SOSU H søger administrativ medarbejder til Kompetencecenteret (barselsvikariat)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Trives du med administrative opgaver i en travl og foranderlig hverdag? Har du god systemmæssig forståelse, solide IT-kompetencer og en udviklingsorienteret tilgang til opgaver? Så er du måske SOSU H’s nye administrative medarbejder

Om jobbet
Vi søger en administrativ medarbejder, til at varetage administrationen af vores Arbejd Markeds Uddannelser, temadage mv. Du bliver en del af Kompetencecentrets administration på Danmarks største SOSU-skole, hvor vi tilbyder kurser og efteruddannelser til dygtige medarbejdere til social- og sundhedsområdet og til den pædagogiske sektor.

Som administrativ medarbejder skal du både kunne arbejde selvstændigt med egne ansvarsområder og fungere i et team, der har fælles ansvar for kvaliteten af opgaverne.
Vi arbejder serviceorienteret med professionel sagsbehandling. Vi har generelt fokus på at udvikle og optimere vores arbejdsgange.

Vi er 5 engagerede kollegaer i Kompetencecentrets administration og er fordelt. Vi vægter samarbejde, udvikling og videndeling højt.

Vi har i perioder travlt og lægger vægt på altid at yde en ordentlig og professionel service for vores samarbejdspartnere, kollegaer og kursister.

Som administrativ medarbejder vil du blandt andet komme til at arbejde med:

  • Administration af kurser og efteruddannelser i vores elevadministrative system UDDATA+
  • Behandling, egenkontrol og kvalitetssikring af data og arbejdsgange indenfor eget område.
  • Anvendelse af Microsoft Office pakkens programmer fx behandling af data i Excel
  • Henvendelser fra kursister, arbejdsgivere, jobcentre og andre eksterne samarbejdspartnere
  • Kommunikation med en bred vifte af kollegaer fx IT-afdeling, undervisere, konsulenter m.fl.

Om dig
Du er imødekommende og serviceminded. Du er god til Outlook, Word og Excel og har generelt flair for IT- og systemmæssig forståelse. Du kan prioritere dine arbejdsopgaver og arbejder struktureret og systematisk. Du kan lide at blive udfordret fagligt og tager ansvar for dine opgaver. Desuden er du glad for kontakt med kursister, undervisere og andre samarbejdspartnere – både fysisk, på mail og i telefon. Det er en fordel, hvis du har erfaring fra et kursuscenter eller uddannelsessektoren.

Du har også:

  • En relevant uddannelse, f.eks. professionsbachelor i offentlig administration
  • Flere års erfaring med UDDATA+ eller et tilsvarende elevadministrativt system
  • Gode samarbejds- og kommunikationsevner

Vi tilbyder
Spændende og alsidige opgaver i en organisation i udvikling. Du bliver en del af kompetencecentret med engagerede og dygtige kollegaer, der glæder sig at møde dig og introducere dig til opgaverne. Vi vægter videndeling højt, har en uformel omgangstone, plads til forskellighed og et fælles fokus på opgaverne.
Din primære arbejdsadresse vil være i Herlev

Løn- og ansættelsesforhold
Ansættelse sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og de faglige organisationer. Arbejdstiden er 37 timer ugentligt.

Interesseret?
Hvis du vil høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Uddannelseschef Ulla Pilehøj, telefon 2115 9924.

Ansøgningsfrist og proces
Ansøgningen skal være os i hænde senest mandag d. 22. januar 2024. Forventet tiltrædelse er d. 1. marts 2024. Vi holder ansættelsessamtaler den 25. + 26. januar 2024.

Ansøgning med bilag sendes elektronisk via link.

Om SOSU H
På SOSU H uddanner vi fremtidens velfærdshelte - med dygtige hænder, hjertet på plads og hjernen fyldt med den nyeste viden. Elever og kursister på SOSU H er parate til at yde en livsvigtig og professionel forskel for Danmarks syge, svage, børn, unge og ældre. På SOSU H bygger vi broer mellem mennesker. Mellem teori og praksis. Og mellem uddannelse og job. Sådan sikrer vi, at vores elever møder arbejdsmarkedet som vidende og empatiske fagprofessionelle. Hos os er der rum til forskellighed. Vi er dygtige til at imødekomme og uddanne elever og kursister med vidt forskellige aldre, kulturer og sociale baggrunde. Sammen skaber vi plads til at være, lære og levere velfærdsydelser af højeste kvalitet.

SOSU H er Danmarks største SOSU-skole med ni afdelinger fordelt over Storkøbenhavn og Nordsjælland. Og vores størrelse forpligter: Med vores fagligt dygtige medarbejdere og stærke samarbejdspartnere vil vi sammen sætte nye, høje standarder på vores uddannelsesområde og i den nationale udvikling af fagene. Vi skal være en af de toneangivende stemmer i debatten og arbejde for, at stadig flere vælger vores SOSU-skoler til. Sådan skaber vi fremtidens kernevelfærd.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Herlev
  • Mandag den 22. januar 2024

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Elskede du at arbejde i Excel i gymnasiet? Drømmer du om at kickstarte en karriere inden for mediebranchen? Er du god til at tænke fremad og hele tiden være et skridt foran? Så er det måske lige dig, vi søger!
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Vi søger lige nu to studentermedhjælpere på vegne af vores kunde, til anerkendt virksomhed centralt i København. Her søger vi dig, der kan være med til at sikre, at kontorerne altid er ryddelige og..
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Bagsværd

    Would you like to take part in making new office buildings operational? Are you ready to manage both hard and soft facilities services on a portfolio of buildings? Does it sound exciting to manage .
    • Administrativ medarbejder
    • Bagsværd
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Brøndby

    En spændende stilling er blevet ledig i [xxxxx], så hvis drømmejobbet for dig er, at være sagsbehandler på hjælpemiddelområdet, er det nu du skal søge.Hjælpemiddelområdet er under sto..
    • Administrativ medarbejder
    • Brøndby
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
19. maj 2024 4
18. maj 2024 4
17. maj 2024 4
16. maj 2024 6
15. maj 2024 5
14. maj 2024 4
13. maj 2024 4
12. maj 2024 4
11. maj 2024 4
10. maj 2024 4
9. maj 2024 4
8. maj 2024 4
7. maj 2024 3
6. maj 2024 5
5. maj 2024 5
4. maj 2024 5
3. maj 2024 5
2. maj 2024 5
1. maj 2024 5
30. april 2024 7
29. april 2024 5
28. april 2024 4
27. april 2024 5
26. april 2024 4
25. april 2024 3
24. april 2024 3
23. april 2024 3
22. april 2024 3
21. april 2024 4
20. april 2024 4
19. april 2024 3