Rejsebooker til processektionen i Forsvarsministeriets Regnskabsstyrelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hjørring

Drømmer du om et job, hvor høj faglighed og engagerede kollegaer er nøgleordene?
Er du en person som kan lide at have mange bolde i luften, og samtidig sætter en ære i at løse dine opgaver med høj kvalitet. Så er denne stilling i procesafdelingen ved Forsvarsministeriets Regnskabsstyrelse, måske noget for dig.

Om os

Procesafdelingen er en ud af fire afdelinger i Forsvarsministeriets Regnskabsstyrelse. Vores kerneopgaver er at få alle bilag fra Forsvarsministeriets myndigheder behandlet rettidigt med høj kvalitet til en konkurrencedygtig pris, og samtidig sikre høj kundetilfredshed.
Forsvarsministeriets Koncernfælles Rejsekontor er en del af procesafdelingen – her servicerer vi hele Forsvarsministeriets koncern med at booke flyrejser, hoteller og lignende.

Vi tilbyder en spændende arbejdsplads i et uformelt miljø, hvor der er god mulighed for faglig sparring og kompetenceudvikling, og hvor du i høj grad har mulighed for at påvirke din hverdag.

Vi lægger vægt på et godt samarbejde, på at være professionelle og ikke mindst på at yde en god service overfor vores kunder.

Om stillingen

Du bliver en del af en stor arbejdsplads, hvor du får din daglige gænge i processektion 2 blandt 43 kolleger, fordelt på 7 kontorer. Du får mulighed for at deltage i udveksling inden for andre arbejdsområder, da det er vigtigt for os, at vores medarbejdere kompetenceudvikler sig og er bredt anvendelige i Forsvarsministeriets Regnskabsstyrelse.

Dine primære opgaver er at bestille fly, hotel, lejebil osv. til Forsvarets ansatte i tæt samarbejde med dine 10 kolleger på kontoret.

Generelt indebærer stillingen følgende:
• Booking af fly, hotel, lejebil osv.
• Besvare opkald fra rejsende
• Hotline

En medarbejder fra Processektion 2 fortæller:
”Det er utrolig interessant at arbejde på Rejsekontoret, for vi har en daglig dialog med mange forskellige mennesker rundt om i hele Forsvaret. Det er meget givende at kunne hjælpe andre til hurtigt at få en god rejse bestilt, hvor pris, tid og sted går op i en højere enhed”.

Desuden tilbyder vi en fleksibel arbejdstid og mulighed for sociale aktiviteter gennem bl.a. idræts- og personaleforening.

Om dig

• Du har en uddannelse inden for rejsebranchen
• Det er et krav, at du kender til Amadeus
• Du skriver og taler dansk og engelsk, og har generelt en god sprogforståelse
• Du er dedikeret, løsningsorienteret og serviceminded af natur, og du trives godt med at arbejde i teams
• Du trives i et miljø med konstant udvikling
• Du kan styre en samtale samtidig med, at du bevarer overblikket i travle perioder
• Du er god til at få mennesker i pressede situationer til at føle sig trygge.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til den enhver tid gældende organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) og den til enhver tid gældende fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer – Det Statslige område (OAO-S-Fællesoverenskomsten).

Afhængigt dine kvalifikationer og kompetencer, er der mulighed for forhandling af tillæg. Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat under Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Har du lyst til at høre mere om stillingen, kan du kontakte teamleder Anette Ørum Juul Andersen på telefon 7281 0893.

Har du spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Katharina Ankjær Hammer på telefon 7281 9151.

Ansøgningsfristen er den 29. juni 2022, og vi forventer at holde samtaler snarest derefter.
Ansættelse snarest muligt.

Vi beder dig søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FORSVARSMINISTRIETS REGNSKABSSTYRELSE
Forsvarsministeriets Regnskabsstyrelse varetager og sikre den samlede regnskabsvirksomhed i koncernen. Opgaverne spænder vidt – fra betaling af regninger, bogføring og lønadministration, til udvikling af regnskabsmodeller og regnskabssystemer. Det er samtidig vores opgave at bidrage og understøtte den løbende forretningsmæssige udvikling i koncernen. Som sparringspartner lægger vi vægt på at skabe værdi og sikkerhed i alt, hvad vi gør.

Vi er beliggende i Hjørring og beskæftiger ca. 240 medarbejdere primært med civil baggrund. Vi arbejder ud fra en kundevendt vinkel, hvor vi stræber efter at gøre det nemt og sikkert at være kunde hos os, og samtidig evner at dække kundens behov. Som arbejdsplads har vi fokus på helhedsforståelse, medarbejderinvolvering og samarbejde på tværs i organisationen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Hjørring
  • Onsdag den 29. juni 2022

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i Nordjylland

    Administrativ medarbejder søges til organisation/virksomhed i Nordjylland
    • Administrativ medarbejder
    • Nordjylland
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Frederikshavn

    Har du erfaring med backoffice inden for elhandel? Brænder du for at sikre korrekt data - og stræber du efter høj kvalitet i arbejdet med systemer? Så er det dig, vi har brug for hos Frederikshavn .
    • Administrativ medarbejder
    • Frederikshavn
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Aalborg

    Vil du være den nye vagtplanlægger i AMK-vagtcentralen?Da vores nuværende vagtplanlægger har valgt at søge nye udfordringer, har vi en ledig stilling som vagtplanlægger for de sundhedsfaglige vis..
    • Administrativ medarbejder
    • Aalborg
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Aalborg

    Er du klar til at indtage en central rolle og levere enestående support? Har du erfaring med ordrebehandling, og trives du med mangeartede opgaver? Og har du samtidig teknisk indsigt? Så er det mås..
    • Administrativ medarbejder
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Hjørring

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
15. juni 2024 5
14. juni 2024 5
13. juni 2024 6
12. juni 2024 6
11. juni 2024 7
10. juni 2024 7
9. juni 2024 7
8. juni 2024 8
7. juni 2024 8
6. juni 2024 7
5. juni 2024 7
4. juni 2024 7
3. juni 2024 5
2. juni 2024 8
1. juni 2024 9
31. maj 2024 11
30. maj 2024 10
29. maj 2024 9
28. maj 2024 8
27. maj 2024 7
26. maj 2024 8
25. maj 2024 8
24. maj 2024 8
23. maj 2024 8
22. maj 2024 8
21. maj 2024 8
20. maj 2024 8
19. maj 2024 8
18. maj 2024 8
17. maj 2024 7
16. maj 2024 7