Vikarstilling: Contract Manager til Holbæk Kommune - barselsvikariat

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Holbæk

Vil du være med på rejsen til at gøre Holbæk Kommune grønnere? Er du struktureret, nysgerrig og god til at tale med mange forskellige slags mennesker? Så er du måske den rette til at vikariere for vores Contract Manager, som skal på barsel.

Kommunal Drift består af 2 afdelinger som varetager kommunens driftsområde under chefområdet Vækst og Bæredygtighed. Den ene afdeling er Drift og Data, hvor du vil blive placeret organisatorisk.
Drift og Data spænder bredt over opgaver som bl.a. drift af veje og grønne områder, Facility Management, GIS, kontraktstyring og SMART CITY-projekter. Den anden afdeling er Drift og Vedligehold, som er udførende af driftsopgaver på kommunens grønne områder, veje og idrætsarealer.

I jobbet får du en essentiel rolle i vores udrulning af nye elbiler i Holbæk Kommune. Det er derfor vigtigt, at du er yderst struktureret og har øje for detaljerne, når det kræves. Planen er lagt, og du skal være i spidsen for, at den bliver udført. Det er et must, at du har kørekort.

Udover elbilerne, får du blandt andet ansvaret for vores medarbejderkantine, som skal i udbud i år samt vores rammeaftaler på håndværkerydelser. Det betyder, at du får en bred vifte af forskellige arbejdsopgaver, og at du kommer til at have en stor kontaktflade med mange forskellige mennesker.
Du skal også være klar på at håndtere konflikter på en konstruktiv og løsningsorienteret måde.
Erfaring med kontraktstyring er en fordel, men ellers skal vi nok få dig det lært, hvis blot du har interessen. Du har også ansvaret for budgetterne på kantinen og puljebilerne.

Du skal være indstillet på at arbejde meget selvstændigt, da du er eneste Contract Manager i teamet.
Det er derfor vigtigt, at du trives med dette samt at du har gåpåmod til at opsøge sparring og hjælp fra andre områder.

Holbæk Kommune har grønne klimaambitioner, og vi arbejder målrettet med at blive C02-neutrale i 2050, samt med at øge biodiversiteten rundt omkring i kommunen. Vi er derfor, på tværs af organisationen, i fuld gang med en omstilling af nogle af kommunens egne grønne arealer - til gavn for kommunens borgere, foreninger og virksomheder. Så det er vigtigt, at den grønne omstilling har din interesse.

Lyder det som noget for dig? Så tilbyder vi til gengæld et spændende vikariat med masser af udfordringer og forskellige arbejdsopgaver på tværs af organisationen. Herudover får du nogle søde og sociale kollegaer med god humor.

Løn og ansættelsesvilkår

Stillingen er på 30-37 timer efter aftale, og vi ønsker den besat snarest muligt eller senest pr. 1. oktober 2022. Vi forventer at afholde første ansættelsessamtale d. 12. september 2022.

Arbejdsstedet er Kanalstræde 2, 4300 Holbæk. Vi kan tilbyde flextid samt mulighed for hjemmearbejde efter nærmere aftale, når opgaverne tillader det. Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Vi skal modtage din ansøgning senest d. 4. september 2022.

Hvis du har spørgsmål til stillingen og/eller arbejdsopgaverne, kan du kontakte afdelingsleder Kim Døsing Sørensen på tlf. 72 36 92 25 eller Contract Manager Charlotte Sejer på tlf. 72 36 63 58.

Alle kvalificerede ansøgere opfordres til at søge stillingen uanset køn, alder, handicap, etnicitet, politiske og religiøse overbevisninger eller seksuel orientering.

Holbæk Kommune er en kommune med en god balance med Holbæk By og de 17 lokalområder. Holbæk Kommune har ca. 72.500 indbyggere og 4.500 medarbejdere.
Holbæk Kommune har røgfri arbejdstid.
Holbæk Kommune er organiseret i seks kerneområder i stedet for traditionelle forvaltninger eller afdelinger som gør, at vi tilstræber at gøre op med strukturer og mønstre, som gør det bøvlet at yde en god og sammenhængende service. Kerneområderne kalder vi Aktiv Hele Livet, Arbejdsmarked, Uddannelse og Borgerservice, Læring og Trivsel, Social Indsats og Udvikling, Vækst og Bæredygtighed og Kultur, Fritid og Ungeliv. Kerneområderne understøttes af de tre stabsfunktioner Organisationsservice, Økonomi og Ledelsessekretariat og Kommunikation.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Holbæk.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Holbæk
  • Søndag den 04. september 2022

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i Sorø

    Vil du arbejde i en udviklingsorienteret og ambitiøs organisation, hvor målet er at bringe sundhedsydelserne tættere på borgerne? Motiveres du af at levere enestående service og stortrives med .
    • Administrativ medarbejder
    • Sorø
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Roskilde

    Med tiltrædelse 1. september eller snarest herefter, søger vi to reservelæger til tidsbegrænset introduktionsstilling på 12 måneder. Vi er en aktiv og fagligt stærk afdeling med fokus på samar..
    • Administrativ medarbejder
    • Roskilde
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Slagelse

    Motiveres du af en hverdag med spændende og varierende arbejdsopgaver inden for service og administration? Har du flair for IT og motiveres du af ansvar og selvstændighed? Vi søger en medarbejd..
    • Administrativ medarbejder
    • Slagelse
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Haslev

    Er du en skarp administrativ medarbejder med en god tilpasningsevne? Og har du erfaring med offentlig forvaltning og sagsbehandling? Så er det måske dig, vi leder efter!På vegne af Faxe Kommune..
    • Administrativ medarbejder
    • Haslev
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Holbæk

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Holbæk over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
28. maj 2024 4
27. maj 2024 6
26. maj 2024 6
25. maj 2024 6
24. maj 2024 6
23. maj 2024 6
22. maj 2024 6
21. maj 2024 5
20. maj 2024 4
19. maj 2024 4
18. maj 2024 4
17. maj 2024 4
16. maj 2024 4
15. maj 2024 4
14. maj 2024 3
13. maj 2024 3
12. maj 2024 3
11. maj 2024 3
10. maj 2024 3
9. maj 2024 3
8. maj 2024 2
7. maj 2024 2
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1