Jobrådgiver med erfaring inden for beskæftigelsesindsatsen og sagsbehandlingen for dagpengemodtagere

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kalundborg

Om jobbet

Brænder du for at arbejde som jobrådgiver/sagsbehandler for ledige borgere, der modtager dagpenge? Og har du erfaring inden for området?

Kalundborg Jobcenter søger en sagsbehandler/jobrådgiver med erfaring inden for beskæftigelsesindsatsen, og helt specifikt med erfaring inden for dagpengeområdet. Indsatsen for dagpengeområdet ligger under afdeling jobformidling og virksomhed, hvor dine nærmeste kollegaer vil være 4 rådgivere/sagsbehandlere der beskæftiger sig med dagpengeområdet, 2 rådgivere/sagsbehandler, der beskæftiger sig med jobparat kontanthjælpsmodtager og flere jobformidlere og virksomhedskonsulenter med opsøgende virksomhedskontakter.

Systematisk sagsbehandling med fokus på beskæftigelse

Vi forventer vores kommende rådgiver er i stand til at skabe overblik over egne sager, have en systematisk og beskæftigelsesrettet tilgang til sagsbehandlingen, herunder gennemførelse af samtaler, igangsætning af lovpligtige ret og pligt aktiviteter og ikke mindst bevilling af kurser/uddannelser. Vi arbejder med en sagsnorm på op til 120 sager. Lige pt. ledigheden er relativ lav med ca. 500 ledige på dagpenge.

Din profil

Vi forventer du

  • Har erfaring inden for beskæftigelsesindsats, og inden for dagpengeområdet
  • Har indgående kendskab til LAB-Loven og kan navigere i lovgivningen
  • Har gode samarbejdsevner, både med interne kollegaer, borgere og eksterne samarbejdspartnere, så som A-kasser, andre jobcentre og uddannelsesinstitutioner mm.
  • Har erfaring med fagsystemer inden for den kommunale beskæftigelsesindsats. Erfaring med fagsystemet Fasit vil være en fordel
  • Er god til at rådgive og at motivere borgere til at være aktive jobsøgere og se mening i opkvalificering, der matcher arbejdsmarkedet
  • Har selvdisciplin for styring af egne sager

Du har både en stærk beskæftigelsesrettet profil og evnen til at kunne motivere borgere, og kan fjerne de små sten, der måtte være undervejs. Du er struktureret og kan skabe overblik over egne sager, kan prioritere opgaverne og sætte ekstra ind, der hvor der kræves ekstra indsats. Du er en samarbejdende kollega, der kan indgå i et arbejdsfællesskab og faglig sparring. Du er opsøgende i forhold til din faglige udvikling, og er god til at opdatere din viden om arbejdsmarkedet både lokalt og regionalt.

Derfor skal du vælge os

Vi tilbyder:

  • En fremsynet og målrettet organisation
  • Gode engagerede kollegaer med en positiv tilgang til arbejdet
  • Et arbejdsmiljø der lægger vægt på samarbejde, udvikling og faglig sparring
  • En god og respektfuld omgangstone og en dagligdag, hvor humor og godt humør spiller en stor rolle

Løn og ansættelsesvilkår

Stillingen er på 37 timer ugentlig og ansættelse vil være efter gældende overenskomst med HK/DS.Vi skal have din ansøgning senest den 22. juni 2022. Samtaler forventes afholdt den 27. og den 28. juni. Ansættelse hurtigst muligt, dog senest den 1. august 2022. Hvis du vil vide mere

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte faglig koordinator Nino Roosta på telefon 20513856.Du søger stillingen online.Om os

Kalundborg er en kommune i vækst.

Kommunen huser en af Sjællands største industrikoncentrationer uden for København med nogle af Danmarks største energi- og procesvirksomheder. Novo Nordisk har for nylig offentliggjort, at de frem mod 2027 vil investere 17 mia. i deres produktionsanlæg i Kalundborg. Senest har Chr. Hansen og AP Terminals etableret sig i Kalundborg og flere virksomheder er på vej. Vi opbygger et banebrydende center for udvikling af avanceret biotek produktion, uddannelse og startups, ligesom den verdenskendte Kalundborg Symbiose ikke bare er et eksempel på fremsynet energieffektiv og bæredygtig produktion, men også et udtryk for en helt særlig måde at tænke cirkulær økonomi på.

Erhvervslivet efterspørger både akademikere og faglært arbejdskraft, ligesom der er behov for velkvalificerede medarbejdere i den offentlige sektor. Her kan du ikke bare finde et godt job - du kan også skabe dig en karriere. Kommunen har knap 49.000 borgere og arbejder på at flere, vil vælge at bo tæt på den smukke vestsjællandske natur.

Vi er 3.300 kommunalt ansatte, og vi arbejder alle strategisk med at skabe mere samarbejde med hinanden og eksterne partnere - borgere, virksomheder og andre myndigheder. Det gør vi for at opnå bedre resultater og understøtte, at kommunen når sin vision om at være et godt sted at bo og leve, uddanne sig, arbejde og drive virksomhed.

Kalundborg Kommune har lanceret en podcastserien "Karriere på Kalundborgsk". I serien fortæller en række medarbejdere om, hvordan deres karriere har formet sig med et job i Kalundborg Kommune. Serien er et led i kommunens bestræbelser på at rekruttere dygtige medarbejdere.

Hør dem her: https://karrierepaakalundborgsk.podbean.com/

Vi opfordrer alle uanset baggrund, køn, religion mv. til at søge.

I Kalundborg Kommune har vi en generel politik om indhentning af straffeattest.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Kalundborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Kalundborg
  • Onsdag den 22. juni 2022

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i Kalundborg

    Are you a service-minded team player with a can-do attitude? Does providing exceptional service for others bring you joy? And do you want to be responsible for smooth processes in the team or on a .
    • Administrativ medarbejder
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Holbæk

    Klinisk assistent, læge med sigt på Ph.d.-ansættelse. Har du interesse i at prøve klinisk forskning indenfor intern medicin? Har du lyst til at få kompetencer i at starte og gennemføre kliniske..
    • Administrativ medarbejder
    • Holbæk
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Kalundborg

    x Are you ready to take the next step and pursue a life-changing career at [xxxxx]? Maybe you have a strong leadership background, or you might be at the start of your leadership career – we..
    • Administrativ medarbejder
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Sorø

    Vil du arbejde i en udviklingsorienteret og ambitiøs organisation, hvor målet er at bringe sundhedsydelserne tættere på borgerne? Kan du vagtplanlægge? Er du god til at spille andre gode, så s..
    • Administrativ medarbejder
    • Sorø
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Kalundborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Kalundborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
2. juni 2024 7
1. juni 2024 6
31. maj 2024 6
30. maj 2024 6
29. maj 2024 5
28. maj 2024 5
27. maj 2024 7
26. maj 2024 8
25. maj 2024 8
24. maj 2024 8
23. maj 2024 7
22. maj 2024 8
21. maj 2024 8
20. maj 2024 8
19. maj 2024 8
18. maj 2024 8
17. maj 2024 8
16. maj 2024 8
15. maj 2024 8
14. maj 2024 7
13. maj 2024 8
12. maj 2024 7
11. maj 2024 7
10. maj 2024 7
9. maj 2024 7
8. maj 2024 7
7. maj 2024 7
6. maj 2024 6
5. maj 2024 6
4. maj 2024 6
3. maj 2024 6