Kontorfuldmægtig (HK) ved økonomipartneren til Forsvarets EU operationer.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Karup J

Vil du være med til at styre Forsvarets økonomi? Har du lyst til at arbejde med økonomistyring i en af de mest komplekse styrelser i den danske stat? Er du engageret, fagligt dygtig og god til at samarbejde? Så er du måske den, vi søger.
Som ansat hos os, vil du komme til at arbejde sammen med en masse skarpe kollegaer, der controller og styrer økonomien på tværs af hele organisationen.

Om os

Forsvarskommandoens Økonomidivision en del af Forsvarsministeriets Departement og har ansvaret for, at Forsvarets underlagte myndigheder og stabes økonomi bliver forvaltet på bedst mulige måde, med henblik på at skabe mest muligt forsvar for pengene.

Økonomidivisionen leverer rettidig og værdiskabende økonomisk rådgivning til alle niveauer af Forsvaret – fra forligsaftaler og internationale missioner til budgetter, forbrugsopfølgning og prognosticering af løn og øvrig drift. Vi har den nødvendige sammensætning af økonomisk og militær faglighed, således at vores rådgivning medvirker til, at Forsvaret får mest muligt operativ effekt for pengene.

J8 økonomielementets overordnede opgave er at levere værdiskabende, økonomisk rådgivning til de ansvarlige chefer. Et af målene for elementet er bl.a. at skabe forudsætningerne for, at de operative enheder får mest mulig operativ effekt for pengene. En forudsætning for dette er, at økonomielementet i sin helhed har en solid økonomifaglighed, en god forståelse for opgaveløsningen og ikke mindst besidder de personlige kompetencer, der skal til for at kunne rådgive de budgetansvarlige chefer.

Om stillingen

Som led i ophævelsen af EU forbeholdet, har forsvaret fået en række nye opgaver, hvor EU er overordnet ansvarlig myndighed. Disse opgaver har typisk en grad af medfinansiering eller refusion involveret. I stillingen kommer du til at virke som Key Account Manager (økonomiansvarlig sagsbehandler) for et antal af Forsvarets nationale og internationale opgaver, med særligt fokus på EU indsatser.

Dine opgaver kommer blandt andet til at omfatte koordinering af indsatserne, budgettering, løbende opfølgning på de økonomiske dispositioner samt at komme med forslag til korrigerende handlinger og efterfølgende regnskabsaflæggelse til EU. Kort sagt, sagsbehandling vedrørende økonomi fra vugge til grav på et initiativ.
Dine primære sparringspartnere ud over teamet i Karup, vil være øvrige nationale myndigheder og styrelser, samt chefer for de enkelte initiativer under opgavernes gennemførelse.
Stillingen stiller krav til at kunne håndtere et selvstændigt ansvarsområde. Du vil som kontorfuldmægtig i Økonomielementet, skulle rådgive nogle af de budgetansvarlige chefer ved myndighederne om dit økonomifaglige ansvarsområde. Det er et ansvarsfuldt job.

Aktuelt omfatter opgaverne:
•Sagsbehandling vedrørende initiativer budgetter og økonomi.
•Støtte i forbindelse med udarbejdelse af aktiviteters beregninger ved stabe og kommandoer.
•Kontrol og validering af udarbejdede aktivitetsberegninger for initiativerne.
•Forestå controlling af initiativernes budget og forbrug.
•Rådgivning på baggrund af økonomiske analyser og udarbejdede prognoser til budgetansvarlig chef med henblik på optimal udnyttelse af økonomiske midler.
•Artskontering af faktura.
•Øvrige ad hoc opgaver.

Vi tilbyder fleksible arbejdstider og prioriterer, at der er fornuftig balance mellem arbejde og privatliv. Du kan forvente få rejsedage i løbet af året og periodiske spidsbelastninger. Du refererer i det daglige til elementlederen.

Om dig

Du er kontoruddannet med interesse for økonomistyring, samt at du kan skabe dig det økonomiske og processuelle overblik for derigennem at kunne understøtte både indsatte enheder, chefer og EU's behov.

Vi forventer, at du kan komme bag om initiativernes økonomi og derigennem skabe værdi for de budgetansvarlige chefer. Det indebærer i sin helhed tre hovedkompetencer:

Forretningsforståelse:
•Du har – eller er interesseret i at få – en god forståelse for de strategiske opgaver og drivkræfter.
•Du har gode analytiske evner, har evnen til at kommunikerer på engelsk i tale og skrift og forudseenhed i forhold til processer, så delopgaver iværksættes rettidigt.

Økonomiforståelse:
•Du har et godt kendskab til økonomi i Forsvaret, herunder anvendelsen af SAP, Business Objects og Excel. Hvis du har erfaring med forvaltning og/eller administration, er det bestemt også en fordel for dit daglige virke.

Personlige kompetencer:
•Analyse og kommunikation er to vigtige kompetencer, som vil blive vægtet højt. Analyseevnerne skal du bruge til at komme bag om tallene i chefernes økonomi; og kommunikationen skal du bruge proaktivt og samarbejdsorienteret, for at skabe værdien for cheferne. Hertil er du også resultatorienteret, ordentlig og forstår at opbygge tillid.
•Du har evnen til at kommunikerer på engelsk i tale og skrift.
•Det er ønskeligt, at du enten har kendskab til Forsvaret eller til tidligere EU relateret økonomiarbejde.

Ansættelsesvilkår

Du bliver ansat og aflønnet i henhold til den enhver tid gældende organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK) og den til enhver tid gældende fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer - Det Statslige område (OAO-S-Fællesoverenskomsten).

Afhængig af kvalifikationer og kompetencer vil der være mulighed for at forhandle tillæg i overensstemmelse med de stillede krav og dine kvalifikationer.

Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiver finansieret pensionsordning.

Hvis du er officer fra Forsvaret eller Beredskabsstyrelsen, vil ansættelsen kunne ske efter protokollat om officerer under Forsvarsministeriet til den til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten. Indplaceringen vil være i løngruppe fire eller fem afhængigt af dine kvalifikationer.

Hvis du allerede er ansat som tjenestemand inden for Forsvarsministeriets område, kan du vælge fortsat at være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte. Såfremt du er udpeget til en international mission, bedes du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Som ansat i Forsvarsministeriet er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det betyder blandt andet, at du skal kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde denne godkendelse under hele ansættelsesforløbet.

Dit daglige tjenestested er Forsvarskommandoens Økonomidivision, Herningvej 30, 7470 Karup J.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Kaptajn Christian Planck på 72812671 eller Kontorchef Michael Jacob Olesen, telefon 25511836.
Hvis du har spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse Heidi Ostenfeld på tlf. 32665373.

Ansøgningsfristen er 6. august 2023.
Samtaler forventes afholdt i uge 32.
Stillingen er ledig til besættelse fra 1. oktober 2023 eller snarest derefter.

Du kan søge stillingen via nedenstående link.
Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Forsvarsministeriets ministerområde er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

Læs mere om Forsvarsministeriet som arbejdsplads på www.fmn.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Karup J.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Karup J
  • Søndag den 06. august 2023

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder (elev) i Engesvang

    Drømmer du om at starte din karriere i en international vækstvirksomhed? Søger du en elevplads i Midtjylland med varierende opgaver, et godt socialt arbejdsmiljø og spændende muligheder? Så er du m..
    • Administrativ medarbejder
    • Engesvang
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder (elev) i Holstebro

    Vil du arbejde til gavn for den enkelte, for fællesskabet og en tryg fremtid? I [xxxxx] siger vi hvert år velkommen til elever inden for specialet Offentlig Administration. I Holstebro er vi i .
    • Administrativ medarbejder
    • Holstebro
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Vestjylland

    Kan du se dig selv assistere Personale og Digitaliserings ledelse i store og små opgaver? Er du den person, der med godt humør griber de opgaver, der får vores velfungerende stab til at hænge s..
    • Administrativ medarbejder
    • Vestjylland
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Holstebro

    Vores dygtige medarbejder har valgt at søge nye udfordringer og derfor søger vi en ny medarbejder i KiF Holstebro. Hvis du har lyst til at være en del af hverdagen i en dynamisk institution me..
    • Administrativ medarbejder
    • Holstebro
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Karup J

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Karup J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0