Medarbejder til udviklingssektionen ved [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hjørring

Vil du være tæt på beslutningsprocesserne i forhold til at drive udviklingen inden for etablissementsområdet for hele Forsvarsministeriets koncern? Har du lyst til at arbejde med politiske og strategiske etablissementsopgaver primært til understøttelse af Forsvaret? Og har du samtidig interesse for byggeteknik og planlægning? Så søg stillingen som sagsbehandler i udviklingssektionen ved Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse.

Om os

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse er en styrelse under Forsvarsministeriet, som tilvejebringer (bygger, køber, lejer), vedligeholder og drifter al infrastruktur og bygningsmasse, der efterspørges af det militære forsvar og øvrige styrelser.

Udviklingssektionen er en del af planlægningsafdelingen, som er ansvarlig for den overordnede koordination af policy-, strategi-, og konceptarbejde inden for etablissementsområdet.

Udviklingssektionen har til opgave at bidrage til udvikling af Forsvarets strategiske fremadrettede planer inden for etablissement, herunder helhedsplaner og forligsinitiativer. Desuden varetager sektionen etablissementsanalyser og analyser, der kræver akademiske kompetencer og indsigt. Endvidere er sektionen repræsenteret i Integrated Planning Teams og prioriterede styregrupper samt arbejdsgrupper under Forsvarsministeriet og dertilhørende styrelser.

Vi er en arbejdsplads med en uformel omgangstone, et godt kollegialt samarbejde og et højt ambitionsniveau. Du kommer til at indgå i et stærkt fagligt miljø, hvor vi sætter pris på hinandens forskellige kompetencer.

Om stillingen

Du vil i samarbejde med både militære såvel som civile medarbejdere komme til at arbejde med projekter, der kræver, at du er fremsynet og helhedsorienteret. Sagsområdet vil primært dække myndigheder under Forsvarsministeriet.

Indledningsvis vil du være med til at skabe grundlaget for strategiske projekter, der skal udføres over de næste 5-10 år, men der kan også forekomme prioriterede projekter med en væsentligt kortere deadline.

Som sagsbehandler skal du have dialogen med kunden forud for, at kunden indmelder projekter i indmeldingsportalen, således at vi kan tilsikre at kundens behov er afstemt med Forsvarets strategiske behov, og at projektet kan udføres. Det er en udviklingsproces, der kræver stort overblik over de forskellige aktørers roller og behov.

Der er tale om en stilling, hvor der er mulighed for, at du selv er med til at præge stillingens indhold, ligesom dine opgaver kan ændre sig over tid. Det er endvidere muligt for at kompetenceudvikle sig i stillingen.

Der er stor mulighed for hjemmearbejde, men der skal også påregnes noget rejseaktivitet.

Om dig

• Du har erfaring med at arbejde i en politisk styret organisation, hvor du har arbejdet systematisk, struktureret og analytisk

• Du er hurtig til at sætte dig ind i nye områder og kan arbejde selvstændigt

• Du kan bevare overblikket og samtidig holde hovedet koldt i forhold til at sikre den nødvendige fremdrift, selvom du skifter mellem flere forskellige opgaver

• Du har gode samarbejdsevner og bruger sparring med kollegaerne som kvalitetssikring og faglig udvikling

• Du holder et højt fagligt niveau i opgaveløsningen og træffer nødvendige og effektive beslutninger, når behovet opstår

• Du skal kunne samarbejde på flere niveauer og håndtere at tingene ikke altid går som planlagt

• Du skal være fleksibel, idet dagligdagen til tider kan foregå i et uforudset højt tempo

• Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til eller erfaring fra Forsvaret, men ikke et krav

Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til den enhver tid gældende organisationsaftale for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK) og den til enhver tid gældende fællesoverenskomst mellem Skatteministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer – Det Statslige område (OAO-S-Fællesoverenskomsten).

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Kontakt og ansøgning
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte chef for udviklingssektionen MJ Anders Plenge, tlf. 72813274 eller mail: [email protected]. Har du spørgsmål til ansættelsesprocessen, herunder løn og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Palle Hougaard Hvirvelkær på tlf. nr. 72819680.

Stillingen er en fast fuldtidsstilling med en arbejdstid på 37 t. ugentligt og ønskes besat pr. 1. maj 2023 eller snarest derefter.

Ansøgningsfristen er den 28. marts 2023.

Dit arbejdssted bliver Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse, Arsenalvej 55, 9800 Hjørring.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket, hvor du skal vedhæfte ansøgning, CV, uddannelsesbeviser, samt øvrige for ansøgningen relevante dokumenter.

Forsvaret er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Hjørring
  • Tirsdag den 28. marts 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Hjørring

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
28. april 2024 5
27. april 2024 5
26. april 2024 5
25. april 2024 5
24. april 2024 4
23. april 2024 4
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 6
31. marts 2024 7
30. marts 2024 7
29. marts 2024 7