Rekrutteringsfirma

Administrationschef til Cirkusrevyen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Klampenborg

Administrationschef til Danmarks mest underholdende arbejdsplads



Kan du holde styr på Danmarks største og mest folkekære revy, hele Korsbæk-universet, de vildeste forlystelser og de hyggeligste barer i Danmarks sjoveste forlystelsespark? Og har du lyst til at blive en del af ”familien” i en veldrevet virksomhed i rivende udvikling? Så er du måske den nye Administrationschef, vi søger.



Cirkusrevyen A/S har en stærk historie og afspejler tidsånden som leverandør af folkelighed, smil og glæde. Du vil komme til at arbejde sammen med forskellige entusiastiske ildsjæle, som tilsammen danner det stærke hold. Udover Cirkusrevyen ejer og driver vi Korsbæk på Bakken samt 9 kørende forlystelser, 3 spilforretninger og 3 restauranter i forlystelsesparken. Du kender os sikkert allerede. Nu kan du selv blive en del af vores udvikling.


Du får hverdagen til at glide let og effektivt  

Stillingen som Administrationschef er en vigtig rolle, der er afgørende for en vellykket drift og udvikling. Vi søger en stærk leder, der kan samle og styre vores organisation og økonomi, så vores visioner kan videreudvikles og realiseres.


Nogle af dine helt centrale opgaver vil være: 


  • En aktiv del af ledergruppen

  • Udarbejde kort- og langsigtede strategier i samarbejde med den øvrige ledelse

  • Skabe det økonomiske overblik gennem budgetplanlægning og -opfølgning

  • Sikre drifts- og omkostningsoptimering



  • Sparringspartner ved programfastsættelse/indhold ift. rentabilitet

  • Udarbejde kontrakter til medarbejdere og samarbejdspartnere

  • Gennemføre MUS-samtaler med de helårsansatte

  • Daglig ledelse af et mindre team bestående af bogholder og HR

  • Forhandling med eksterne partnere såsom fagforening og kommunale instanser



Og så er der de andre opgaver. Dem som er lidt sværere at sætte ord på. Som når en akut situation opstår, og der skal findes en løsning her og nu. Det vi prøver at sige er, at vi leder efter dig, der har en passion for at hjælpe til der, hvor det kræves og kan finde løsninger med et godt smittende humør.


Din personlighed og faglige bagage 

Hvordan din baggrund ser ud, og hvilken uddannelse du har med dig, er ikke vigtig for os. Men mon ikke du har en uddannelse inden for regnskab, økonomi, revision eller administration med minimum 5 -10 års erfaring fra en lignende stilling? Og så har du ledelseserfaring og trives med den del af rollen.

Du har god regnskabsforståelse, er erfaren Excel-bruger og en dygtig analytiker. Tillige er du en god kommunikator. Og så besidder du et godt gammeldags købmandskab, hvor du passer på firmaets penge, som var det dine egne.

Det er et krav, at du behersker engelsk i både skrift og tale. 


Hjerte og passion i dagligdagen

Personlighed mærkes bedst, når man sidder overfor hinanden. Men vi kan da godt sætte et par ord på de personlige kvaliteter, vi drømmer om, du har med dig. Du er god til at lytte og tale med mennesker. Du har pondus og er i stand til at skære igennem, når det kræves. Du kan bevare roen, når det går stærkt og trives i en hverdag, hvor tingene ikke står stille.

Og ja, så er et godt humør og en loyal indstilling noget, vi vægter rigtigt højt.


Vil du søge jobbet – eller høre mere om stillingen?   

Konsulenthuset ballisager a/s hjælper os med at håndtere rekrutteringsprocessen. Du er velkommen til at kontakte Seniorkonsulent Annette Jacobsen på tlf. 30 63 16 39 eller mail: [email protected]


Vi modtager ikke ansøgninger men derimod et motiveret CV fra dig – du kan læse mere om, hvad det indebærer her, inden du søger. 


Vi glæder os til at høre fra dig.



Om Cirkusrevyen A/S

Cirkusrevyen A/S er en familiedrevet virksomhed, der ligger i forlystelsesparken, Dyrehavsbakken, nord for København. Udover Cirkusrevyen ejer og driver vi Korsbæk på Bakken samt 9 kørende forlystelser, 3 spilforretninger og 3 restauranter.

Vi arbejder hele tiden på at forny og udvikle vores forretninger - naturligvis under hensyntagen til miljøet omkring Dyrehaven.

Vi deltager selv i den daglige drift og ledelse af virksomheden og har skabt et dynamisk og hyggeligt arbejdsmiljø, hvor vi med en uformel omgangstone motiverer vores sæson- og helårsansatte.

Og så ligger vi midt i Dyrehaven – den store grønne skov - så en mere naturskøn arbejdsplads bliver svær at finde.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Klampenborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Klampenborg

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Klampenborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Klampenborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0