Administrativ medarbejder til Læse- og Skrivecenteret på KVUC

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Administrativ medarbejder til Læse- og Skrivecentret på KVUC
Vores administrative medarbejder i Læse- og Skrivecentret (LSC) på Københavns Voksenuddannelsescenter har fået nyt job, så nu har du muligheden for at blive vores nye kollega og vigtige omdrejningspunkt.

Om KVUC’s Læse- og Skrivecenter

KVUC´s Læse- og Skrivecenter har eksisteret i 22 år. Vi tester og udreder personer for ordblindhed, underviser forskellige målgrupper med ordblindhed i dansk og engelsk, giver it-instruktioner i hjælpeprogrammer og yder specialpædagogisk støtte (SPS) til ordblinde kursister og studerende.

Centret yder studieunderstøttende indsatser for KVUC’s egne kursister og er leverandør til Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) på området for SPS til studerende på de videregående uddannelser.

Afdelingen består af 21 dedikerede, søde og hjælpsomme undervisere og vejledere samt en leder, der glæder sig til at tage imod dig.

Om jobbet

Din primære opgave bliver at være det administrative og koordinerende bindeled mellem STUK, uddannelsesinstitutionerne, de studerende, der er tildelt specialpædagogisk studiestøtte (SPS), og underviserne i Læse- og Skrivecenteret. Derudover kommer du også til at understøtte ledelse og vejledere i LSC omkring øvrige administrative opgaver.

Dine opgaver vil bl.a. omfatte:

  • Administration og koordinering af SPS-leverandøropgaven - herunder fordeling af studerende til studiestøtte og it-instruktion samt booking af test og udredning og registrering i US2000
  • Diverse statusudtræk fra systemerne samt kontrol af bevillinger og registreringer
  • Besvarelse af henvendelser på mail og telefon fra studerende, vores undervisere og samarbejdspartnere
  • Udlevering af it-startpakker
  • Løsning af it-problemer ofte ved hjælp fra Atea, der yder fjernsupport
  • Indkaldelse af kursister til ordblindeundervisning

Vi kan tilbyde dig et selvstændigt job, hvor du selv planlægger opgaverne, en spændende og alsidig hverdag, mulighed for faglig og personlig udvikling, fleksible arbejdstider og gode kolleger på hele KVUC.

Om dig

Du har en relevant administrativ uddannelse og trives med at sikre den administrative drift, samtidig med at du kan lide at kommunikere med og hjælpe kursister, studerende og kolleger. Ud over det interne samarbejde er det også vigtigt, at du er dygtig til at pleje netværket og vores gode forhold til eksterne samarbejdspartnere, som bl.a. består af SPS-vejlederne på de videregående uddannelser og STUK.

Vi forventer derudover, at du:

  • har udpræget overblik og arbejder struktureret
  • er selvstændig i opgaveløsningen og tager meget ansvar
  • er superbruger i Microsoft Excel og Office pakken samt generelt er hjemmevant i it-værktøjer
  • er god til at formidle og kommunikere med mange forskellige mennesker både mundtligt og skriftligt
  • er skarp i diverse it-løsninger
  • er imødekommende og serviceminded
  • giver en hånd, hvor der er brug for det

Det vil være en fordel, hvis du tidligere har arbejdet på en uddannelsesinstitution. Hvis ikke regner vi med, at du har en naturlig interesse for uddannelse.

Om KVUC

VUC-sektoren tilbyder fleksible uddannelser til unge og voksne. Vores kursister har mulighed for at uddanne sig på mange niveauer i forløb designet til lige netop deres behov.

KVUC er Københavns største voksenuddannelsescenter med 300 medarbejdere og mere end 9.000 kursister i 2021. KVUC udbyder gymnasial uddannelse, gymnasial supplering, 9. og 10. klasse for voksne, forberedende voksenundervisning, ordblindeundervisning og målrettet opkvalificerende efter- og videreuddannelser til virksomheder.

Løn og ansættelsesvilkår

Du ansættes i henhold til HF eller AC-overenskomst afhængig af din uddannelsesbaggrund. Lønnen fastsættes på baggrund af dine erfaringer og kvalifikationer. Stillingen er på 37 timer med flekstidsordning. Der vil være spidsbelastningsperioder, hvor det forventes, at du har ekstra travlt. Stillingen er fysisk placeret i Vognmagergade 8 i København K.

Ansøgning og kontakt

Vil du vide mere om KVUC, kan du læse mere på www.kvuc.dk. Du kan også kontakte leder for LSC Charlotte Eriksen Winding på [email protected] el. tlf. 26 66 79 20, hvis du har spørgsmål til stillingen, der ikke er besvaret her.

Du søger stillingen ved at klikke på linket ”Søg stillingen”. Send din ansøgning og relevante oplysninger senest fredag den 24. juni. Samtalerne foregår tirsdag den 28. juni.

Stillingen ønskes besat pr. 1. august 2022.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • København K
  • Fredag den 24. juni 2022

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Elskede du at arbejde i Excel i gymnasiet? Drømmer du om at kickstarte en karriere inden for mediebranchen? Er du god til at tænke fremad og hele tiden være et skridt foran? Så er det måske lige dig, vi søger!
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Frederiksberg

    Er du handlekraftig, serviceminded og god til beboerservice? Sætter du en ære i at være tilgængelig for beboerne og forstå dem? Er du imødekommende, hjælpsom og nærværende? Ønsker du et alsidigt jo..
    • Administrativ medarbejder
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København V

    Landinspektørforeningen søger sekretariatsmedarbejder.Vil du være en del af sekretariatet i en politisk drevet interesseorganisation – en faglig fagforening? Og motiveres du af en alsidig hverd..
    • Administrativ medarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Stillingen vil i første omgang være fra snarest mulig med en varighet på 1 år. Det vil være gode muligheter for forlengelse og fast kontrakt med L’Oréal på sikt. L’Oréal søker en ny kollega som har..
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0