Engageret og smilende koordinator til IT-Supports administrationselement

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hvidovre

Synes du, det giver mening at være det lille tandhjul, der er med til at sikre chefer og lederes hverdag bliver overskuelig? Trives du i en god blanding mellem selvstændig opgaveløsning og samarbejde med kollegaer? Så er denne nyoprettede stilling i vores It-Supportafdeling måske lige noget for dig.

Om os

IT-Supportafdelingen leverer landsdækkende service under Cyberdivisionen i Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse.

Afdelingen består af ca. 225 medarbejdere fordelt i hele landet og i Grønland. Vores Administrationselement er placeret i Driftstøttesektionen, som er administrativt- og logistisk omdrejningspunkt for hele afdelingen, som varetager mange koordinerende opgaver og har et tæt samarbejde med øvrige afdelinger ud i hele divisionen.
Cyberdivisionen er nyetableret, og de tre vigtigste opgaver her og nu er dels, at sikre en stabil og effektiv it-drift og –support for koncernens flere end 20.000 ansatte. Dels at understøtte udvikling og styring af it og digitalisering i koncernen. Og dels endelig og ikke mindst at styrke cyberforsvaret og koncernens it-systemer og data mod digitale angreb eller misbrug.
Vi søger en kollega, som kan lide at samarbejde og indgå i dialog med mange forskellige faggrupper og personligheder.

Samarbejde er ligeledes vigtigt for vores team internt, da vi er af den overbevisning, at vi skaber de bedste resultater sammen, uanset om det er ved hurtig sparring eller i forbindelse med større koordinationsopgaver.

Om stillingen

Administrationselementet fornemste opgaver er at understøtte både ledelsen og medarbejdere i afdelingen. Det gør vi blandt andet ved, at løse de administrative opgaver, hvorfor vi har ansvaret for intern fordeling af sager til behandling, sammenfatte besvarelser og sikre overholdelse af eksterne svarfrister.

Vi arbejder tæt med chefgruppen, som vi bl.a. varetager møde- og feriekoordinering, rejseafregninger og Ad Hoc opgaver for. Det er også vores element, som står for planlægning af interne såvel som eksterne arrangementer herunder chefseminarer og lederworkshops.

Vi støtter desuden med HR-administration i bred forstand og er afdelingens primære kontakt til HR medarbejdere i Cyberdivisionens koordinationsafdeling.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:
• Ledelsesstøtte til afdelingens chefgruppe herunder rejseafregninger, arkivering, kalenderstyring og journalisering
• Støtte til chefer/ledere ifm. on- og offboarding af medarbejdere og konsulenter
• Tovholder mellem chefer/ledere og HR medarbejdere i forbindelse med rekruttering
• Administrering af jubilæum, pensionering og indkommende mails
• Udvikling og vedligeholdelse af Sharepointsider
• Intern kommunikation i form af nyhedsbreve

Da det er en nyoprettet stilling vil der være rig mulighed for, at tilpasse arbejdsopgaver og ansvar ud fra dine kompetencer og interesser.

Vi er klar til at klæde dig godt på til at varetage stillingen og vi tilsikrer, at du får en løbende udvikling. Det gør vi bl.a. via intern og ekstern kompetenceudvikling samt sidemandsoplæring. Det er alt sammen noget, vi finder ud af sammen.

Vi lægger vægt på sammenhæng mellem privat- og arbejdsliv, og fleksibiliteten er gensidig. Der er bl.a. mulighed for hjemmearbejde efter aftale.

Om dig

Vi forstiller os, at du har en kontoruddannelse samt erfaring med elementets opgaver fra en lignende stilling, men det er ikke et krav. Og at du lige som os ligger vægt på det gode kollegaskab og trives i en god balance mellem konkret sagsbehandling og mindre udviklingsprojekter.

Du er en skarp formidler som kan løbe selvstændigt med opgaver, men også formår at inddrage kollegaer når det er nødvendigt.

Du er god til at danne dig et overblik over de forskellige sektioners faglighed, skabe gode relationer og samarbejde med høj som lav da du får en bred berøringsflade på tværs af hele koncernen.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til den enhver tid gældende organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) og den til enhver tid gældende fællesoverenskomst mellem Skatteministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer – Det Statslige område (OAO-S-Fællesoverenskomsten).

Afhængigt af dine kvalifikationer og kompetencer, er der mulighed for forhandling af personligt kvalifikationstillæg.

Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat under Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal blandt andet kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte major Peter Johansen, næstkommanderende for It-Supportafdelingen på telefon: 2128 6720, eller på mail: [email protected].

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesforhold, kan du kontakte HR-konsulent Lasse Bruhn Bull på mail [email protected].

Ansøgningsfristen er søndag den 23. april 2023. Samtaler afholdes løbende.
Ansættelse er pr. den 1. juni 2023, eller hurtigst muligt.

Du bedes søge stillingen via linket. Du bedes ligeledes scanne og vedhæfte relevante dokumenter, som bevis for uddannelse mv. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FORSVARSMINISTERIETS MATERIEL- OG INDKØBSSTYRELSE
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) er en styrelse under Forsvarsministeriet.

FMI har ansvaret for det samlede forsvars og beredskabs materiel, IT og cybersikkerhed. Det er os, der anskaffer, driver og bortskaffer materiel og IT for såvel Hæren, Søværnet, Flyvevåbnet, Arktisk Kommando, Specialoperationskommandoen, Hjemmeværnet, Beredskabsstyrelsen og resten af Forsvarsministeriets koncern. Desuden bistår vores IT-medarbejdere dagligt i at modstå de cyberangreb, Forsvarsministeriets koncern udsættes for.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Hvidovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Hvidovre
  • Søndag den 23. april 2023

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Elskede du at arbejde i Excel i gymnasiet? Drømmer du om at kickstarte en karriere inden for mediebranchen? Er du god til at tænke fremad og hele tiden være et skridt foran? Så er det måske lige dig, vi søger!
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder (elev) i København N

    Vil du arbejde med salg uden de lange åbningstider?Vi søger ambitiøse elever til vores afdeling i Sønderborg, der vil arbejde med salg baseret på kunderelationer. Så hvis du vil være Solars næs..
    • Administrativ medarbejder
    • København N
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Frederiksberg

    Er du en erfaren ordrebehandler med et skarpt øje for detaljer og stærk i SAP? På vegne af en virksomhed i København leder [xxxxx] efter en dygtig og erfaren ordrebehandler til en tidsbegræn..
    • Administrativ medarbejder
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Bagsværd

    Are you motivated by supporting others and working in a team with great teamwork sprit, where fun is an essential part of the workday? Do you want to be part of our journey to deliver a world class..
    • Administrativ medarbejder
    • Bagsværd
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Hvidovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Hvidovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
27. april 2024 4
26. april 2024 4
25. april 2024 4
24. april 2024 5
23. april 2024 6
22. april 2024 6
21. april 2024 6
20. april 2024 7
19. april 2024 8
18. april 2024 8
17. april 2024 7
16. april 2024 7
15. april 2024 7
14. april 2024 7
13. april 2024 7
12. april 2024 7
11. april 2024 7
10. april 2024 7
9. april 2024 6
8. april 2024 6
7. april 2024 6
6. april 2024 6
5. april 2024 5
4. april 2024 4
3. april 2024 4
2. april 2024 4
1. april 2024 5
31. marts 2024 8
30. marts 2024 8
29. marts 2024 9
28. marts 2024 9