overordnet rundt om de forskellige opgaver i kontoret, hvor man får en kort oplæring i de IT-programmer der benyttes i IÆ samtidig med, at man får et lille indblik og oplæring i det arbejde der foregår i et team. Efter den første måned starter arbejdet og ikke mindst oplæring i det team du er blevet placeret i. Hver morgen tilrettelægger man sammen med teamet arbejdsdagen, der i stor udstrækning består af selvstændig sagsbehandling og telefonisk kontakt til borgere og bureauer. Ikke to dage er ens og man er altid omgivet af hjælpsomme og fagligt dygtige kollegaer der medvirker til, at det er rart at komme på arbejde.”

Vi kan derudover love dig, at du får lov at finde din indre detektiv frem, når du skal undersøge forskellige nationale og internationale databaser, hvor du vil få mulighed for at udbygge din faglighed og dine kompetencer inden for en spændende og anderledes del af Familieretshuset. Du vil blive en del af en kultur, hvor det psykiske arbejdsmiljø er i højsædet og vi prioriterer faglig sparring og godt kollegaskab.

Stærke kompetencer på sigt

Du skal arbejde med at påse at de danske ægteskabsbetingelser er opfyldt. Opgaverne spænder fra dokumenttjek af pas og id-kort, tjek af udenlandske skilsmisser, udarbejdelse af godkendelser til afholdelse af proforma-samtaler med de par, hvor det vurderes at være nødvendigt. Du vil skulle tilse, at parterne har lovligt ophold i Danmark samt sikre, at der ikke er sket misbrug af rettigheder.

Det er i alle vores arbejdsprocesser vigtigt, at du har et øje for detaljer og respekt for procedurer og arbejdsgange.

Du vil også få mulighed for at indgå i et bredt samarbejde med nationale og internationale interessenter, netværk og samarbejdspartnere. Det kunne fx. være gennem deltagelse i ERFA møder med landets kommuner eller dialogmøder med danske og udenlandske ægteskabsbureauer.

Opgaven er kompleks, og derfor har vi brug for sagsbehandlere, som har lyst til at opbygge kompetencerne til at kunne løse sagsbehandling i et internationalt perspektiv.

Fokus på floweffektivitet

Du vil opleve, at kontoret har stor fokus på balancen mellem kvaliteten i arbejdet og effektiviteten for borgeren gennem både floweffektivitet og forbedringsmål.

Vi forventer ikke, at du vil kunne løse opgaverne fra dag et. Derfor sørger vi for, at du får en grundig oplæring, så du bliver klædt godt på til at kunne varetage opgaverne selvstændigt. Ud over vores daglige drift har vi fokus på at optimere vores processer og arbejdsgange gennem lean– så vi værdsætter kollegaer, der ønsker at bidrage til kontinuerlig forbedring.

Der er mange veje ind i jobbet

Du kan have en kontoruddannelse med speciale i offentlig administration eller taget en professionsbachelor i samme. Du kan også gennem din tidligere erfaring have opbygget gode forudsætninger for at kunne arbejde med de beskrevne arbejdsopgaver samt have sproglige kompetencer inden for tysk, engelsk, fransk, arabisk eller spansk. Det vigtigste er dog, at du:

  • motiveres af at yde en god sagsbehandling med borgeren i fokus.
  • kan veksle mellem det selvstændige arbejde og samarbejdet med andre, herunder evnen til at indgå i et team med åbenhed og konstruktivitet.
  • Er klar til at tage del i at optimere og udvikle vores processer.
  • kan udtrykke dig klart i tale og skrift på dansk og engelsk.

Ansøgning, kontakt og løn

Kan du se dig selv som sagsbehandler hos kontoret for Internationale ægteskaber, så send os din motiverede ansøgning med CV, eksamenspapirer samt anden relevant dokumentation elektronisk via stillingsopslaget på via ”søg nu” senest d. 10. januar 2024. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 3.

Vi har flekstid, som kan anvendes under hensyntagen til arbejdets tilrettelæggelse.

Ønskes yderligere oplysninger om arbejdsopgaverne, er du meget velkommen til at henvende dig til funktionsleder Anne Lorentzen på telefon 91 33 46 86 eller funktionsleder Maisa Mahmutovic på telefon 51 63 48 04.

Du kan også læse mere om Familieretshuset arbejdsopgaver på www.Familieretshuset.dk. Eller medarbejderinterviewet fra afdelingen på https://Familieretshuset.dk/om-Familieretshuset/job-i-Familieretshuset/moed-en-medarbejder/simon-forhindrer-proformaaegteskaber

Ansættelsesområdet er Social-, Bolig og Ældreministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdsstedet er Familieretshuset i Odense.

Du vil blive omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes

Organisationer – Det Statslige Område (OAO-fællesoverenskomsten) med tilhørende organisationsaftale for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere.(HK).

Om Familieretshuset

Familieretshuset arbejder for at hjælpe familier i bred forstand. Vi møder bl.a. familier og børn i skilsmisse, familier der ønsker at adoptere eller oprette værgemål, og udenlandske par, der vil giftes i Danmark. Målet er altid at finde den bedste løsning for hver enkelt familie. Familieretshuset løser opgaver inden for områderne; forældremyndighed, bopæl og samvær, separation og skilsmisse, internationale ægteskaber, navne, bidrag, faderskab, adoption og værgemål. Vi er en organisation i stor udvikling, og vi brænder for at levere den bedste kvalitet til gavn for de mange borgere, der hver dag har brug for vores hjælp. Familieretshuset har afdelinger 10 forskellige steder i Danmark.

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle, uanset personlig baggrund, til at søge.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Hele Sjælland

Jobbet er oprettet på vores service den 20.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Hele Sjælland

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Elskede du at arbejde i Excel i gymnasiet? Drømmer du om at kickstarte en karriere inden for mediebranchen? Er du god til at tænke fremad og hele tiden være et skridt foran? Så er det måske lige dig, vi søger!
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Greve

    Fri kontakt
    Om Jobbet. Du vil have fokus på behandling af de større og mere komplicerede sager. Alle i teamet håndterer de forskellige typer af boligbyggerier, lovliggørelsessager, forespørgsler, klager m.v., hvilket også vil indgå blandt dine fremtidige opgaver.
    • Administrativ medarbejder
    • Greve
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Nordsjælland

    Are you a service-minded soul with strong collaboration skills and eager to be part of a new business area, where we are building the future for patients? We are looking for an Office Assistant to .
    • Administrativ medarbejder
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Søborg

    Are you a seasoned assistant with a passion for thriving in a department that places a strong emphasis on digitalization and compliance? Are you seeking a multifaceted role that involves supporting..
    • Administrativ medarbejder
    • Søborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Hele Sjælland

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Hele Sjælland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere i Hele Sjælland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Hele Sjælland over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
1. juni 2024 325
31. maj 2024 332
30. maj 2024 341
29. maj 2024 325
28. maj 2024 317
27. maj 2024 315
26. maj 2024 333
25. maj 2024 337
24. maj 2024 326
23. maj 2024 327
22. maj 2024 331
21. maj 2024 338
20. maj 2024 351
19. maj 2024 357
18. maj 2024 357
17. maj 2024 363
16. maj 2024 349
15. maj 2024 338
14. maj 2024 311
13. maj 2024 302
12. maj 2024 300
11. maj 2024 299
10. maj 2024 304
9. maj 2024 305
8. maj 2024 299
7. maj 2024 281
6. maj 2024 262
5. maj 2024 263
4. maj 2024 264
3. maj 2024 265
2. maj 2024 262