Personlig assistent med godt humør, overblik og gode planlægnings- og koordineringsevner (Hellerup)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hellerup

Er du serviceminded, grundig og struktureret? Har du stærke kommunikative kompetencer på både dansk og engelsk og har lyst til at bruge dine stærke planlægnings- og koordineringsevner? Så er du måske vores nye PA til vores Corporate afdeling, hvor vi beskæftiger os med M&A/køb og salg af virksomheder, selskabsret, bank- og finansieringsret samt skatteret.

SELVSTÆNDIGE OPGAVER I EN DYNAMISK VIRKSOMHED
Du kommer til at beskæftige dig med alsidige og selvstændige opgaver af såvel administrativ, kommunikativ som koordinerende karakter for afdelingen. Til dine primære arbejdsopgaver hører:

  • Kalenderstyring og mødebooking
  • Tilmelding til diverse konferencer, booking af rejser, hoteller og restauranter
  • Håndtering af rejseafregninger
  • Udarbejdelse af PowerPoint præsentationer til konferencer, klientmøder, seminarer og undervisning
  • Korrekturlæsning og kvalitetssikring af breve, notater og kontrakter på dansk og engelsk
  • Udarbejdelse af engagement letters og salærspecifikationer
  • Dokumenthåndtering
  • Styring af dokumentprocesser, printning og organisering af dokumenter
  • Lettere sagsbehandling, oprettelse og arkivering af sager og e-mailgennemgang


Som en del af dine ansvarsområder vil du løbende have kontakt til danske og udenlandske klienter og samarbejdspartnere, hvorfor du skal have lyst til og mod på at sætte dig ind i afdelingens sager og klienter. Du bliver en del af en dynamisk virksomhed med et uformelt arbejdsmiljø, hvor godt samarbejde er en prioritet.

STORT OVERBLIK, ERFARING OG FLEKSIBILITET
Vi søger en PA, som lægger vægt på høj kvalitet og grundighed, og som har en serviceorienteret og positiv tilgang til opgaver og kollegaer. Du skal befinde dig godt med en hverdag med afvekslende opgaver og kunne bevare overblikket og det gode humør – også når det går stærkt. Du trives med at arbejde selvstændigt, og du motiveres af mange forskellige typer opgaver.

Samarbejde internt og eksternt kan foregå på både dansk og engelsk, og vi forventer derfor, at du – ud over dansk - også behersker engelsk i både skrift og tale. Desuden forventer vi, at du har flair for IT - særligt Word, PowerPoint og Excel.

Hvis du har erfaring fra et advokatfirma, er det en fordel, men ikke et krav.

Der søges primært en fuldtidsansat, dog er vi ikke afvisende for en deltidsansættelse, hvis det er den rette kandidat.

AT ARBEJDE HOS HORTEN
Hos Horten har vi en flad struktur, og vi tror på, at en imødekommende omgangstone bidrager til større arbejdsglæde. Det giver det bedste grundlag for at levere professionel rådgivning til vores klienter.

Hos Horten mener vi, at arbejde og privatliv kan gå hånd i hånd. Vi er fleksible med hensyn til arbejdstider og forventer derfor også fleksibilitet den anden vej, når der er behov for det.

Vi tilbyder desuden gode arbejdsvilkår i form af attraktiv helbredsforsikring, massageordning, frisør og osteopati. Vi nyder hinandens selskab og sætter derfor også pris på alle vores sociale arrangementer både internt i afdelingen og på tværs af virksomheden.

ANSØGNING
Lyder det som et job for dig? Så ser vi frem til at høre fra dig. Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning snarest muligt og senest 10. august 2023.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Camilla Sørensen på tlf. 5234 4438 eller på mail [email protected].

OM HORTEN

Verden er i forandring, så lovgivningen skal følge trop. Som strategisk-juridiske rådgivere er vi derfor nødt til at være nysgerrige og undersøge mulighederne uden altid at vide, præcis hvor vi ender. Af den grund har vi, en advokatvirksomhed med over 350 specialister og mere end 70 års erfaring, brug for dig: Til at gå nye risici, udfordringer og muligheder i møde sammen med vores klienter. Du bliver en del af et team af juridiske rådgivere, der klæder førende organisationer på til at kunne agere og reagere inden for områder som M&A, bank og finansiering, skatteret, fast ejendom, grøn energi, teknologi og IP, så de kan træffe beslutninger på et oplyst grundlag – og nogle gange endda tage modige valg. Når verden ændrer sig, gør juraen også.

Horten – Find a way.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Hellerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Hellerup

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Elskede du at arbejde i Excel i gymnasiet? Drømmer du om at kickstarte en karriere inden for mediebranchen? Er du god til at tænke fremad og hele tiden være et skridt foran? Så er det måske lige dig, vi søger!
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Vi søger lige nu to studentermedhjælpere på vegne af vores kunde, til anerkendt virksomhed centralt i København. Her søger vi dig, der kan være med til at sikre, at kontorerne altid er ryddelige og..
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Bagsværd

    Would you like to take part in making new office buildings operational? Are you ready to manage both hard and soft facilities services on a portfolio of buildings? Does it sound exciting to manage .
    • Administrativ medarbejder
    • Bagsværd
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Brøndby

    En spændende stilling er blevet ledig i [xxxxx], så hvis drømmejobbet for dig er, at være sagsbehandler på hjælpemiddelområdet, er det nu du skal søge.Hjælpemiddelområdet er under sto..
    • Administrativ medarbejder
    • Brøndby
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Hellerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Hellerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
20. maj 2024 5
19. maj 2024 5
18. maj 2024 5
17. maj 2024 5
16. maj 2024 5
15. maj 2024 5
14. maj 2024 5
13. maj 2024 3
12. maj 2024 3
11. maj 2024 3
10. maj 2024 3
9. maj 2024 3
8. maj 2024 3
7. maj 2024 5
6. maj 2024 5
5. maj 2024 4
4. maj 2024 4
3. maj 2024 4
2. maj 2024 4
1. maj 2024 4
30. april 2024 4
29. april 2024 4
28. april 2024 3
27. april 2024 3
26. april 2024 3
25. april 2024 3
24. april 2024 2
23. april 2024 3
22. april 2024 3
21. april 2024 3
20. april 2024 3