Vikarstilling: Vil du være en del af en spændende arbejdsplads, hvor to dage aldrig er ens? Så søger Hjemmeværnsskole...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Nørre Nebel

Vil du være barselsvikar i et team, der brænder for udvikling af uddannelser til Hjemmeværnets frivillige? Ønsker du en fleksibel og alsidig arbejdsplads med mange forskellige og spændende opgaver? Så er det dig vi søger til Udviklingssektionen.

Om os

Mød Hjemmeværnsskolens Udviklingssektion her: https://youtu.be/D5WnS_ng62Q.

Hjemmeværnsskolen er Hjemmeværnets uddannelsesinstitution, der har lokationer spredt over hele Danmark.

Udviklingssektionen tilsikrer - med konstant fremsynethed - udvikling og implementering af uddannelser, kurser, undervisningsmateriel og uddannelsesfaciliteter i Hjemmeværnet.

Vi har fokus på en moderne pædagogisk tilgang og anvendelse af nye teknologier i både fjern- og tilstedeundervisning. Vi ser muligheder fremfor begrænsninger og er ikke bange for at afprøve nye måder til at forbedre uddannelsen for de frivillige.

Vi har gode fysiske arbejdsforhold og et godt psykisk arbejdsmiljø med en uformel og afslappet omgangstone.

Kulturen i sektionen bygger på tillid og fleksibilitet samt kollegial støtte og sparring, såvel internt som imellem skolens sektioner og uddannelsescentre. Vi lægger vægt på, at det sociale integreres i vores daglige arbejde og opgaveløsning.

Som arbejdsplads vægter Hjemmeværnsskolen det sociale gennem idrætsdage, personaleseminarer og uformelle sammenkomster. Hjemmeværnsskolen dækker hele Danmark og er vant til, at ikke alle medarbejdere har bopæl tæt på arbejdspladsen.

Om stillingen

Dine primære arbejdsopgaver bliver administration af Hjemmeværnsskolens instruktørpulje og kvalitetssikring af Hjemmeværnets uddannelsesdokumentation.

Administrationen af Hjemmeværnsskolens instruktørpulje omfatter den indledningsvise screening og tilbagemelding til nye ansøgere og den efterfølgende støtte i forbindelse med onboarding. Du sørger for at listen over Hjemmeværnsskolens instruktørpulje altid er opdateret og tilgængelig. Du får også en vigtig rolle i forbindelse med den årlige bemandingsproces, hvor der fordeles instruktører på kurserne for det kommende år. Sidst, men ikke mindst, vil du være en del af praktikken på den årlige samling af de frivillige instruktører.

Kvalitetssikringen skal sikre at vores uddannelsesdokumentation overholder de gældende formalia og at den sproglige kvalitet er tilfredsstillende.

Dine samarbejdsrelationer vil spænde fra fastansatte til frivillige i Hjemmeværnet samt civile uddannelsesinstitutioner og det øvrige forsvar.

Du vil opleve et arbejdsmiljø, hvor der kan være både kort afstand fra tanke til handling, men også tid til studievirksomhed og fordybelse i egne opgaver og ansvarsområder.

Om dig

Du er kontoruddannet med mindst et par års erfaring.

Det er en fordel, men ikke krav, at du har kendskab til SAP og MS Office-pakken, herunder især Access, Word og Excel.

Du er positiv, systematisk og samarbejdende i din tilgang til løsning af opgaver i et miljø, hvor mange synspunkter skal inddrages i opgaveløsningerne. Du er initiativrig, ansvarsbevidst og selvstændig i din opgaveløsning.

Ansættelsesvilkår

Kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) og den til enhver tid gældende fællesoverenskomst mellem Skatteministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer – Det Statslige område (OAO-S-Fællesoverenskomsten). Basislønnen udgør pr. måned 27.938,00 kr. Alt efter dine kvalifikationer og kompetencer, er der mulighed for forhandling af tillæg. Til stillingen hører en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Der er mulighed for fleksible arbejdstider samt hjemmearbejde. Der er stor frihed til selv at tilrettelægge sin arbejdstid i forhold til arbejdsopgaverne.

Den daglige arbejdstid i sektionen er som udgangspunkt fra kl. 08.00 – 15.30, men det må forventes at dele af arbejdstiden vil foregå om aftenen og i enkelte tilfælde i weekender, hvor de frivillige primært forretter tjeneste. Du skal forvente en del rejseaktivitet, primært i Danmark.

Som ansat på Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde denne under hele ansættelsesforløbet.

KONTAKT OG ANSØGNING
Du er meget velkommen til at høre mere om stillingen hos major Torben Nygaard, [email protected], telefon 9155 6667.

Du er ligeledes velkommen til at kontakte tillidsrepræsentanten overassistent Tina Præst, [email protected], telefon 4174 6764.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du ringe til HR-konsulent Britt Holde på telefon 728 19143.

Ansøgningsfristen er den 23. april 2023. Jobsamtaler forventes afholdt umiddelbart herefter med henblik på besættelse af stillingen hurtigst muligt dog senest den 1. juni 2023.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM HJEMMEVÆRNSSKOLEN
Hjemmeværnsskolen udvikler uddannelser, der giver de frivillige hjemmeværnssoldater faglige samt ledelses- og føringsmæssige kompetencer, der muliggør effektiv og koncentreret indsættelse til hjælp for Forsvaret og det øvrige samfund. Derudover gennemfører vi i stor udstrækning uddannelse af personel fra Forsvarets øvrige myndigheder samt fra Politiet, så vi i alt uddanner cirka 5.000 kursister om året.

Hjemmeværnsskolen består af 71 ansatte, hvoraf ca. halvdelen gør tjeneste i Nymindegablejren. De øvrige medarbejdere ved Hjemmeværnsskolen er ansat ved Marinehjemmeværnssektionen eller et af de tre uddannelsescentre, der geografisk er placeret rundt i landet.

Hjemmeværnsskolen er en moderne arbejdsplads, der anvender den nyeste viden inden for uddannelse og læring. Vi har i 2018 vundet Forsvarets Uddannelsespris for vores taktiske læringsvideoer, der er udviklet i samarbejde med Hærens Sergentskole – et samarbejde der fortsætter med læringsvideoer inden for andre områder.

Vi har også et tæt samarbejde med Forsvarets andre uddannelsesinstitutioner, herunder Hærens Officersskole og Air Force Training Centre, ligesom vi har et stort internationalt arrangement med blandt andet U.S. National Guard i USA, de baltiske lande samt Georgien og senest Kenya.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Nørre Nebel.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Nørre Nebel
  • Søndag den 23. april 2023

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder (elev) i Engesvang

    Drømmer du om at starte din karriere i en international vækstvirksomhed? Søger du en elevplads i Midtjylland med varierende opgaver, et godt socialt arbejdsmiljø og spændende muligheder? Så er du m..
    • Administrativ medarbejder
    • Engesvang
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder (elev) i Holstebro

    Vil du arbejde til gavn for den enkelte, for fællesskabet og en tryg fremtid? I [xxxxx] siger vi hvert år velkommen til elever inden for specialet Offentlig Administration. I Holstebro er vi i .
    • Administrativ medarbejder
    • Holstebro
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Holstebro

    Brænder du for service, og kan du samtidig jonglere med administrative opgaver, kan det være, det er dig, vi skal bruge.Vi har et barselsvikariat, som er ledigt fra 1. august 2024 eller hurtigt mul..
    • Administrativ medarbejder
    • Holstebro
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Vestjylland

    Kan du se dig selv assistere Personale og Digitaliserings ledelse i store og små opgaver?Er du den person, der med godt humør griber de opgaver, der får vores velfungerende stab til at hænge sammen..
    • Administrativ medarbejder
    • Vestjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Nørre Nebel

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Nørre Nebel over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0