Sagsbehandler til Ejendomssektionen i [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hjørring

Vil du være en del af en af Danmarks største ejendomsadministrationer? Så skal du læse videre her.

Om os

Ejendomssektionen er en del af FORSVARSMINISTERIETS EJENDOMSSTYRELSE. Vi er en sektion med ni kollegaer, som primært varetager udlejning og salg af Forsvarets overskydende kapacitet.
Blandt meget andet fastsætter vi lejepriser, indgår erhvervsleje- og forpagtningsaftaler og kontrakter for korttidsudlejning. Til vores kollegaer yder vi endvidere juridisk rådgivning i forbindelse med leje/udleje, men vigtigst for dig håndterer vi også sagsbehandlingen af kompensationsordningen omkring implementering af de nye F-35 fly på Flyvestation Skrydstrup.

Hos os vægter vi et rigtig godt arbejdsmiljø med trivsel og arbejdsglæde, hvor tonen er fri og hvor du har frihed i opgaveløsningen. Her har du har mulighed for både faglig og personlig videreudvikling.

Om stillingen

Dit primære ansvarsområde bliver at sagsbehandle de indkomne ansøgninger omkring F-35 kompensation. Specielt på området for støjisolering oplever vi en tiltagende interesse fra de berørte borgere om at få støjisoleret deres ejendom. Med en forventet ankomst af de nye F-35 i 2023 formodes mængden af ansøgere at ligge højt de kommende år. Derfor vil stillingen som en start være tidsbegrænset i to år til ultimo 2024.
Vi sikrer, at du får den rette introduktion og uddannelse, der gør, at du kommer godt ind i stillingen.

Dit faste arbejdssted er i Hjørring i en 2 årig tidsbegrænset stilling.

Om dig

Du har relevant erfaring med sagsbehandling, gerne fra en styrelse, region eller kommune. Dog er dine evner langt vigtigere, end hvor du har tillært dig dine færdigheder. Hvis du har kendskab til Workzone (KMD) og SAP (DeMars) er det en fordel.

I din sagsbehandling sikrer du en korrekt og effektiv sagsbehandling på et højt fagligt niveau, så vi sammen kan lykkes med at levere den forventede kvalitet til rette tid. Derudover videreudvikler du et korrekt kontrolmiljø, herunder processer og
dokumentation.

Som person er du imødekommende og vægter et godt samarbejde. Du stiller spørgsmål og arbejder struktureret når du er sat ind i opgaverne.

Ansættelsesvilkår

Du ansættes i henhold til den enhver tid gældende organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) og den til enhver tid gældende fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer – Det Statslige område (OAO-S-Fællesoverenskomsten).

Afhængigt dine kvalifikationer og færdigheder, er der mulighed for forhandling af tillæg.

Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat i Forsvaret er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det betyder bl.a., at du skal kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde denne gennem hele dit ansættelsesforhold.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Vil du høre mere om stillingen eller arbejdsopgaverne, er du velkommen til at kontakte Sektionschef Christian Walter på tlf. 28 90 06 50.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesforhold, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Sheeba Krause på telefon 32 66 50 36.

Send din ansøgning snarest og senest den 22. december 2022. Vi holder samtaler løbende, og ansættelse er snarest muligt.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed optimerer opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FORSVARSMINISTERIETS EJENDOMSSTYRELSE
FORSVARSMINISTERIETS EJENDOMSSTYRELSE støtter og servicerer militære operative enheder og øvrige myndigheder under Forsvarsministeriet. Vi er ansvarlig for at levere og udvikle de fysiske rammer, som er nødvendige for deres virke. Vores ansvarsområde omfatter nybyggeri, vedligehold og facility management i form af bl.a. rengøring, kantine og arealpleje. Desuden varetager vi miljø- og energiopgaver og naturpleje af Forsvarets terræner.
FORSVARSMINISTERIETS EJENDOMSSTYRELSE har hovedkontor i Hjørring, men vi har medarbejdere på tjenestesteder over hele landet. Ejendomsstyrelsen er en mangfoldig arbejdsplads, der er båret af stærke fag- og vidensfællesskaber.
FORSVARSMINISTERIETS EJENDOMSSTYRELSEn har ca. 2 millioner kvadratmeter bebyggelse i vores portefølje, et samlet areal på ca. 32.000 hektar, over 600 etablissementer i hele Danmark, og vi beskæftiger knapt 600 medarbejdere.

Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på www.Forsvaret.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Hjørring
  • Torsdag den 22. december 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Hjørring

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
4. maj 2024 4
3. maj 2024 4
2. maj 2024 5
1. maj 2024 5
30. april 2024 5
29. april 2024 5
28. april 2024 5
27. april 2024 5
26. april 2024 5
25. april 2024 5
24. april 2024 4
23. april 2024 4
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1