Sagsbehandler til vores unikke Servicecenter i Nordjylland

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hjørring

Vi leder efter nye kollegaer, der har erfaring med økonomiopgaver samt forståelse for tal. Vil du være med til at levere professionel og engageret sagsbehandling i FORSVARSMINISTERIETS EJENDOMSSTYRELSEs Servicecenter? Vil du altid gøre noget ekstra for at levere en god service for vores brugere og dine kollegaer? Så er det nu - du skal sende os nogle ord om dig selv.

Om os

Vi er ”single point of contact” for booking af faciliteter, forplejning samt administration herefter. Vi behandler eller videreformidler henvendelser fra koncernen, og vores hovedopgave er at levere den bedste service for at støtte vores kunder. Det skal være nemt at være kunde.

Vi er opdelt i nedenstående teams:

· Booking: Hvor alle Forsvarets faciliteter udlejes. Det er både hotelindkvartering, mødelokaler og undervisningsfaciliteter samt skydebaner og øvelsesterræner. Vi booker enkelte mødelokaler, men koordinerer også store militære øvelser og eksterne arrangementer på Forsvarets faciliteter. Al forplejning fra Forsvarets kantiner bestilles ligeledes igennem Booking.

· Rekvirent/afregning: Oprettelse af indkøbsrekvisitioner til hele området, Kantine/rengøring. Her afregnes Forsvarets faciliteter både internt og eksternt. Her er opgaven hvor du hverdag kan se, hvor meget du når.

· Administration: Budgetansvaret er her placeret med betaling/opfølgning på alle Ejendomsstyrelsens faste driftsudgifter til el, vand, varme og ejendomsskat. Drift og reguleringer af alle Ejendomsstyrelsens kontrakter på leje/udleje.

· Boligkontoret: Forvaltning og administration af Forsvarets tjeneste- og lejeboliger i Nyboder samt Forsvarets øvrige lejeboliger i Danmark.

· Omstillingen: Her servicerer vi alle Forsvarets enheder og assisterer brugeren videre til rette vedkommende. Dertil håndteres opkald til FORSVARSMINISTERIETS EJENDOMSSTYRELSE og Forsvaret fra borgere, virksomheder eller andre offentlige styrelser.

Om stillingen

Vi søger kollegaer til vores Rekvirent/afregningsteam og til vores Administrations team

Vi tilbyder:
· En super spændende opgaveportefølje.
· Et rigtig godt arbejdsmiljø med en fri tone og med stort fokus på trivsel og arbejdsglæde.
· Et selvstændigt job, hvor vi støtter din udvikling; både på det faglige og personlige niveau.
· En arbejdsuge på 37 timer inkl. betalt frokostpause.
· Flextid, hvor du selv kan være med til at bestemme din arbejdstid inden for Servicecenterets rammer.

Servicecenteret har åbent 365 dage om året. Uden for Servicecenteret åbningstid skiftes vores medarbejdere til at håndtere de akutte henvendelser i forbindelse med vores vagtordning. Vagten starter når Servicecenteret lukker og frem til kl. 24.00. Vagten er en rådighedsvagt, som kan håndteres i eget hjem, og du kan forvente en vagt hver 4. uge.

Om dig

Vi ser meget gerne, at du har en administrativ baggrund og gerne med en god forståelse for tal.
Hvis du har et godt kendskab til Forsvarsministeriets område, og du evt. også kender til FORSVARSMINISTERIETS EJENDOMSSTYRELSEs Servicecenter, er det en fordel.

Vi forestiller os at du har følgende færdigheder, kvalifikationer og menneskelige egenskaber:

· Erfaring med at arbejde med tal.
· God til at formulere dig på skift og i tale og gode IT færdigheder; Office pakken.
· Du kan både arbejde selvstændigt, men også i teams. Vidensdeling på tværs er vigtigt for os.
· God til at strukturere og prioritere dine opgaver i en travl hverdag.
· Du er god til at skabe dig et netværk og gode relationer.
· Du undres og tør stille spørgsmål til vores processer med det formål at skabe forbedringer.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til den til enhver tid gældende organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) og den til enhver tid gældende fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer – Det Statslige område (OAO-S-Fællesoverenskomsten).

Alt efter dine kvalifikationer og færdigheder, er der mulighed for forhandling af tillæg i forbindelse med ansættelsen.

Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat under Forsvarsministeriets område, er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det betyder blandt andet, at du skal kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde denne under hele dit ansættelsesforhold.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Allan Bandholm Thomsen på 25 57 87 20.

Har du spørgsmål til ansættelsesprocessen, herunder ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Sheeba Krause ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på 32 66 50 36.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. De dokumenter du som minimum skal uploade, er din motiverede ansøgning og dit CV samt eventuelt anden relevant dokumentation. Skriv gerne i hvilke teams du ser dig selv passe bedst ind i.

Ansøgningsfristen er den 26. februar 2023.
Vi afholder samtaler løbende – så tøv ikke med at sende din ansøgning.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed optimerer opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FORSVARSMINISTERIETS EJENDOMSSTYRELSE
FORSVARSMINISTERIETS EJENDOMSSTYRELSE støtter og servicerer militære operative enheder og øvrige myndigheder under Forsvarsministeriet. Vi er ansvarlig for at levere og udvikle de fysiske rammer, som er nødvendige for deres virke. Vores ansvarsområde omfatter nybyggeri, vedligehold og facility management i form af bl.a. rengøring, kantine og arealpleje. Desuden varetager vi miljø- og energiopgaver og naturpleje af Forsvarets terræner.
FORSVARSMINISTERIETS EJENDOMSSTYRELSE har hovedkontor i Hjørring, men vi har medarbejdere på tjenestesteder over hele landet. Ejendomsstyrelsen er en mangfoldig arbejdsplads, der er båret af stærke fag- og videnfællesskaber.
FORSVARSMINISTERIETS EJENDOMSSTYRELSEn har ca. 2 millioner kvadratmeter bebyggelse i vores portefølje, et samlet areal på ca. 32.000 hektar, over 600 etablissementer i hele Danmark, og vi beskæftiger knapt 600 medarbejdere.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Hjørring
  • Tirsdag den 28. februar 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Hjørring

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
28. april 2024 5
27. april 2024 5
26. april 2024 5
25. april 2024 5
24. april 2024 4
23. april 2024 4
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 6
31. marts 2024 7
30. marts 2024 7
29. marts 2024 7