Medlemsadministrator ved Grønlandsvogterne

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Har du lyst til at prøve kræfter med en spændende stilling i en kommando med internationalt fokus, opfordres du til at søge stillingen som Medlemsadministrator i Grønlandsvogterne ved Arktisk Kommando i Nuuk.

Om os

Grønlandsvogterne indgår som et element i operationsstøttesøjlen ved Arktisk Kommando. Elementet består ud over af dig, af en leder af Grønlandsvogterne og en kontorhjælper.

Vi startede i april 2021 som en frivillig meldetjeneste, hvor man som bosiddende i Grønland kan melde sig ind som medlem og hjælpe med at melde om nødstedte personer, mistænkelig aktivitet og miljøforurening. Vores formål er at øge sikkerheden i Grønland og bidrage til at vi passer bedre på hinanden.

Vi er stadig i en udviklingsfase, hvor vi bl.a. er i gang med at videreudvikle vores app, hjemmeside mv. I forbindelse med promovering af vores organisation, rejser vi rundt i Grønland og hverver nye medlemmer, reklamerer for vores app og arrangerer kurser for vores medlemmer.

Som en del af Arktisk Kommando deltager vi i mange aktiviteter, kurser og øvelser derigennem.

Om stillingen

Dine opgaver bærer præg af det internationale fokus, der er på udviklingen i den arktiske region. Et fokus, der kun kan forventes at øges inden for de næste år. Du vil derfor blive en del af en arbejdsplads, hvor du er med til skabe et sikkert Arktis, i samarbejde med nationale og internationale partnere.

Som medlemsadministrator vil du spille en væsentlig rolle i sektionens arbejde med rekruttere flere Grønlandsvogtere, besvarelse af henvendelser og repræsentere Grønlandsvogterne til events og promoveringsture. Dine vigtigste opgaver er oversættelser mellem dansk og grønlandsk, ajourføre vores medlemsdatabase og være et kontaktpunkt for Grønlandsvogterne. Du vil have et tæt samarbejde med sektionens øvrige medarbejdere.

Samtidig vil du opleve, at du får stor indflydelse på Grønlandsvogterne og vores projekter fremadrettet. Vi er i en stor udviklingsproces med mange forskellige opgaver, hvor du får mulighed for at sætte dit præg.
Arktis er kendetegnet ved, at der ikke er langt mellem de centrale beslutningstagere, hvilket fascinerer og forpligter. Desuden vil du få rigtig gode muligheder for at udvikle dig fagligt gennem løsning af dine opgaver og i det daglige samarbejde med blandt andet Arktisk Kommandos øvrige medarbejdere og chefer.

Stillingen er placeret i Nuuk, men der må forudses nogen rejseaktivitet til Grønland og Danmark. Du må forvente rejseaktiviteter i forbindelse med promoveringsture rundt omkring i Grønland og eventuel kursusvirksomhed i Danmark.

Du får en kontorplads på vores kontor i Nuuk, hvor du kommer til at sidde med de resterende medarbejdere i administrationen af Grønlandsvogterne. Stillingen kræver en høj grad af selvstændighed og det giver mulighed for fleksibilitet omkring arbejdstider og afspadsering.

Om dig

Vi ser gerne at du har en administrativ uddannelse, og har gerne minimum en gymnasial uddannelse.

Det er et krav, at du taler flydende Grønlandsk og Dansk, og kan oversætte mellem de to sprog. Samtidig er du en tydelig kommunikator, der formår at skabe relationer på alle niveauer. Du må gerne have erfaring med mennesker som eksempelvis arbejde i servicefaget. Det er også en fordel, hvis du har erfaring med sagsbehandling.

Ansættelsesvilkår

Du vil blive ansat, og aflønnet efter gældende relevant overenskomst på Grønland.

Arbejdstiden er 40 timer om ugen. Der anvises ikke bolig.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern, er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes til HEMMELIGT, og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Kontakt og ansøgning
Nærmere oplysninger om stillingsindholdet kan fås ved henvendelse til Christian Kronberg, [email protected], eller på +299 542792.

Du kan kontakte Seniorsergent Kaare Bak, AKO HR partner ved Forsvarsministeriets Personelstyrelse på [email protected] eller på +299 49 11 04, såfremt du har spørgsmål til specifikke grønlandske ydelsesforhold. Har du spørgsmål til de øvrige løn og ansættelsesvilkår, kan du ringe til HR-konsulent Lars Holte på 7281 9158.

Bemærk at tidsforskellen mellem Danmark og Nuuk er 4 timer (bagud).

Ansøgningsfristen er den 27. august 2022. Vi forventer at gennemføre samtaler i uge 37 og 38. Samtalerne forventes at foregå via VTC eller SKYPE.
Stillingen ønskes besat senest den 1. oktober 2022 eller snarest derefter.

OM ARKTISK KOMMANDO
Arktisk Kommando er en operativ kommando med ansvar for alle Forsvarets indsættelser i Nordatlanten og Arktis. Kommandoens ansvarsområde omfatter både Grønland og Færøerne samt omkringliggende havområder.

Arktisk Kommandos mission er at beskytte Kongeriget i Arktis. Det indebærer evnen til at kunne håndtere kriser og ultimativt at gennemføre militært forsvar af Grønland og Færøerne – i samarbejde med andre nationale og internationale hovedkvarterer. I Arktisk Kommando har vi indsat enheder fra Søværnet og Flyvevåbnet i operativ kontrol 24/7, hvilket kræver engagement og en Combined/Joint tilgang til opgaverne. Vi gennemfører overvågning samt suverænitetshævdelse – året rundt. Vi løser samtidig en lang række vigtige operative opgaver fx eftersøgnings- og redningstjeneste, miljøovervågning, fiskeriinspektion og støtte til det civile samfund. Det kræver forudseenhed og tæt samarbejde med de statslige og militære myndigheder i nabolandene til Grønland og Færøerne. Ved behov kan Kommandoen forstærkes af enheder fra alle værn samt Hjemmeværnet og Beredskabsstyrelsen.

Arktisk Kommando har hovedkvarter i Nuuk, hvor der for tiden arbejder omtrent 80 medarbejdere. Derudover har kommandoen personale flere steder på øst- og vestkysten af Grønland, på Færøerne samt i Danmark.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • København K
  • Lørdag den 27. august 2022

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Elskede du at arbejde i Excel i gymnasiet? Drømmer du om at kickstarte en karriere inden for mediebranchen? Er du god til at tænke fremad og hele tiden være et skridt foran? Så er det måske lige dig, vi søger!
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København K

    Vær med til at fortsætte Godt Smil succesen som klinikleder i Syd/Vest Sjælland Som klinikleder i Godt Smil er din primære rolle, at sikre den daglige drift af dine klinikker, som er placeret i s..
    • Administrativ medarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Vi søger lige nu to studentermedhjælpere på vegne af vores kunde, til anerkendt virksomhed centralt i København. Her søger vi dig, der kan være med til at sikre, at kontorerne altid er ryddelige og..
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Frederiksberg

    Er du handlekraftig, serviceminded og god til beboerservice? Sætter du en ære i at være tilgængelig for beboerne og forstå dem? Er du imødekommende, hjælpsom og nærværende? Ønsker du et alsidigt jo..
    • Administrativ medarbejder
    • Frederiksberg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0