Medarbejder til kundeservice indenfor Interiør & isenkram

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ikast

Kan du lide et alsidigt job,hvor du både beskæftiger dig med kundeservice i form ar rådgivning, trackin af forsendelser, indkøb, salg og ekspedition af varer? Er du struktureret og kan lide at give en god service. Er du god til at være tillidsvækkende og leve op til de løfter du giver dine kunder.

Hvis du kan svare ja til ovenstående, så vil vi rigtigt gerne have en dialog med dig om at blive vores nye kollega hos Kpa Inventar ApS.

Som kommende interne sælger hos Kpa Inventar vil du bl.a.:

  • Opleve en hverdag med fart over feltet - ikke 2 dage ligner hinanden.
  • Være en del af vores kundeservice team herunder salg, indkøb og besvarelse af spørgsmål omkring leveringstider mv. for vores produkter
  • Blive en del af vores familievirksomhed,hvor vi alle løfter i flok og hjælper hinanden- også på tværs af arbejdsopgaverne.
  • Besvare telefoner og mailhenvendelser fra vores mange kunder. Desuden hjælpe kunder, som kommer forbi vores showroom.
  • Yde god og smilende kundeservice - også på en travl dag. Vores kunder er altid vores førsteprioritet.
  • Opleve frihed under ansvar og meget selvstændighed i forhold til at løse dine kundeservice opgaver.

Vores privatsalg foregår primært online, men nogle opkald indenfor kundeservice (retur, tracking mv.). Vores salg til professionelle og engroskunder foregår oftest via mail eller telefon.

Generelt om ansøgeren

Vi søger en medarbejder, som selvstændigt kan planlægge sin arbejdsdag og ud fra egne initiativer og som ønsker at være en del af en vækstvirksomhed, hvor vi gerne modtager gode forslag til forbedringer. Da meget af arbejdet foregår på computeren, skal du have flair for brug af IT, men du behøver ikke være it specialist :-)

Alt arbejde foregår på adressen i Ikast og salget sker via telefon, mail og til kunder som kommer forbi vores showroom.

Som medarbejder hos Kpa Inventar er det vigtigt at have en positiv, løsningsorienteret indgangsvinkel til dagligdagens opgaver. Det er vigtigt for os at du har et højt humør og er en god kollega.

Det er en fordel, men ikke et krav at have tyske sprogkompetencer idet vi p.t. udvider vores salg til tyskland.

Om os

Kpa Inventar står bag 4 webhops med privatsalg: Spejlbutikken.dk, Gastrobutikken.dk, Knivblokken.dk og Wallshop.dk. Herudover har vi Restaurantinventar.dk, som sælger møbler til restauranter, cafeer, hoteller, kantiner mv. Udover at sælge direkte til slutbruger har vi også engrosalg til andre virksomheder der sælger vores produkter videre.

Vi er en del af Kpa Group, som består af en masse selskaber med speciale i gastronomi og indretning. Vi har har eksisteret siden 1994 og er en veletableret familieejet koncern med 55 motiverede medarbejdere i både DK og Sverige. Vi er en virksomhed i rivende udvikling og blevet kåret som gazellevirksomhed af børsen hele 8 gange. Vi har egen kantinedame og hver dag serveres varm mad til frokost. Vi er et godt sammentømret arbejdsteam,hvor vi løfter i flok og hvor vi reagerer hurtigt, ærlig og smilende på vores kunders forespørgsler. Vi har egen import og agentur af en lang række mærker samt 12.000 m2 lager, hvorfra vi hver dag ekspederer dagens ordrer til hele landet.

Organisationsstrukturen er flad og virksomhedens ledende medarbejdere, samt indehavere, er en del af det daglige salgsteam. Hele staben sidder samlet i åbent kontormiljø og med en stab i alle aldersgrupper er humøret højt og omgangstonen fyldt med smil. Alt arbejde foregår på vores kontoradresse i Ikast.

Vi glæder os til at læse din ansøgning og eventuelt byde dig velkommen ombord. Ansøgninger behandles løbende–din ansøgning bedes fremsendt på mail.

N:B Svar på ansøgninger vil først ske efter 20/04/23 grundet påske

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Ikast.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Ikast
  • Søndag den 16. april 2023

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i Bjerringbro

    Would you like to be a part of a purpose-driven and people-oriented company? Then here is your chance to become a Personal Assistant to our Group Vice President, Head of Group Strategy. We are look..
    • Administrativ medarbejder
    • Bjerringbro
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Midtjylland

    JobbetDer er tale om et fuldtidsjob på en attraktivt arbejdsplads beliggende i Kolding på deres nathold. Du vil skulle arbejde på kontoret på deres lager. Her vil du blandt andet skulle varetage va..
    • Administrativ medarbejder
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Midtjylland

    JobbetVi søger en administrativ medarbejder til en stilling hos Energinet i Fredericia. Du bliver en del at indkøbsafdelingen, hvor du vil bidrage med at løse mange forskellige administrative opgav..
    • Administrativ medarbejder
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Herning

    Er du passioneret omkring uddannelsesadministration og klar til at tage en nøglerolle i opretholdelsen af høj kvalitet i vores uddannelser? VIA søger en dygtig administrativ medarbejder til vores..
    • Administrativ medarbejder
    • Herning
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Ikast

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Ikast over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 3
23. april 2024 3
22. april 2024 3
21. april 2024 3
20. april 2024 3
19. april 2024 3
18. april 2024 3
17. april 2024 3
16. april 2024 4
15. april 2024 4
14. april 2024 4
13. april 2024 4
12. april 2024 4
11. april 2024 4
10. april 2024 4
9. april 2024 4
8. april 2024 4
7. april 2024 3
6. april 2024 3