Administrativ medarbejder i Herning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herning

Vi har travlt, og en af vores byggesagsbehandlere har søgt nye udfordringer. Derfor søger vi i afdelingen Byggeri og Ejendomsdata en ny kollega i vores team for boligbyggeri.

Du kommer til at byggesagsbehandle flere typer sager med boligbyggeri, og du har her chancen for at komme med på et stærkt hold, hvor du kommer til at bidrage til Herning Kommunes udvikling.

Vores overordnede værdier er udfoldelsesfrihed, økonomisk sans, god dømmekraft og
professionalisme.

Du må gerne have erfaring med byggesagsbehandling fra en anden kommune eller privat rådgivningsvirksomhed, og vi forventer, at du har relevant uddannelse som konstruktør eller tilsvarende.

Et godt kendskab til IT og digitalisering er en selvfølgelighed, da vi modtager og behandler vores sagsmateriale digitalt. Vi anvender GIS og SBSYS i forbindelse med sagsbehandlingen.

Stillingen kommer som udgangspunkt til at bestå af byggesagsbehandling af bolig byggesager, men stillingsindholdet vil kunne ændres afhængig af prioriteringer og resurser i afdelingen og naturligvis afhængig af dine konkrete kompetencer.

Vi forventer, at du


  • har en relevant uddannelse og erfaringsgrundlag
  • er selvstændig, fleksibel og konstruktiv i opgavernes løsning
  • har et stort fagligt engagement
  • har kendskab til, og indsigt i, bygge- og planlovgivning samt anden relevant lovgivning
  • er serviceminded og har evnen til at kommunikere klart og forståeligt - både mundtligt og specielt skriftligt.

Vi tilbyder


  • ansættelse i en spændende organisation, som er i en løbende udvikling, og hvor borgeren og vores virksomheder sættes i centrum
  • et miljø, hvor byggesagsbehandlingen foregår ved høj grad af uddelegering af ansvar og kompetencer, i en uformel og dynamisk atmosfære
  • mulighed for, sammen med dine nye kolleger, at sætte et personligt præg på din arbejdsplads
  • mulighed for at udvikle og videreuddanne dig
  • ansættelse i henhold til gældende overenskomst med en 37 timers arbejdsuge med
  • flekstidsordning og mulighed for hjemmearbejde efter nærmere aftale.


Derudover kan vi fremhæve en god infrastruktur, parkeringsforhold, tog- og busforbindelser og kort gåafstand til stationen.

Om os


Byggeri og Ejendomsdata er en afdeling med i alt 23 medarbejdere fordelt på 3 selvstændige teams, hvor boligteamet består af 7 sagsbehandlere og derudover med en administrativ support. Opgaverne er mangfoldige og omfatter primært myndighedsbehandling af byggeansøgninger, herudover vejledning af borgere og virksomheder om gældende regler og bestemmelser, klargøring af sager til politisk behandling og tilsyn med byggeri.

Vi behandler i Herning Kommune cirka 2.200 byggesager årligt, men afdelingen har også landzonetilladelser, dispensationer til lokalplaner, jordvarme med mere.

I øjeblikket står vi med mange større projekter i kommunen som f.eks. nye store erhvervsvirksomheder, etageboligbebyggelser, uddannelsesinstitutioner, omdannelse af de gamle sygehusarealer, energianlæg, events mm.

I Teknik og Miljø arbejder vi efter visionen ”Sammen skaber vi bedre løsninger” og leverer resultater og samarbejder på tværs - både inden for Teknik og Miljø og på tværs af Herning Kommune samt med beredskabs- og forsyningsselskaber og naturligvis vores ansøgere og bygherrer gennem partnerskaber.

Vi tænker og arbejder tværgående og det betyder at ledere og medarbejdere hver dag gør sig umage med at skabe bedre løsninger af opgaverne i samarbejde med kolleger, borgere, virksomheder samt andre interessenter.

Arbejdsstedet vil være på rådhuset i Herning.

Vil du vide mere?


Du kan få mere at vide om stillingen ved at henvende dig til afdelingsleder i Byggeri og Ejendomsdata, Hans Eghøj, på telefon 96 28 80 20 eller på [email protected]

Du kan finde flere oplysninger om Herning Kommune på kommunens hjemmeside og om Teknik og Miljø på deres hjemmeside

Ansøgningsfrist


Ansøgningsfristen er 28. september 2023, kl. 12.

Vi forventer at afholde samtaler 10. oktober og ansættelse pr. 1. december 2023 eller snarest muligt.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem KL og den relevante organisation.

Ansøgning og relevante bilag skal indsendes via Herning Kommunes hjemmeside under ledige job.

I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Herning.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Herning

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i Viborg

    Vi søger en ny kollega på vores Høreklinik i Viborg – et sted hvor vi er stolte af vores faglighed, bruger tid sammen uden for arbejdstid og sørger for at det skal være sjovt at gå på arbejde. Hv..
    • Administrativ medarbejder
    • Viborg
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Midtjylland

    JobbetDer er tale om et fuldtidsjob på en attraktivt arbejdsplads beliggende i Kolding på deres nathold. Du vil skulle arbejde på kontoret på deres lager. Her vil du blandt andet skulle varetage va..
    • Administrativ medarbejder
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Viborg

    Har du gode it-kompetencer, organisatorisk forståelse og finder du energi i at være i maskinrummet i en politisk ledet driftsorganisation? Så er det måske dig, vi søger til Sekretariatet i Ledelses..
    • Administrativ medarbejder
    • Viborg
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Midtjylland

    Er du en skarp kontoruddannet medarbejder med interesse for HR og IT? Vil du gerne bistå ledere med at nedbringe sygefravær i [xxxxx]? Så er du måske vores nye kollega fra 1 august 2024..
    • Administrativ medarbejder
    • Midtjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Herning

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Herning over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 2
13. maj 2024 2
12. maj 2024 3
11. maj 2024 3
10. maj 2024 4
9. maj 2024 4
8. maj 2024 4
7. maj 2024 4
6. maj 2024 6
5. maj 2024 6
4. maj 2024 5
3. maj 2024 6
2. maj 2024 4
1. maj 2024 4
30. april 2024 5
29. april 2024 5
28. april 2024 5
27. april 2024 5
26. april 2024 5
25. april 2024 8
24. april 2024 9
23. april 2024 8
22. april 2024 7
21. april 2024 7
20. april 2024 7
19. april 2024 7
18. april 2024 8
17. april 2024 9
16. april 2024 10